Bebelusi de mai-iunie 2005 (51)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Matei, la multi ani! Sa cresti mare si frumos si la punga gros!
Loreen, doar atat? Sunteti bine? Sa ne spui cum iti iese tortul cand l-oi face. SI sa pui si poze
Eu sunt cu gatul in pioneze, am mancat cata miere n-am macat in ani de zile si lamaie tot la fel dar degeaba. Cred ca daca si maine ma simt tot asa naspa trec pe antibiotic. Cat de impotriva sunt eu tratamentului cu antibiotic dar nu mai pot s-o tin asa a la long pe paracetamol ca vad ca n-are nici un efect.
Sufletzica, nu ai fost deloc deplasata si nu am de ce sa ma supar. Diferenta este ca eu am pus pe mine in decursul a 6-7 ani. Iar acum si dupa sarcina am un surplus fata de greutatea mea ideala de minim 15 kilograme. Dupa cum vedeti nici nu vreau sa ajung vreo diva cum eram in tinerete
In seara asta e filmul meu preferat pe protv, bravehart, si daca aseara am adunat ultimele forte si pana la urma i-am facut lui Filip baie in cadita cu tot tacamul, ei bine in seara asta tre sa prind filmul. Presimt c-o sa sara masa pe mine de plans...

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Buna seara

Oof, Oana, ce rau imi pare sa aud ca e bolnavioara Alex. Multa sanatate si de la noi.

Babygirl, eu am trecut la Humana 3 cand avea Sergiu 7 luni si un pic, si cred ca nici nu a sesizat diferenta. Poti sa treci linistita si tu.

Ioana, lasa fata in pace ca nu are nimic. O sa paseasca ea cand o sa-si faca ceva curaj.

Felicitari pentru toti dintisorii nou aparuti pe aici. Noi inca nu ne putem lauda cu asa ceva, dar va ajungem din urma in 2-3 luni.

In schimb a inceput sa faca la olita. Problema este ca n-am ales bine modelul olitei si se mai intampla sa-i mai iasa putulica pe afara cand incepe sa faca.

Hai ca va mai spun si ce-am patit ieri, si o tai sa-i fac baie copilului. Eram la munca, dupa program, liniste, eu concentrata la calculator, si deodata Pooooc, de parca ar fi fost un plici de pocnitoare de la Craciun. In cele din urma mi-am dat seama ca a pocnit ceva in mouse (era d'ala fara fir) si ce credeti, a explodat bateria! Habar n-aveam ca se poate intampla sa plesneasca asa o baterie.

Va pupam,

Lili si Sergiu (11.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

La paypal.com nu exista Romania in lista de tari acceptate. Asa ca...

