Bebelusi de ian-feb 2005 (71)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Shobo, dupa parerea mea tine mai mult de temperamentul copilului, de fazele prin care trece (cresc dinti, etc) si mai putin de parinti. Cit as fi vrut eu sa ii fac program copilului meu in perioada 9-11 luni, am esuat, pentru ca se vedea clar ca sufera, si numai prezenta mea o alina, si procedam exact ca Liviana pina la urma, cind realizam ca asta era cel mai bine pentru ea. In intervalul 3-4 luni cind se face cel mai usor programul, noi nu aveam nevoie, pentru ca era foarte cuminte si dormea usor si singura intotdeauna, asta pina cind au inceput dintii de sus, acum avem chiar si o masea (asta cred ca i-a dat dureri mari). Vreau sa zic de de citeva seri a inceput sa imi adoarma din ce in ce mai devreme, fara sa se mai trezeasca si sa ramana treaza dupa 30 min cum facea,(daca se trezeste un pic si ii dam suzi si o leganam putin in patutz adoarme la loc). De 2 zile am reusit chiar performanta sa adoarma la ora 9, ceea ce pentru noi este o mare realizare, dar e si un semn ca nu o mai doare nimic, efectic cu bibe in mina adoarme singurica mincind, si chiar maninca si tot bibe!! se vede ca nu o mai doare pentru ca nu se mai foieste in somn, nu se mai ridica in fund/picioare...

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Shobo, nu stiu cum e cu branza in dieta Monti, eu cat am tinut-o (putin), mancam telemea normala (putina)amestecata cu iaurt dietetic, insa cred ca cea dietetica e mai potrivita...

Eu tin cont de unele principii de la Monti, chiar daca nu tin dieta propriu-zisa (de ex. mancatul fructelor pe burta goala, neamestecatul lipidelor cu glucidele etc), pt ca nu am timp intotdeauna sa gatesc Monti... Eu mi-am propus ca anul asta sa mananc vinerea numai legume -fructe, sa nu mananc deloc sau decat salate/mancaruri usoare seara. Pana acum m-am tinut de "principiile" astea...
Spor la slabit, Shobo!

PS. Asta cu neamestecatul lipidelor cu glucidele nu-mi prea iese, ca voi pe-aici ma-mbiati intr-una sa fac prajituri.
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

e f posibil sa fie asa, Patricia! si al meu dc era asa cuminte de la inceput nu mi-as mai fi batut capul cu "educarea"... chiar ca in cazul tau nu stiu cum ar fi tb procedat! oricum ma bucur ca e mai bine Rebbeca, poate o lasa dintisorii, off ce-i mai chinuie saracii! eu parca v-am mai zis -uneori in momentele cind il dureau si pe Codrin tare ma intrebam de ce Dumnezeu ne aduce pe lume sa suferim asa de mici cu durerile astea? colici/dinti... ...ma rog, pe cei care sufera? si n-am stiut sa rasp, doar ca asa vrea El!

oricum am obs ca exista etape clare la copiii mici, au zile si zile si nopti si nopti... tb doar sa ne obijnuim cu ideea ca asa cresc si ei mari!

daca vreti sa-l vedeti pe Codrin pe pirtia Clabucet din Predeal...

Codrin pe pirtia de schi

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Am vazut pozele de la munte, Shobo! Frumoase, dar si Codrin pare sa fi fost foarte cuminte. Pai copilul meu n-ar fi stat asa infofolit si legat nici sa-l tai! In decembrie am fost si noi la munte, insa Matei a trebuit mai mult tinut in brate, caci in carucior nu mai sta! Si decat asa chin, am ajuns la concluzia ca mai bine stam acasa pana va merge singurel. Chiar si aici, in parcurile din Bucuresti, daca luam caruciorul, mai mult de 5 min nu mai st ain el: se apleaca, se invarte, tzipa, numai sa nu-l tii acolo! Asa ca, il luam frumos de manutze, eu de una, ta-su de alta si il lasam sa lopateze singurel. Cand oboseste, il luam pe rand in brate.
In fine, asta e cu puiutzii: nu sunt 2 la fel, dar categoric ii iubim!
Multa sanatate si putere mamicilor ca sa treaca peste greutati!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Poze 11 luni

Professional pics

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Erica, merci de urare , o iau catinel, catinel... chiar dc nu am intarcat inca si nu am de gind inca o luna... sa vad cum ma simt :), ma pregatesc si pt plecarea la birou.

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Shobo, ai dreptate, am observat si eu ca si Vlad are perioade si perioade, la el cu statul singur...cateodata sta singur in patut la el, se joaca, adoarme singur, alteori nici in ruptul capului, vrea sa stau tot timpul cu el. Si cu somnul la fel, a avut o perioada in care nu dormea ziua, decat jumatate de ora, acum vad ca si-a revenit, doarme o ora jumatate- 2 ore. Ba e marait, ba e bine dispus...si nu stie sa zica ce vrea! Azi, de exemplu, a adormit dupa-masa leganat, ca aseara...doar nu si-o fi amintit ca asa adormea cand era mic-mic!!!

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Am fost la pediatra si tare se indoieste de rezultatul coproculturii, astfel incat vom repeta analiza.
Mi-a spus ca intr-adevar Salmonella da niste simtpome foarte nasoale, dar pe de alta parte sunt destule surse de unde o putea lua, daca stam sa ne gandim ca pune mana peste tot si apoi o duce in gurita.

M-a lamurit si cu RH-ul, adica e foarte posibil ca din 2 parinti cu RH + copilul sa aibe negativ.
De asemenea pot sta linista in cazul unei alte sarcini, deoarece eu avand RH pozitiv nu e nici o problema.

Oana, am intrebat-o de Olynth pt copii si mi-a spus ca e ok peste 1 an daca se da rar, dar ea mi-a recomandat Vibrocil, asa ca voi cumpara Vibrocil sa am in casa.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Apropos de copil cuminte, mister Rayan pe durata consultatiei, cam 20 de minute cat am discutat cu dr rez analizelor nu a stat o clipa locului. S-a invartit in cabinet, a deschis usa, a vrut sa deschida dulapul.
Noroc ca era mama cu el, ca altfel nu as fi avut liniste sa vb cu pediatra.
E un nazdravan mic!

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Crinuta, pai eu Vibrocil am, dar dupa ce-i dau cu el parca ii curg iar mucisori si de desfundat...nu prea...

Shobo, am vazut si eu pozele, sunt super, ce haios e Codrin! Mi-ai facut un dor de munte.........

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Aha, deci nu e prea eficient.
Noi inca avem ceva in nasuc, dar parca nu e mai e la fel de mult.
Ideea este ca desi ii curat nasucul cu pompa tot se refac, deci cam o data pe zi trebuie refacuta " operatia".

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput