Fetele din America (59)
Raspunsuri - Pagina 10
Siminaf spune:
Felicitari, Sinziana!!!
Cred ca inca sarbatoriti, nu?
Spor la pregatiri! Zbor lin si drum bun!
Intr-adevar, frumos barbatel aveti!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica
Veve spune:
Sanziano,uelcome pe taramu' hamerican!S-ai o adaptare si experiente minunate!
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
ange spune:
mai voi sper ca glumiti cu air france?!?!
ne-am gandit s afacem o escala de 3 zile la Paris.merita,nu merita cunoasteti ceva in sensul asta?
dar despre patch-urile "triaminic" chiar nu stiti nimic? Chiar nu-mi vine sa cred!!! laura,oana,fetelor help!
merci.
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
Sanca spune:
Sanziana, distractie placuta. Baiatul tau are dreptul la bagaje ca ptr adult ca doar platesti aproape la fel la pretul biletului. Numa sa intrebi la comp aeriana care e max de greutate la bagaj, sa nu ai surprize la aeroport.
Felicitari!
Anca
iubibubi spune:
ange, ce anume vrei sa stii despre patch-urile alea? ziceai ca ti-ai prins urechile in instructiuni - unde, mah, la ce paragraf? :)
nu ne-am "auzit" de un car de ani. ce mai e nou pe la voi? ce face Robert?
dupa cate vezi, io mi-am marit efectivul de copii :)
ange spune:
iubibubi,ma omori!!!
nu-mi vine sa creddd!!! ai 2 copii?!?!
felicitari mai!ma bucur sincer pt. tine.Sunt tare dulcei amandoi.Sa-ti traiasca.
Este adevarat ca nu ne-am auzit de un car de ani.Acum inteleg de ce ai disparut de pe messenger.Esti mamica ori 2.E greu,asa-i?
Robert e bine.Stam amandoi acasa de ceva vreme.Ma disperase cu bronsitele si pneumoniile.De eczema am scapat.Apare cate un "banut" din cand in cand pe umar si pe burtica.dar chiar ca e de neluat in calcul.
Eczema a plecat de mult in schimb nea- lasat astmul.
Sincera sa fiu preferam sa-l vad plin de creme decat cu pompa pe nasuc Asta e...
v-am disperat cu patch-urile pt. ca nu stiu daca sunt bune pt asmatici si daca pot sa le pun direct pe piept.Dar daca nu folositi e ok,nu o sa fiu eu mai breaza
pupici si vorbim
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
lai spune:
Sanziana, felicitari si drum bun!
Cu ingrasatul, si eu am comis-o rau de tot prima data cand am venit aici, iar de atunci si eu tot intr-un yo-yo o tin.. In ultimul timp vad ca m-am mai echilibrat cat de cat, nu-i vorba ca as avea de unde sa slabesc, dar ma gandesc ca deocamdata parca mai bine sa incerc sa ma mentin decat s-o iau iar deal-vale-deal.. In general cand ma tin de ceva activitate fizica imi merge mult mai bine, si parca nici nu-mi mai vine sa mananc toate prostiile.
Fetelor, o intrebare, cum se gateste asparagusul?
Lai
ocebine spune:
Lai, eu asparagusul il fac sub broiler citeva minute. Pisez citiva catei de usturoi, ii amestec cu ulei de maslina si ung asparagusul. Ill insir pe o folie de aluminiu si il dau la broiler vreo 4-5 minute (depinde cit de subtirel el). Cind il scot storc un picut de lamie pe el.
Anamaria mama la Nick (7)& Alex (5)
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
Sanca spune:
Eu, asparagusul il bag in steamer, si il "oparesc" cam 3-4 minute, sa nu se inmoaie prea mult, ii trantesc niste unt pe deasupra, si gata.
Supa de asparagus e buna . . . dar nu m-am agitat prea mult sa-i gasesc reteta. Daca o are careva, o vreau si eu.
lai spune:
Multumesc Anamaria si Anca eu sunt incepatoare in ale bucatariselii, dar pare destul de simplu, sper sa nu-ncurc borcanele - o sa va anunt cum a iesit o sa incerc varianta Aneimaria cu broilerul, ca steamer n-avem - de fapt ia sa profit eu de situatie si sa ma lamuresc ce e ala steamer: e oala aia adanca si inca o oala mai mititica cu gaurele vine bagata in ea, si in oala mare pui apa la fiert iar in oala mititica cu gaurele pui legumele? multumesc anticipat pentru explicatii si iertati-mi ignoranta
supa suna bine, nici nu m-am gandit, vreau si eu reteta daca o are careva
Lai