Am fost in vizita la un amic care are canapea din-aia veche tare si cu spatarul scurt, daca stiti cum e, sigur parintii au pe acasa asa ceva. Thomas a fost ca hopa-mitica pe canapeaua aia, sus-jos. Totusi, si-a incetatenit bunul obicei de a se aseza singur la loc, nu se lasa pe spate, fapt care ma bucura la maximum.
Era stors de energie de la atata ridicat, ca de pe la 7 nu a mai scos nici un sunet. Statea si se mai ridica, dar fara scandal, fara o banguiala.
Stiti ce e dragut: a inceput sa-i placa sa-l sterg pe cap, chiar savureaza momentul si rade. Se bucura cand ne spalam pe dinti - de 2 ori pe zi, rade cand ii dau canita sa bea apa sau ceai, rade cand ii dau lingurita lui de moscolit mancarea. El oricum e un copil vesel si zambaret, dar acuma se bucura la tot felul de chestii...
Inca nu se bucura din cale afara la olita. Si nu vrea lapte dimineata din canita nici cu slujbe.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Cam pustiu pe aici! V-ati culcat deja sau sunteti pe la TV? EU mi-am promis ca ma uit macar la un film, dar vad ca nu pot sta departe de voi. Si oricum trebuie sa va spun oful meu, ca am facut afacerea secolului la Miniblu de dimineata: mi-am pierdut mobilul.
Am constatat abia azi dupa-amiaza pe la 5 cand l-am pus pe barbat sa ma sune ca nu il gaseam. Cand mi-a zis ca intra mesageria am inghetat instantaneu ca eu stiam ca mai are baterie. SI bieninteles ca tot vina barbatului este ca m-a sunat exact cand eram la Miniblu sa ma zoreasca sa vin acasa ca el trebuia sa plece la fotbal. Si in disperarea momentului, cand nu mai stiam ce sa insfac mai repede de pe rafturi, cred ca am lasat telefonul acolo. Alta varianta ar fi sa-l fi scapat pana am ajuns la masina. Asta e, uite-asa ne adancim si mai mult in datorii.
Ca si cum asta n-ar fi fost destul, am mai dat o tura si la Miniblu dincoace in Mihai Bravu si am mai achizitionat cate ceva, asa ca sa-mi treaca supararea.
Androix - ia-te de mana cu barbatul, el cica are maine examen si inata, dar e cu Bravehart in fata! V-am zis ca s-ar uita la un film si de 10 ori, iar asta ii place cu adevarat...
Beatrice - literalmente am ramas cu gura cascata cand am vazut poza la coltunasi. Ma uitam asa ca proasta si ma intrebam cum ar fi sa-i am in fata ochilor
Andreeatan - si mie mi s-a parut de prost gust ce-ai patit cu botezul. De aceea cel mai bine e sa spui dinainte ca vii doar la biserica. EU nu m-am putut duce la botez la colega mea ca am avut si nunta (obligatie) in aceeasi zi, dar i-am spus. Asa ca fata a luat cadoul si nici nu a mai insistat sa venim si la restaurant. Hai ca m-am linistit cu pasitul, nu eram chiar stresata, doar ma intrebam care e legatura ridicat in picioare/pasit.
Mygirl - multa sanatate ALexandrei!
Laura - pai profesional vorbeam, ca eu simt zi de zi ca neuronul meu obosit e pe pajisti inverzite, acasa cu Mogaldea, in loc sa fie la munca. Cat despre dosare, incep sa le reiau incet incet si simt cum creste nebunia cu fiecare zi. Si oricat ma chinui sa nu ma stresez pur si simplu nu ma pot abtine. Ca vad ca pana la urma chiar mi-a venit ciclul (de stres cred eu), dar bine de tot, de zici ca abia am nascut. Of, ce bine era fara...
Lili - da, mare grija cu mouse-ul pe baterii, la noi la birou s-a stricat unul pentru ca s-a scurs lichidul de baterie in el . Trebuie verificata din cand in cand si inlocuita.
Loreen, Elisor - nimic?
Gata, ma duc sa intind si eu hantele lu' Mogaldea ca zac in masina de dimineat si poate mai prind vreu film, ceva.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Rvelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maysa spune:

Seara buna!
Ioana zici ca e frig afara? Mie de ce mi-a fost cald toata ziua si l-am scos si pe giza, acum pe seara cind am avut timp. bine ca l-am infofolit si cind ne-am intors era rece numai nasucul.
Vreau sa va spun ca pentru prima data am fost nevoita sa-l plimb impingind carutul din spate. Altfel se miiria de mama focului. Deci eu am tras concluzia ca mi-a crescut baiatu' mare si vrea sa vada lumea
Beatrice ma bucur ca sotu' nu a vazut ce minunatii bucataresti tu, ca virtual el nu poate sa se multumeasca si eu n-as avea nici o sansa de reusita. Apropo de bucatareala, azi am facut supa cu galuste si se pare ca a trecut testul pentru ca a mincat si Rares. Eu am intrebat-o pe doctoritza daca pot sa-i dau galuste de vreme ce folosesc tot oul si a zis ca nu-i problema.Zice ca e o cantitate mica de albus si nu se poate intimpla nimic. Si ce vreau sa va spun ca am vazut explicit pe cutia de lapta praf (lactana) ca are albus de ou. Ati mai remarcat chestia asta?
Anroix, e adevarat ca anul trecut ai renovat apartamentul? Daca da, poate imi recomanzi si mie meseriasii(daca sint seriosi si nu ) Daca te-au suparat, scuze ca ti-am amintit de ei.
Fran, noi de la nasi nu am primit decit multe hainute, dar pentru noi a contat faptul ca-l iubesc pe Rares ca si cum ar fi copilutul lor mai mic. Aprope ca i-am pus pe ginduri cu un alt bebe( au un baietel de 11 si o fetita de 8 ani). In schimb mi s-a parut super ideea cu linguritza de argint. Nasica are emotii? Probabil ca i-a povestit finutului la ce sa se astepte!
Aveam mai multe de spus dar... acum dau vina pe ora tiirzie (cind de fapt trebuie sa spun ca stau prost si cu memoria si cu concentrarea). Va pup de noapte buna si sa aveti o duminica incintatoare.

