Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (150)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Am vazut pe Serbanul tau,ce flacau mare si frumos!mi s-a facut dor si de Serbanul meu,ti-am mai zis ca ador numele asta.
Felicia,vezi ca in fiecare miercuri schimba astia produsele.Uite ieri m-am dat cu fardul de pleoape(sint duo cite 2 nuante din aceeasi culoare)si foarte bune,sincer,seara la demachiat avea acelasi ac´spect ca dimineata,nu s-a strins,nu s-a intins,sideful acelasi.Cam astea sunt criteriile calitative,plus ca nuantele sunt placute.Si pudra e a doua cutie pe care o folosesc .tot asa foarte buna.Numai ca fondul de ten,nu risc e direct pe piele si mi-e teama si numai sa-l incerc.
Carmen,bine ca ai´scapat.Chiar voiam sa te intreb,tot burtosi aia de la Garda?intre timp m-ai lamurit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

complimentele vin, hehehe, la mama sau la cupil?
vrabiuto, vazut pozele, aia cu lia somnoroasa mi-a placut cel mai mult!
roxane, admirat dolofanu`, mama cea slaba (apropos, mai are cineva saizeci` pe aici sau is singura cu lia?). roxana, si mai zi-mi ca vila aia care se vede in fundal e-a voasta

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Roxana 1974,dar tu ai implinit 15 ani,ca nu-ti dau mai multi!Parca esti sora mai mare a lui Serban.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Filipescu spune:

LA MULTI ANI RAIN-NICOLE!sa fii sanatoasa si fericita si calda precum o ploaie de vara!!!!
Ei, dupa urari sa trecem si la treaba. raportam una bucata alexandru care daca nu vede nimic in olita spune " nu mai e", deci un semn bun. s=a prins de faptul ca daca e ceva in olita spunem bravo si batem dn palme. asa ca se straduieste de fiecare data sa lase ceva in olita. numai ca uneori mai lasa si in pantaloni. asa ca....trebuie rabdare multa.
in rest week-end obisnuit, cu frig si lene mare...de azi de dimineata ma chinui sa fac de mancare.sper ca pana se trezeste alexandru sa fiu gata.
va pupam si sa aveti o zi frumoasa
Fili ( imi place cand imi spuneti asa.ma simt magulita si parca ati fi prietenele mele de o viata. va pupic

Mergi la inceput

ei, sunt si burtosi da` am vazut si citeva exemplare de te rogi sa vina garda la tine, numa` ca tura asta n-a fost cu norok..
bey, i-un cancer la noi, frig tare, cred ca-s mai mult de -15 gr afara si in casa s-a mai racit, brrrrr...

Carmen,Ilinca&Ionut

Mergi la inceput

Bey Carmen,vaz ca tragi la vile si case mari.I-a treci mataluta incoace la aspirat casoi imens sa vaz daca ti-o mai trebui !Acusi vazui si neste spaidarsi pe sus si tre sa ma sui cu scara sa-i aleg ca n-am 4 m.of doamne,sa vina ploaia sa intre casoiu asta la apa sa se faca mai mic,ca mi-a mincat plaminii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

hihi am zis io complimente dar nici kiar asa ca ma rushinex! S-o luam pe rand....
1) vedeti ce face poza din om?
2) vila nu e a noastra, eram pe campuri la plimbare...noi am reusit cu greu sa ne luam un apr de 3 camere...pe credit..dar suntem happy ca e mare
3) chiar daca am 59 de kg, le arat doar de la talie in sus...in rest dorsalul e de categorie mare, genul JLo

Speel, ha ha ai aspirat soro pana la urma? Moaaama ce chef am sa ma preling pe scaunul asta la una mica de somn...

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

madam spil, pina vine ploaia hai sa facem schimb

Carmen,Ilinca&Ionut

Mergi la inceput

fara legatura, mi-am adus aminte de vorba aia "din fata papusa, din spate matusa"

quote:
Originally posted by roxana1974

hihi am zis io complimente dar nici kiar asa ca ma rushinex! S-o luam pe rand....
1) vedeti ce face poza din om?
2) vila nu e a noastra, eram pe campuri la plimbare...noi am reusit cu greu sa ne luam un apr de 3 camere...pe credit..dar suntem happy ca e mare
3) chiar daca am 59 de kg, le arat doar de la talie in sus...in rest dorsalul e de categorie mare, genul JLo
Speel, ha ha ai aspirat soro pana la urma? Moaaama ce chef am sa ma preling pe scaunul asta la una mica de somn...

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Carmen,Ilinca&Ionut

Mergi la inceput

Ce mi-ar mai place,Carmen,da cu barbatii cum facem?ca al meu nu vrea sa plece de aici,cica el a facut-o si aici moare.
Roxana,am aspirat pe dracu,cica naiba se apuca de aspirat 280mp?Mi-e sila numai sa ma gindesc

Mergi la inceput