Fetele din America (59)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Iubibubi, incearca la biblioteca, eu asa am gasit niste filme mai vechi.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

multam, Donia, o sa incerc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

quote:
Originally posted by iubibubi

imi facura pofta scandinavii de niste filme: The Others si Portocala mecanica (Orange Clockwork pe engleza?), da' is mai vechi si nu stiu daca le gasesc de inchiriat la blockbusters. stiti voi ceva?

I.www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi" target="_blank">Andrei&Mara

Eu am gasit The Others la biblioteca. de fapt cam toate filmele le gasesti la biblioteca si cele mai vechi ai sanse mari sa le primesti in 2-3 zile. Eu tot timpul fac rezervare la 10-15 filme si ajung sa primesc cam 2-3 pe saptamana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amuleta spune:

O sa aduc in discutie o problema spinoasa: ingrasatul in America. Rochia de mireasa a fost size 4 iar acum ma lupt cu size 8. Ma uit la osinza de pe burta si ma enervez. Am inceput sa evit anumite haine si sa ma simt vinovata de cite ori maninc. Nu este doar de fason, am avut diabet de sarcina si n-am nici un chef sa ma trezesc cu diabet adult in citiva ani. Am descoperit citeva secrete care ma ajuta : nu maninc la restaurant, am schimbat complet felul in care cumpar de mincare : fara prajituri, doar zarzavaturi, peste, pui, ulei de masline, lapte degresat...uneori dau iama prin sushi, ca nu ma pot abtine. Un pahar mic de vin rosu pe zi, o portocala su grapefruit pe zi si numaratul caloriilor la greu. Ca sa-mi pastrez greutatea, imi trebuie 1800 de calorii, ca sa slabesc 2-4 lb pe luna trebuie sa maninc maxim 1600 pe zi. Daca aveti sugestii, poftiti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Ca bine zici amuleta

Whoa, ce grasa size 8..uuuf voi astea slabanoage
Ma uit la poza mea din pasaport si imi amintesc ca atunci cand am facut-o era pe la 8 dimineata, aveam cearcane si ziceam "bleah, ce urata sunt". Acum dupa ce m-am ingrasat aici:))) ma uit la ea si zic "ce tanara si draguta si skinny eram":)))))

De mancare mai bine zic ce mananc ca e lista mai scurta decat sa insir la ce am renuntat. Mananc legume crude sau fierte, salate, carne slaba gratar sau fiarta, peste, branza telemea, nuci, alune si samantzaraie, anumite fructe in special berries. Lichide, o cafea pe zi cu splenda si apa care intra cu noduri. Si incep cu mancarea de pe la 12 ziua si termin pe la maxim 8 seara: mese mici, putin si des. Din mancarea "rea" mai scap cateodata mai ales cand mergem la socrii:))

Pe mine dieta m-a ajutat pana la un anume punct, am reusit sa slabesc 12lbs (de la 160 la 148) de acolo chiar ca nu mai stiu ce sa fac cred ca numai miscarea ajuta. Ei, pentru mine sportul a fost intotdeauna o aventura nu reusesc sa ma urnesc si sa punct la punct disciplina de a face miscare.

Cam asa fac eu, daca aveti vreo idee pentru miscare e bine primita:)))

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Oana, ia-ti o bicicleta medicinala

"Trebuie-n viata sa te grabesti incet de vrei la timp sa-ntirzii - Pavel Stratan, Amintiri din Copilarie, III"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Multumesc Anamaria si Sanca pentru sugestii. Cred ca fie nu ma mai duc la curs, fie las baiatul acasa:))
Cu ingrasatul nu imi mai spuneti. Size 8 e f. bine:)) Eu sunt 12!!! Cand o sa ajung la 8 din nou o sa fiu f. incantata. Nu stiu dc. e vorba de ingrasat in America la mine, pentru ca eu am venit grasuna din Romania, size 10 si apoi am slabit 8kg aici, le-am pus la loc si mai mult decat atat, am dat iar jos, am ramas gravida si am pus, am dat jos iar, iar am pus etc etc etc. adica yo-yo la nesfarsit. Ultima data am intrat in blugi size 8 asta primavara. La mine se intampla ca pot sa slabesc daca sunt singura si nefericita, daca am familia cu mine, ma umflu ca un balon:)) Am intrat iar la regimul Atkins incepand de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

quote:
Originally posted by ruxij
La mine se intampla ca pot sa slabesc daca sunt singura si nefericita, daca am familia cu mine, ma umflu ca un balon:))

si io la fel, la stres slabesc:))
se pare ca am creierii prea odihniti acu':)))

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Amuleta,

eu am slabit acum cativa ani (si m-am mentinut la greutatea aceea), dupa ce tot incercasem diverse cure si mi-am dat seama ca nu-i nici una de mine, dupa propria cura. M-am hotarat sa mananc numai ce-mi place cel mai mult. Nu ce-mi place in general, ca alea pot fi multe, ci doar ce-mi place la nebunie si mi-am dat seama ca sunt doar 3 produse. Dupa aceea am aflat ca nimerisem fara sa stiu principiile unui cure care am uitat cum se numeste.
A, si inca ceva, a functionat si la mine si la alti prieteni sa bem mai multa apa ca de obicei, nu 3-4 litri/zi sau ce-or mai fi zicand altii, ci un pic mai mult decat esti obisnuita.

Diana si www.phyast.pitt.edu/~viorel/pictures/reading.jpg" target="_blank">
Petrut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

quote:
Originally posted by Oana_B

quote:
Originally posted by ruxij
La mine se intampla ca pot sa slabesc daca sunt singura si nefericita, daca am familia cu mine, ma umflu ca un balon:))

si io la fel, la stres slabesc:))
se pare ca am creierii prea odihniti acu':)))

Oana_B

Oana lasa ca tu ai slabit frumos si ce e si mai important, te-ai mentinut. Pe mine degeaba m-ai invatat de bine anu' trecut, ca am pus la loc:((

Mergi la inceput