Poze Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Maysa-zau ca am emotii, la noi a fost naspa la botez (povestisem eu cum i-a tinut complet dezbracati toata slujba etc)si Iepu' chiar s-a resimtit dupa afacerea asta- adica- na ca vorbesc cu pacat- de atunci a inceput sa manance prost plus ca o luna a tot tipat in somn Sper ca preotul lor sa fie ok- desi am mari dubii- ca tanti de la lumanari i-a zis finei noastre sa ne spuna sa stim crezul neaparat ca altfel juma' de ora trece cu certatul nasilor( in paranteza, cand i-am cununat ne-a luat popa la zor- altul- ca nu suntem prea tineri pentru a-i cununa? baietii au fost colegi de facultate- adica avem tot numa' 30( si ceva).
Papa Rares gris cu lapte?

Loreen- mi-ai zis la un moment dat ca Delia avea obrajorii rosii si aspri inainte de peritol. Na, ca se pare ca incepe si Iepu'. Eu am impresia ca asta e semn de alergie la ceva( si peritolul chiar e medicament pt. alergii). Noi abia dupa 8 luni am avut voie sa-i dam cereale cu gluten ( din cauza ca a facut alergie la banana)-si eu cred ca de la el i se trage...de cateva zile varsa in cantitati variabile- de la toata masa la cateva picaturi...si pana la 8 luni chiar nu a varsat deloc... de maine scot tot glutenul sa vedem ce se intampla...

Mey azi am fost si eu la Miniblu pe Mosilor- batea vantul, nu mai au aproape nimic, si apoi la CridoKids- tot pe Mosilor,cel mai apropiat de Obor, pe aceiasi parte cu Miniblu ( ca pe Mosilor mai sunt 2 pe cealalta parte). Au ghetute si pantofiori redusi la o suta de mii- din piele si cu talonet ( facuti in Spania)- mie mi-au placut tare mult. Daca treceti pe acolo sa stiti bine ce dimensiune aveti nevoie,ca mie vanzatoarea imi zicea de orice pereche ca e numai buna pt. un an- (evident dupa ce i-am zis ca eu caut pt. 1 an). Numerele nu se potrivesc- niste ghetute nr. 20 (!) ii sunt numai bune, iar altele 13,5- cred ca pe la toamna...
Pupici si somn usor

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Fetelor, multumim pentru urari, dar se pare ca Alex nu-i bine deloc...si nu mai stiu ce sa-i fac. Ziua e ok-dar nu ca in zilele ei bune, nu are febra, e vioaie, chiar mananca cate ceva, dar seara febra creste. SE pare ca nurofenul nu are nici un efect la ea, ca nici dupa o ora nu-i scade macar un grad. Aseara i-am bagat un paracetamol, s-a linistit si a adormit..pana la 2, cand s-a trezit, am schimbat-o de kk si am luat-o langa mine in pat. Pe la 3 jumate ardea 39,2. Am dezbracat-o, la 4 i-am dat nurofenul...nimic, la 4 jumate algocalmin si s-a mai linistit. Nu plange, inghite bine, nu prea tuseste, muci nu are...abia astept sa se faca 8 sa o sun pe dr. Va pup si noapte buna in continuare, ma duc sa mananc ceva sa cresc producti de laptic ca se pare ca vom avea nevoie.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Neatza...

