Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (150)
Raspunsuri - Pagina 9

Andries spune:
La Multi Ani Nicole! Sa fii fericita si iubita, sa ai parte de sanatate si de lucruri bune in viata!!
Andries

Andries spune:
fetelor, nu stiu daca exista depresie de luna ianuarie, dar pe mine m-a apucat! nu stiu cum sa o rezolv, am atatea probleme de nerezolvat, in fine, ..cea mai grava este ca nu stiu daca sa il mai duc pe ala mic la gradi, cei de la gradi au o problema destul de serioasa, multi copii sunt bolnavi si nu stiu daca sa risc sa il duc acolo in continuare... mereu muci, mereu tuseste, ragusit, il duc luni dimineata sanatos, il iau seara cu mucii de un metru...bona nu am si nici nu ma simt in stare sa caut una... ce sa fac? ce pot sa fac altceva decat sa intru in CIC? sunt atat de suparata.... si asta mic in fiecare zi ma bate la cap "copiii, copiii, mergem mami, mergem mami cu machina...." si-si ia ghetele in mana si mi le aduce sa il incalt... si pantalonii... offf zau ca ii place asa tare la gradi...dar prea se imbolnaveste des...ca vin copii raciti si sunt primiti si dorm impreuna, va dati seama...
Andries

Andries spune:
cine dintre noi mai are copilul la cresa? inafara de mine si de Marcela... si cum va descurcati la varsta asta mica cu imbolnavirile?
Andries

szivarvany spune:
Andries, ce spui tu vom pati toate. Trimitem copil sanatos, se intoarce cu raceli, asta se intampla in toate cresele/gradinitele din Romania; educatoarele primesc copiii bolnavi pentru ca parintii nu au de ales. Asistentele dau din umeri.
Desi sigur intru la dimineata, urez si eu de pe acum RAIN !!!
Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

iren spune:
Fetili, am veshti de la Papa, care nu poa sa raspunda la topik, da numa la topiku asta, fiinca Melu facu ceva iremediabil la PC
" ca tot am febra si tuse...acu m-a dus la spital bou si m-am intors vaca baltata,tusesc de-mi ies okii"
shi la ea is medicii in greva, i-au zis ca febra e buna shi sa se duca la spital numa cin o avea patruj de grade
Aaa, shi felicitari, Roxanaz !
De noi scriu ma-ncolo Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia turbo
decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

iren spune:
La multzi ani, Nicole, sa fii sanatoasa shi iubita! Iren dubla mamica
Bogdanelu nazdravanu
si Julia turbo
decembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada

speel spune:
Hai pe messenger sa-ti dau un web daca zici ca m-alint sa vezi farduri de la lidl.stai ca pudra costa 3,99euro am omis.
Lumi,pai asta-i treaba ca fara spoieli nu ies din casa,defect profesional.Nu au testere dar la asa pret...le-am probat acasaAcuma sa-ti spun un secret,am vazut multe dive ale modei,prin culisele prezentarilor care foloseau cosmetice obisnuite.In spatele podiumului,nu in reviste unde fac doar reclama.Si mi-am amintit o faza.eram cu Mario si cu fetele angajate sa prezinte colectia,verva mare ca de obicei,ma trage unul de mina si ma intreaba .ce firma folosesti?M-a bufnit risul eram machiata cu niste farduri din Ro din freemarket.Mi-au placut ca erau sidefate
.Ala fiind make-up artist profesionist n-a vazut ca aveam oribilitate de no name make-up?se pare ca nu.Acuma,no am si eu ca tot omu si marci si marci super scumpe,eu folosesc produse care-mi plac,mi se potrivesc indiferent de pret.
Fetele,am o intrebare.acolo unde si-a muscat pui buzita s-a facut ca un bob mic de griu galben.cu ce as putea sa-l dau?

roxanaz spune:
'sara buna.
uff eu am vb pana la 3 cu Papa si nu ii era asa rau....iar are temperatura...o sa mai incerc sa vb cu ea pe mai incolo!
Gabi welcome back!!! e ciudat faza cu superdefense-ul...asa zic astea de pe victoriei ca e ptr ten matur....in fine, ideea e ca toate cremele clinique sunt super dupa parerea mea.....oricare ar fi!
fetili lasati depresia....ca nu e vreme, e frig afaraaaa...ingrozitor!
Dana hihihi mistoooo achizitii! sa le folosesti sanatoasa!
hai ca ne vin musafiriii...va pupam si o noapte buna!

roxana1974 spune:
Am intrat si eu sa o felicit pe Roxi!! Ce bine ii sta cu mov Ma mandresc ca sunt pe topicul asta...topicul cu cei mai multi membri moderatori pe metru patrat, asa-i sau nu-i asa?
La mai mare!!!
In rest, despre noi nu am noutati mari...poate 2-3 cuvintele noi in vocabular si tendinta si mai accentuata a lui Serban de a ne imita, ca o maimutica...
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual

kim222 spune:
"neata.....
Gabriela ma bucur ca v-ati intors si s-a putu rezolva fara operatie...
Lia...poate era prea obosit ca sa adoarma....incerca sa-i faci un program...
Eu consider alimentatia in copilarie ca fiind foarte importanta...iar una deficitara...sau mai stiu eu cum..poate fii una din cauzele bolilor gastro intestinale la virsta adulta...asa ca nu-mi este indiferent
Chiar ...Alice..ai plecat cu cercul far' de mine???
Adela vad ca daca te-am strigat ..ai aparut! Eu friptura de porc o impanez cu usturoi, preasr sare , piper si alte mirodenii....pun apa in tava ..o acopar cu folie de aluminiu ...si numai la sfirsti o las descoperita...A si neaparat pun si vin alb!
Roxi....Luca...nu mai coace nimic...mutulica operat de baterii...Mi-e mila de el...cum o sa se descurce la cresa...el nestiind engleza...deci neintelegind nici o comanda..