Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (150)
Raspunsuri - Pagina 10

Dorsilia spune:
FETELOR!
retinut idei bune de la voi:
- mai mult timp afara, oricat e de nasoala imbracarea si urcatul apoi 4 etaje
- mai putine probleme cu papa...asta seara am fost la cumparaturi, am stat vro 2 h, am am gasit copilu acasa debordand de foame, taica-su l-a alimentat cu suc de portocale, asa ca primul lucru a fost sa-i bag un borcan de 190 gr de cereale cu fructe si un paharel de danonino cu vanilie (noroc ca le cumparasem). Trepida de foame, se uita in borcan sa vada daca mai are sau nu. Ce drag mi-e de el cand il vad cum cere, imi vine sa-l mananc. De mult nu mi-a mai cerut de mancare, probabil pt ca sar eu cu portia inainte sa -i fie lui foarte foame. Oricum ma documentez si va zic ce idei imi mai fac pt cina lui, nu-s inca impacata ca e ok ceea ce mananca el
Am cumparat niste sunca de pui cristim si una de la campofrio pt copii cica, da si alea au oaresce prin ele....deci nu stiu, ma mai gandesc daca-i dau.
Andries- , tine-l acasa daca asta e situatia la gradi
Papa- Gesundheit!!!
Cosmeticalele sunt si ele la reducere acuma sau de ce va cumparati toate ? vreau si eu.....ca am riduri pe la ochi deja, eu asa cred. Eu am tot cumparat din astea mai comune de la Nivea, Avon....dar tre sa trec pe chestii mai "beton" daca voi ziceti ca-s cu efect.

iren spune:
Speel, cin am citit ca nu ieshi din casa nemakiata, m-a pufnit risu, io nici sa iau piine nu ies, daca nu-s boita Io-s roshcata la origine, asha ca am genele blonde, shi daca nu-s makiata, n-am nici un contur la oki.
Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia turbo
decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

kim222 spune:
Fetili....am vazut o emisiune mai demult...fardurile cu cit sint mai scumpe...cu atit sint la fel ca si celelalte ..asa ca dupa mine sint bani aruncati....efectul este acelasi...Exceptind fondul de ten si parfumurile..evident. Eu sint fan Clinique..folosesc de la ei fondul de ten...rimelul nu mi-a placut....Creme nu folosesc
..iar de cind traiesc in US..ma duc sa iau piine...si nemachiata
Andries...imi pare tare rau..dar asa se intimpla...Peste 3 luni ma voi plinge si eu de acelasi lucru...Si sa stii ca peste tot este la fel..nu este caracteristic Romaniei....si aici se imbolnavesc f f des...si numai cind copilul este foarte bolnav ..atunci nu-l duc parintii..dar cu mucii...no problem..pin' la cot!
Papa..sanatate!

speel spune:
Acuma da,inainte de al naste pe al doilea baiat,ma dadeam jos din pat si la baia la spalat si boit.Era lege,nu cred ca primul meu barbat m-a vazut nemachiata
,ca pleca mai devreme de sapte luni de la nunta.Iar actualul barbat e creator de moda,mai e si tinar,inalt si frumos iar de prima lui prietena(eu fiind a doua)s-a despartit si pentru ca facea dus o data pe saptamina si de machiaj n-auzise in viata ei.Acum,nu dau navala direct in baie dimineata la machiat,dar cit de putin,trec prin casa si sa nu ma sperii cind ma uit in oglinzi

speel spune:
hai fetele,chiar nu stiti ce as putea sa-i dau copilului la bubita?
Repet,sa-i muscat buzita si dupa doua zile s-a facut acolo un bob micut galben.Cu ce sa-l dau?
0++

kim222 spune:
Dana..nu-i da cu nimic...este in interior? Face parte din procesul de vindecare...rabdarica :))

kim222 spune:
Dana..nu-i da cu nimic...este in interior? Face parte din procesul de vindecare...rabdarica :))

speel spune:
Merci Olivia,da este in interior.N-am stiut ca e normal.off topic,trebuie crema ca baza de machiaj,inainte de fond de ten.eu am tenul mixt si crema de inaintea fondului de ten e obligatorie.la mine e si singura,pina vor veni ridurile.

kim222 spune:
Eu am tenul gras..asa ca nu suport crema sub machiaj...
Hey...in lung m-am dus si mi-am cumparat o cioco de juma' de kg...e clar..sint in depresie:))

Andries spune:
Mai fetelor, cu cremele voastre ati reusit sa-mi distrageti atentia... ce sa zic ... eu sunt de parere ca totusi fardurile de firma sunt mult mai bune, mai ales la capitolul creme. Acum si Gerovital e tot firma tare si costa putin deci nu pretul e musai important ci.. reteta!!
Totusi cel mai mult conteaza talentul celui care pune vopseaua pe fata ... hi hi ce exprimare... am vazut fete cu super farduri in geanta care tot ca naiba aratau, altele cu ieftineli si care stiau sa se fardeze ca lumea... eu sunt din aia antitalent, am sarit de 30 de ani si ma machiez exact ca in facultate, desi... nu se mai poarta demult stilul asta... dar mie-mi place... bag mana in gentuta de farduri si primul obiect e dermatograful... vorba aia poti sa faci ceva in gustul omului?
hai ca aberez, feciorul meu e bolnavior si pe mine m-a luat cu ameteala, am hotarat ca fac o pauza la gradi sa vad de unde naiba produc concediu la serviciu...sa vad dupa aia unde il duc pe godzila vorbareata a mea...ca nu e de stat acasa cu el.. praf ne face, varza cu carne, e un fel de demolition man, ma rog demolition boy ..
apropos de fardat stil acu' 10 ani... oare exista aici in Bucuresti un loc unde sa poti sa inveti sa te fardezi? adicatalea de la profesionisti...
am fost si eu la Miniblu sa vad faimoasele reduceri si sincer m-am cam dezumflat, tot Z ramane preferatul meu (in Ro), oricum i-am luat si eu o salopeta de bunbac captusita si acum mai mai sa doarma cu ea, nu mai vroia sa o dea jos...
si o intrebare.. Papadie asteapta pe bbdoi corect? ce fata curajoasa....mie mi se face pielea de gaina cand ma gandesc sa o iau de la capat..
Andries