LA MULTI ANI ...Alex pifosul(Beatriced),Stefan(Alina_a),Daria MAria(Mickkky) si Ana Mogaldea(Ioanailincam)...sa cresteti mari ,sa ramaneti la fel de cuminti si macaciosi...

Fran "arsura" din obrajii Deliei a coincis cu eruptia incisivilor de jos...ca de-altfel Delia nu are probleme cu alergiile...si la mine Peritolul a fost motivat mai mult de lipsa poftei de mancare...Acuma ca se apropie sa iasa si cei de sus vad ca-i apare din nou,ca afare nu prea iesim ca-i ger tare,deci nu are cum sa fie de la vreme...
Eu am o cunostiinta care are baietelul alergic la gluten insa nu face alergie ci pur si simplu socuri de ajunge cu el in spital...acuma este intr-un program de urmarire a chestiei asteia...
Alex & Delia
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Pupici pentru Alex! Sa te faci repede bine.

Botezul lu' peste- sincer, iti multumesc ca mi-ai raspuns, Ioana, credeam ca am luat-o razna si am inchipuiri... ca numai mie mi se pare de prost gust ce s-a intamplat.
Stiau si ei ca nu pot merge la masa cu Stirbu' mai ales ca nu stiam ce program are barbatu' si au insistat...tot insistat si uite ce am patit.
In plus, barbatu-meu a venit acasa cu o durere de cap si cu greata de la vinul servit... Toata ziua a fost cu gustul amar in gura...
Poate ca sunt rea, dar, eu asta fac in viata civila, organizez chestii, printre care si chefuri, mese.. si nu se fac chestii din astea daca vrei sa ai o imagine buna.

Beatrice- mai, draga, esti grozava si cred ca iti rasfeti sotul si o sa-l rasfeti si pe Alex cu bunatatile alea. Bravo!

Eu prajiturile nu ma prea am, asa ca admir sincer fetele care sunt artiste la prajituri.

Broccoli vs. supa de galuste - ati mai pomenit copil sa prefere broccoli supei de galuste? Daca vreti sa-l vedeti, uitati-va la Thomas. Supa o mananca, cred, numai de dragul meu, sa nu ma supar. Brocolli la felul doi- haleste tot, numai ca nu linge bolul, ca nu stie inca....

LA MULTI ANI ALEX, STEFAN, DARIA MARIA, ANA!

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micorint spune:

La multi ani! sarbatoritilor de azi! si pt Alex bolnavioara, sa se faca bine repede.

Loreen,merci mult de informatii! am inceput sa-i dau si eu Peritol, i-am dat de 2 ori, tot asa, 5ml/zi, sper sa aiba efectul dorit, deja ieri parca a mancat un pic mai bine, Doamne ajuta. La dormit nu s-a schimbat nimic inca, tot putin doarme ziua (1h, 11/2h) dar sunt multumita ca doarme noaptea bine.

Fetelor, eu deja ma gandesc sa-mi caut o bona. Inca nu stiu cand ma voi intoarce la birou, dar vreau sa incep cautarile. Ioana, parca tu ai gasit bona prin agentie, te superi daca te rog sa-mi dai si mie un pm cu numele agentiei si daca ai fost multumita de ei? Pliiiz, ca am gasit cateva agentii pe net, dar nu stiu cat de seriosi sunt. Plus ca eu as vrea cu program prelungit, 12 ore/zi, ca noi lucram de dimineata pana seara. Si nici pe mama nu vreau s-o stresez cu amandoi copiii, deci musai imi trebuie cineva pt Maria.

Va pup si sa aveti o duminica frumoasa!

Mihaela, Radu Alexandru (15.06.2002) si Maria Cristina (03.05.2005)

Poze Maria Cristina 8 luni
Poze cu copiii mei

Mergi la inceput