Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (150)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, nicole!! sanatate, fericire, iubie, visele sa ti se implineasca!! distractie placuta, bea si pentru mine un pahar de sampanie.

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by kro

Roxana felicitari ...stii tu pt. ce ...

ba sa se dea la toata lumea si sa stim si noi de ce

vrabiuto, am vazut poza copilei la bradut, minunata!

Ma duc sa caut si eu o poza mai actuala cu Serbanica sa v-o arat si voua ... revin...

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

LA MULTI ANI,NICOLEsa ai parte de tot ce-i mai bun in lume si sa fii mereu inconjurata de dragostea celor dragi.
M-ati facut curioasa cu cremele minune.Cam cit costa asa ceva Roxana ma incurc si eu daca zici ca sunt super!eu folosesc SHISEIDO de multi ani sunt foarte multumita chiar daca sunt enorm de scumpe.Bine ca nu ma dau decit cu una ca baza de machiaj.Si eu stiam tot la fel,orice tip de ten musai crema de baza pentru protectia pielii si pentru un machiaj reusit.Cel putin asa m-au invatat aia de la cursul REVLON.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

LA MULTI ANI, Mamica Ploicica !! Iti doresc tot binele din lume, multa sanatate si belsug si fericire alaturi de toti cei dragi tie ! Multi pupici si toate visele tale sa devina realitate !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

La multi ani Nicole!!
Sefa sa stii ca am semnat, io sunt fata ascultatoare
A adus consortul aseara un travel set Clinique, de abia astept sa vaz efectele miraculoase. Eu sunt cam ingrozita de ideea de a ma spala cu sapun pe fata, pe mine si dupa apa daca nu dau unsoare imediat ma strange. Testam si va spun impresiile
Va pupam, un weekend super!

Mergi la inceput

Mai fetelor,sunt singura acasa si am de aspirat,dar n-am nici un chef.Nu vine vreuna sa-mi tie de urit sa aspir si eu?
Carmen, ce faci,Garda e bine?sper ca n-ai avut probleme!
Marcelle,de azi m-am hotarit:vorbesc copilului numa romaneste,ca-i zapacit de cap saracul.Taica-sau zice numai pe olandeza dar euuuuuu vreo trei amestecate si nu mai pricepe copilul nimic.oricum cred ca olandeza va fi limba de baza tv,tata,bunicii.Eu sunt in minoritate dar imi merge melita cit zece.ASa ca engleza o s-o invete de la noi.

Mergi la inceput

Corina cam cit costa la voi astea din cite stiam eu voi sunteti mai scumpi in general ca noi.Asa e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

alice, pi undi tz-au lushit okii, ca nu te vazui de multisor, andreeab nu-i cu tine?
masam spil, fuse si se duse, noi suntem in control financiar de-o saptamina si nu s-a mai bagat garda peste ailalti, au zis ca la anu` de-amu, da` oricum aranjata m-am dus, nu cu fusta scurta ca nu mai am chicioare de minijup, da` era unu` bihlit, vai de mama lui, cu burta la vreo suta de chile si avea o respiratie, bleahhhh... adevaru` ca-i chin la aspirat ditamai casa, iaca macar atit la noi astia de stam in apartamente de doo camere, scapam de-un chin...

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

LA MULTI ANI, NICOLE!!
Multa sanatate si fericire sa ai in viata!

Dana, lidl zici...multumesc...o sa ma uit ca sunt cirioasa.Eu nu ma prea machiez...daca o fac imi dau cu o dunga neagra pe la ochi si un ruj discret.
Azi am facut cumparaturile de la plus...m-am dus special sa iau iaurt bio pentru andreea si am plecat de acolo si cu un baby phone cu camera video...acum o urmaresc pe fi-mea cum doarme.Sunt foarte incantata....ii aud si respiratia.Am dat putin pe el...49 euro.

Marcela,Lia e mezina grupei si mai vorbeste si englezeste...bravo ei!e o scumpa cu bretonel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

speel, si io m-am tarat azi prin casa...cu greu am fiert o ciorba sa dau la baietii mei...in rest...ma scurg imediat pe scaun de somn si e o vreme de kko afaraaaa...

ia uitati aici cateva poze noi:
http://community.webshots.com/album/546529558RmWzTK

asteptam complimente

va pe toate
pe curand,
Roxa-boxa

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput