Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (150)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Andries..tin pumnii sa treaca boala,,si sa va reintoarceti cu bine la gradi ,din moment ce va place atit de mult! Eu nu includ cremele la capitolul farduri...eu la astea din urma ma refeream..scuze de confuzie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

kim multumesc de urari, sper si eu sa ajugem iar la gradi si sa ne fie bine. Pentru asta trebuie sa se faca bine toti copiii care s-au imbolnavit...ca degeaba il duc eu pe al meu sanatos daca mai vine altul virusat, o iau de la capat si nu mai vreau, nu mai pot. De cand il duc la gradi, in fiecare luna, dar absolut in fiecare luna l-am tinut acasa 2 sau 3 zile pentru ca era "atins" de boala si mie imi era teama sa nu faca mai rau. Si in decembrie nu am avut ce sa ii fac si a trebuit sa ii dau antibiotic pentru rinofaringita acuta si nu mai stiu de care ca nu mai tin minte diagnosticul. Si in 2005 saracul a avut trei tratamente cu antibiotic, in martie, in iulie si in decembrie. In 2006 pana acum a scapat de antibiotic, dar... da-i picaturi de nas, da-i sirop de tuse, da-i nurofen, vitamina C, Oscilococinum, da-i Smecta, fa-i ceaiuri peste ceaiuri, doamne... numai cand ma vede cu "picatane"-le (picaturile) in mana o ia la goana prin casa si urlaaa....
Barbatul meu ma consoleaza.. cica si la 4 ani daca nu a mai fost la gradi tot in halul asta ar face... mai dar nu se poate... orice as prefera sa fac numai sa nu il mai vad bolnav si turtit in pat.
Eu in ignoranta mea... creme sau farduri pentru mine tot un drac. Sau daca ma gandesc bine, daca e o crema de fata in mintea mea o trec la capitolul farduri, iar daca e de corp ramane la statutul de simpla crema. Dar este ca trebuie sa stii sa le folosesti? Ca daca nu, tot de pomana dai banii si iti consumi timpul.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Andries (eu nici nu stiu cum te cheama..acum am realizat!)....are dreptate al tau sot..si la 4 ani ..tot asta ar face..s-ar imbolnavi...asta este comunitatea...asa mi-au spus toti..lunar sa ma pregatesc. Intrebare? Nu exista anumite reguli cu privire la copii bolnaviori? Poti insista tu pe tema asta!
Asa este cu cremele...am vazut o emisiune...din care reiesea cum ca folosim degeaba cremele..oricit de scumpe ar fi..daca inainte nu folosim curatarea si peelingul...va pot scrie exact citi pasi trebuie facuti..cica zilnic! Asta daca intereseaza pe cineva...
Ce-ti face piciorul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

NICOLE
Petrecre faina de la care asteptam poze, multa sanatate, implinirea dorinteloe, multe cadouri si iti mai dorim tot ce iti doresti tu sa se implineasca !

Un we fain tuturor !!!

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

Rain
La Multi, Multi Ani! Sa ai parte numai de sanatate si de bucurii, de liniste sufleteasca si impliniri! Petrecere frumoasa !

Adema&Codrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

La multi ani! Nicole :))

Azi la noi e o vreme destul de mohorata, nu am chef de nimic...si am ataaaatea de facut...nici nu vreau sa ma gandesc...abia astept sa vina weekendul celalalt!

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza!
LA MULTI ANI NICOLE! Sa ne traiesti sanatoasa si fericita! si sa ai numai bucurii!!
Andries mama nu fii asa suparata...are dreptate sotul tau - si la 4 ani tot asa va face! imunitatea se cladeste in timp....si sa vezi ce rezistent va fi! nu ai ce face, lucrurile astea sunt inerente! sanatate multa sa va treaca guturaiul si mucii!
Olivia hihi de data asta te contraziic! daca ai tenul gras este la fel de obligatorie crema de baza sb fond de ten...de preferinta gel sau o textura foarte usoara. vezi ca ii ziceam si Corinei ca dramatically different este acum si sub forma de gel, si este suuper!
Tizo si la noi e ingrozitoor de friiig! oribil!
Lia imi pare bine ca ai preluat ceva din ideile noastre, sper sa fie cu muult succes!
o zi frumoasa si linistita sa aveti!
fetiliii semnati si aci!: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

buna dimineata

LA MULTI ANI NICOLE! sa fii fericita, iubita, sanatoasa si norocoasa! pupici de la noi si distractie maxima astazi!

felicia - acum mi-am amintit ca ma intrebai de puzzle. al nostru este "atacat" mai rar, doar dimineata devreme si seara cand venim de la gradi (daca mai are energie sau daca nu gaseste altceva mai interesant de demontat). ce mai faci tu? cum te mai simti?

papadie - sanatate grabnica!

andries - nu stiu ce sfat sa iti dau, tu simti ce e mai bine pentru pui. noi am dat sfoara-n tara pentru bona si daca gasim o persoana care sa ne placa si pe care sa o recomande si familiile la care a mai lucrat iti dau de stire.

mandra mea a inceput sa ceara la gradi in engleza: uate (water), rool (roll-roll, nume de cod pentru plastilina), zice bye-bye seara cand plecam. si azi de dimineata cand i-am amintit de gradi era prima la usa sa isi ia haina. asa ca speram ca ce a fost mai greu a trecut.

"When the first baby laughed for the first time, the laugh broke into a thousand pieces and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies." James M. Barrie

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

am pus cateva pozici noi:
http://community.webshots.com/photo/540080437/2301031600034520309rjQTJk

weekend frumos tuturor!

"When the first baby laughed for the first time, the laugh broke into a thousand pieces and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies." James M. Barrie

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

LA MULTI ANI NICOLE !

SA AI PARTE DE TOT BINELE DIN LUME !

Fetele, noi suntem bine, doar ca sunt eu foarte ocupata si nu am timp sa scriu....da' la poze tot m-am uitat ...asa ca transmit pupici Andreei, Giuliei, Liei si lui Luca....sunteti the best

Roxana felicitari ...stii tu pt. ce ...

P.S. Fili bafta la examene ...ca mare dreptate aveai cu invatatul la batranete ....si bafta si tie Roberta, ca parca si tu ziceai ceva de examene...

Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI

Mergi la inceput