Bebelusi de ian-feb 2005 (71)
Raspunsuri - Pagina 10

Witchie spune:
howgh
Amaya, cu placere draga mea, sunt doar truisme dar se cereau rostite:)
Bubu, mai sunt si alte povesti cu irina daca ai timp si chef, acolo in dreapta...
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
In love with...

BDana spune:
Shobo tare frumos e baietelul tau. De fapt, sunteti o familie frumoasa.
Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).
Prima aniversare

bubu05 spune:
Anda, am mai citit din ele, sunt super povestile, iar Irina este o dulcica!
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

lavinia345 spune:
Magga am vazut pozele cu Hana si trebuie sa-ti spun ca tare s-a mai schimbat pustoaica.I-a crescut parul si parca s-a mai implinit,sau e de la gluga?Si e baietoasa sau e doar da impresia in poze?Natalia ii trimite pupici!
Cat despre pletoasa de Amanda ce sa mai zic?Cory de fapt ma repet,are o fatzuca tare dulce si se vede ca e pusa pe sotii!Sa-ti traiasca!
Iar Irina-balerina e imbracata asa frumos si are aceeasi alura de printesa calina.Mwaaaah!
Lavinia si Natalia(17.01.05)

crinuta spune:
Erica, eu sunt de parere sa nu ii dai Ca suplimentar fara analize din care sa reiasa ca are intr-adevar lipsa de Ca.
Uite, si lui Rayan i s-au indreptat picioarele dar cand merge e cam cracit, dar nu-mi fac probleme atata vreme cat tati a spus ca e normal la varsta asta cand abia au inceput sa mearga.
Patricia, si mie mi-a venit cheful de o intalnealaintre mamici, dar ar trebui sa mai facem si cu bebeii, ca ai vazut ce bine le prinde.
Hai ca mi-a placut de Rebecca in cosul de rufe, era o scumpa.
Crinuta si Rayan

Leta spune:
Vrem si noi intilneala, vrem si noi, vrem si noi!! Ca eu nu v-am vazut de un secol! da' totul e sa se tina dupa 2 februarie, ca pina atunci n-am timp nici sa mor.
Erica, eu ii dau acum Cipcal, 3 lingurite pe zi, la recomandarea pediatei. Dar subliniez ca nu pediatra mi-a zis "trebuie sa ii dam calciu" ci eu am intrebat-o "ii mai dam ceva? calciu, vitamine, ceva pentru imunizare?" si mi-a zis sa-i dau Cipcal (cica e un produs nou) si oscillococcinum. Oscillo nu ii dau totusi, dat fiind faptul ca ea n-a fost niciodata bolnava, deci are un sistem imunitar destul de bun (nu degeaba o scoate mama afara de doua ori pe zi, indiferent de vreme).
Leta si un bebe
2005 - primul an de viata
bebe in 2006
want my life back

Leta spune:
Anda, felicitari, am vazut acum ca esti moderator! Cred ca e de bine, nu? Vei putea sa inchizi subiectele si sa deschizi altele noi si sa faci o gramada de alte lucruri. Si e bine sa avem si noi in gasca un moderator. Oricum, s-au orientat bine.
Noi ne laudam in continuare cu kk la olita (cred ca are deja vreo 2 saptamini de cind face asa). Insa nu merge (alearga )nici acum singurica, o face doar sustinuta de minuta. BB dolofan, ce sa facem...
Nu face nici <pa> cu minuta, dar a invatat sa duca mina la nas cind o intrebam "unde e nasul?" si sa se intoarca spre persoanele sau lucrurile indicate (unde e bunica? unde e pisica? unde e Tweety), unde e patutul? etc), stie sa pupe si sa ne imite/ingine atunci cind cintam. I-a iesit si al saselea dintisor si, ca si al cincilea, a iesit strimb . Speram ca dintii definitivi sa fie frumosi.
Leta si un bebe
2005 - primul an de viata
bebe in 2006
want my life back

V. Erica spune:
Anda, felicitari pt noul "job" si pt superba redare a starii de mamica ... Si mi-a placut tare rochita roz cu fluturasi a balerinei... si balerina -evident .
Crinuta, multumesc pt raspuns. Calciu Nu, dar vigantolul ?
Sper ca-mi fac griji degeaba... Uff, la vara o s-o tin toata ziua la soare, cu picioarele goale, ca si vara trecuta dealtfel, de se scandalizau babutele "da` pune-i maica macar niste sosete!"
Leta, multumesc si tie pt. raspunsul ref. la Ca.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

BDana spune:
Anda scrii minunat. Eu uitasem multe din neplacerile pe care tu le-ai spus acolo. Am salvat (am voie, nu?) pagina respectiva ptr ca totusi nu vreau sa uit asa usor...si a doua oara vreau sa nu fiu luata de val, sa stiu clar ce ma asteapta.
We placut tuturor
PS. nu am inteles de ce va puneti problema administrarii vigantolului, cand ai nostrii copii nu au decat un an si trebuie adem. pana la 2 ani fara intrerupere.
Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).
Prima aniversare