gaurirea limbii pt. moda

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zupina spune:

fiecare e liber sa faca ce vrea eu nu sunt nici pro nici contra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gigimimi spune:

sincer sunt de acord cu pitzinuca. si eu am tatuaj de la 15 ani, acum am 28 si o fetita si nu-mi pare deloc rau ca l-am facut. atunci (chiar daca aveam 15 ani) m-am gandit foarte bine si am decis sa il fac doar intr-o singura culoare (iese mai bine cu laserul daca e o singura culoare) si intr-o zona in care nu e vizibil. acum sotul ma invidiaza si isi doreste si el unul. si nu sunt bunica cu tatuaj, dar sunt o mama cu tatuaj.
piercing? pai am 3 cercei in ureche si nici de ei nu-mi pare rau. cred ca as prefera orice de genul de mai sus din partea fetei mele decat sa-mi vina intr-o zi drogata. cred ca sunt lucruri mult mult mai rele decat un pierc sau un tatuaj. daca vine si imi spune ca nu s-a protejat si acum are SIDA (un copil se creste...)???
numai eu stiu cate certuri am avut cu parintii cand am venit rasa in cap (cu sageata desenata) la 18 ani. si totul a trecut si fata mea e sanatoasa (la fel si mama ei).
si eu chiar cred ca cei care nu au iesit din tipare la varsta adolescentei au probleme la maturitate (si nu invers, cum incerca sa spuna Delia21.

Mergi la inceput