Fetele din America (59)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

vecinutzelor,am o problema
Mi-a adus colegu'(sotu) de la voi din State niste patch-uri "triaminic" pt. "cough".
problema este ca mi-am prins urechile in instructiuni
Ma puteti ajuta? Voi folositi la copii vostrii?

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

quote:
Originally posted by ange

vecinutzelor,am o problema
Mi-a adus colegu'(sotu) de la voi din State niste patch-uri "triaminic" pt. "cough".
problema este ca mi-am prins urechile in instructiuni
Ma puteti ajuta? Voi folositi la copii vostrii?

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Eu i le pun Andreei seara pe bluzitza de pijama pe piept. Daca au sau nu efect nu stiu ce sa-ti spun. Or fi avind...Eu le pun sa fie.

Alina, mamica de 2 fetite, Andreea cea nazdravana si Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela29 spune:

"Ingrasatul in America" e cosmrul vietii mele. Un an si 15lbs a fost inceputul. Niciodata nu m-am abtinut de la nimic si nu am stiu cand se termina o portie si incepe alta. Iubeam mancarea. Acum o urasc.
Legume, gratar, supe si salate homemade... apa cat cuprinde si iesit in oras doar din cand in "gand", portii cu adevarat micute... si tot nu inteleg de ce nu slabesc. Parca reusesc sa ma mentin, dar numai atat.
Acum meditez asupra unui program de jogging, ca fara miscare, nu am nici o sansa.

... words are tools...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Alina,se pun numai pe bluzita sau poti si pe piele?pe cutie arata direct pe piele

ange,mamica de 2 ori

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

ange, daca pleci cu air france-ul ia-ti ce e mai important in bagajul de mana ca astia pierd bagaje intr-o fericire...le recuperezi tu dar nu in ziua respectiva...sa nu zici ca nu ti-am spus...:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

laura are mare dreptate:) tocmai ce m-am intors acum 2 zile, si bagajele le-au ratacit. stiam de regula asta de aur, sa iti pui in bagajul de mana lucrurile esentiale, dar am sperat ca nu o sa mi se intample tocmai mie. am stat la o coada de vreo 20 de persoane, avionul nici macar nu era plin, ca sa imi spuna ca bagajele mele vor ajunge cu (,) cursa urmatoare. uite ca si acum dau telefoane, ca sa imi spuna ca de-abia maine o sa imi ajunga doar unul, din doua bagaje.
poate tu nu o sa ai bafta mea, da' e bine sa iti iei masuri de siguranta:)

a, mi-au dat o traistuta cu un tricou, o periuta de dinti si alte lucruri de stricta necesitate, insotite de un sincer regret:))

ps: cursa era cu airfrance, da' am vazut pe aeroport ca alitalia intrece asteptarile. coada la baggage claim era si mai mare.

_
"I'll make him an offer he cannot refuse"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Am luat si noi viza azi...
Pe 19 feb vom ateriza in Chicago...daca cineva are nevoie de ceva din Ro (sa nu fie greu) putem sa va ajutam...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

Sanziana,
felicitari ! ..cu ocazia asta , iti spun ca aveti un baiat superb l-am vazut in pozica ,sa va traiasca:)!
am inteles ca fiecare companie are acum limita ei de greutate la bagaje.Din ce stiu eu, Lotul inca are 32/33 kg..asa e? restul sunt la 23?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Sinziana, felicitari

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Laura si Oana multimim de urari...hiihihi...si noua ni se pare ca e frumos...de' fiecare cioara....
Chiar nu stiu de limita de la Lot, trebuie sa sunam sa intrebam...dar cred ca si DAvid are dreptul la bagaj nu???
http://community.webshots.com/user/sinzi_ana

aici sunt mai multe poze cu noi

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput