Bebelusi de ian-feb 2005 (71)
Raspunsuri - Pagina 9

kita spune:
Mama da ce harnicute ati fost de cand n-am mai intrat eu...
Bubu, da cu picaturi pivalone ai incercat?
Crinuta stii cumva programul de primire a analizei de urina la Medicover, ca sa nu mai caut si eu.. , ca trebuie sa ii dau si coproparazitologic;
Andrei a inceput sa faca kk foarte des, cam de 5-6 ori azi de ex, ieri am scapat cu numai 4, si cred ca l-am stricat la burtica cu branza cu smantana; sau e posibil sa fie cumva de la untul uns pe paine? (pana acum ii mai dadeam in piureuri, nu si tartina cu unt);
e cam tarziu sa raspund dar va spun si programul nostru:
*ora 6.30 masa 1-lapte 240ml, dupa care doarme (cel multin 10 minute adoarme cu suzi in gura)
*somn, sa zicem 6.30-9.30; joaca pana pe la un 10-10.15
*masa 10;15 1 mar cu biscuite(2 masuri)+ 1 borcan de iaurt mic
*joaca pana pe la 12:30 (in functie de cat e de marait ii mai dau un biberon mic de lapte)
*12.30 sau 13 somn pana pe la 15, si joaca pana pe la 15.30-16
*16 masa din piureu de legume
*18-19 daca mancam de seara ii mai dam si lui un cartof copt sau o banana
*21 baie si biberon de lapte mare (330ml), si somn de pe la 21.30-22 pana a doua zi
Da' noi nu avem decat doi dinti si ma astept din clipa in clipa sa isi schimbe programul asta ca deja a devenit cam marait rau
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

bubu05 spune:
Kita, parca Pivalone se pun cand sunt mucisorii verzi, cred, nu stiu sigur...
Sa stii ca si eu i-am dat mai de mult lui Vlad smantana cam des si tot asa facea kk de 6 ori pe zi, de se oparise si la funduletz. Ii dadeam branzica fagaras cu smantana si ii mai puneam si in ciorba
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

crinuta spune:
Kita, cu urina poti merge pana la 12:30, dar eu stiu ca acolo se pune punga si se da. Noi am fost o exceptie, deoarece Rayan nu a vrut sub nici o forma sa faca pipi acolo, asa ca a trebuit sa schimbam punga si sa o aducem de acasa. Oricum, ne-au spus sa ajungem pana la 12:30.
Crinuta si Rayan

Leta spune:
Erica, si andreea are paranteze Si inca foarte pronuntate. Nu cred sa fie vreo problema, asa merg bebelusii...
Leta si un bebe
2005 - primul an de viata
bebe in 2006
want my life back

Witchie spune:
Pentru cine are chef: o poveste cu noi, cu voi si in cele din urma cu Irina.
Enjoy:)
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
In love with...

Amaya spune:
Witchie, felicitari pentru noua "functie" .
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!

Witchie spune:
Amaya, multumesc, marturisesc cinstit ca inca nu m-am prins ce am de facut dar studiez:)
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
In love with...

Amaya spune:
Witchie, superb articol...multumesc in numele meu si al tuturor mamicilor care simt 100% ceea ce ai scris tu acolo. Parca esti vocea subconstientului.
In legatura cu moderarea sunt sigura ca te vei descurca de minune...timp sa ai...
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!

bubu05 spune:
Anda e super povestea...si asa e, cum zici tu!
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz