Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (150)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna!

Si eu vroiam sa intreb unde a disparut Alice. Sper sa fie din cauza de net.
Monica, eu ii dau in continuare Vigantol Stefaniei, dar calciu nu si nici alte vitamine. Si iesim si noi afara, cam pe orice vreme, aseara am iesit pe viscol. Din pacate pentru spatele meu nu vrea decat in brate, dupa-amiaza incercam cu sania, sper sa avem succes.
Voi aveti un stres cu copii prea slabi, eu am un stres cu copil prea grasut. Stefi are 82 cm si cam 13 kg, nu este grasuta, dar are pulpite si obrajori bucalati si pernite la manute.
Carmen, bafta cu Garda, eu sunt convinsa ca poti cu actele in perfecta ordine, oricum iti dau amenda.
Ha, creme, ale mele stau frumos pe polita, rar imi aduc aminte sa ma dau

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Gabi, bine ati revenit! Sanatate multa si recuperare rapida sotului! Si multi lui Stefanut. Bine ca si-a revenit cu mancarea, cu reclame, fara..da' sa bage la ghiozdanel...

Mey, noi perseveram cu spalatul pe dinti, nu reusim in fiecare seara, pentru ca uneori Ilinca imi impinge periuta si zice hotarat "niu", dupa aceea bea biberonul cu lapte si adoarme. asa ca vai mama noastra cu spaltul pe dinti. dar deocamdata nu vad altcumva cum sa fac. nici sa renunt la biberon, ca nu mai bea lapte altfel, nici la spalat ca ceva, ceva s-o curata...
Ah, si luam fluor vigantoletten 500 (si mie mi-a zis dr. sa ii dau in lunile cu "r") si 10 zile pe luna i-am dat vitamina c. cam atat.

Daria, mama, da chiar, ce rabdare..... eu am lasat-o mai moale cu olita. sa se mai incalzeasca, sa o pot lasa doar in chilotei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Am uitat de Vigantol: ii dau in fiecare seara, altceva nu, ia din fructe vitaminele

Amironeanu - nu pare sa aiba Stefania 13 kg, zau. E frumoasa foc

Io am recantarit-o pe Giulia, 10.100 g, na, orice as face, asta dupa ce a mancat cu mine aseara mancarica de cartofi si a bagat la greu cu lingura, cu mana, cu ce apuca Poate nu se ingrasa ca mananca mancare de care pap io sa slabesc

Cristalina, Alice, Marina, Papadiaaa, SimonaR, Gongutza, Andreea_S, Eli, Naomi, Ina, Pako, Krooo, Roberta, Roller ???
Dar de Irrinuca chiar nu stiti nimic ? Sau OchiVerzi ???

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Daria , multumim de aprecieri! Da, Stefan s-a inaltat, are 82 cm, dar e slab ca o fata - are 10,600 kg...dar bine ca e sanatos!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

leloo, bine-ati revenit, imi pare rau ca nu v-ati distrat asa cum v-ati dorit.
si eu o scot afara pe ilinca cam o ora dimineata si alta ora seara, exceptie ziua de ieri cind a suflat un viiint plus ca nici chef n-am avut. da` oricum se vede lio cind scoti cupilu` afara...

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

salutare,am mincat doua pina acuma,Lumi draga,dar ziua nu s-a terminat.
Deci noi ne spalam pe dinti cu pasta Elmex ptr.bebelusi,numa cit spoim periuta,tare ne place!
La plimbare,obligatoriu,altfel se tinguie pe linga geamuri si nu pot sa-l vad asa.

lia,pai sa-l scoti sa respire are curat in plamini e la fel de important ca hrana dupa parerea mea.si apoi trebuie sa-ti pui toata puterea psihica si fizica la bataie sa-l scoti afara.Eu nu stau intr-un oras,mai bine zis in cimp,cu toate astea iesim si fugim in jurul fabricii si o mai luam si pe cimp,dar tot o fuga sa-si consume energia,sa-si puna muschiuletii la treaba.Si fug cu el,si ne ascumdem dupa masini(in parcare)nici nu stiu cind trec 2 ore.Cind intram in casa e lesinat de oboseala,se duce direct in pat se pune pe perna si adoarme instantaneu.O sa introduc si spre seara program artistic,ca sa adoarma mai devreme.
Fetelor,succes cu garda,ceva taioare cu fuste scurte,un pantof chic,parfum,gloss.rimel discret si o cafea cu frisca.MMMMMMM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Despre cosmetice,chiar ieri am fost la cumparaturi si mi-am luat niste farduri de pleoape,obraz,pudra,fiecare la 1.50Euro.si ce e mai fain,eu chiar le folosesc.Si lacuri de unghii,ca uitasem.felicia,sa te duci la lidl saptamina asta au cosmetice ,eu am mai luat o data si mi-au placut si textura si rezistenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

ei, hai, ca te-alinti de-acu`

quote:
Originally posted by speel

Despre cosmetice,chiar ieri am fost la cumparaturi si mi-am luat niste farduri de pleoape,obraz,pudra,fiecare la 1.50Euro.si ce e mai fain,eu chiar le folosesc.Si lacuri de unghii,ca uitasem.felicia,sa te duci la lidl saptamina asta au cosmetice ,eu am mai luat o data si mi-au placut si textura si rezistenta.

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ma adaug si eu, daria, fetele din buc nu-i dati un telefon andreei banica daca aveti numarul ca are acusi o luna de cand n-a mai dat nici un semn. please....

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

dana, ce de cumparaturi mistoooo ... si asa ieftine, am inteles eu bine?? 1 euroi jumate???
sa le folosesti sanatoasa, desi cred ca esti frumoasa si fara ele, parerea mea....
Gabi, am vazut super poze!!! lu'Stefanel!

eu gata, ma pregatesc de plecare, sa aveti un weekend frumos, sanatos, sa ne plimbam copilasii (Lia, sa scoti copilul afara cat mai mult, ca nu are ce sa-i strice)

Si pentru ca maine nu intru:

La multi ani, Nicole!
Sa fii sanatoasa, sa ai numai bucurii de la moatza ta cea motata, petrecere frumoasa si tot ce iti doresti!
Multi

Mergi la inceput