Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (33)
Raspunsuri - Pagina 5
marinela79 spune:
Fetele, ati auzit ca am scapat de declaratia lunara. am vazut pe Realitatea, in direct conf, de presa,urmariti stirile
mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/marinelaciurea/my_photos
Hildegard spune:
roxi 23
normal e pana la 6 scaune/zi. doar sa nu fie prea apoase.
daca el se simte bine e ok.
al meu acuma face 1,2/zi destul de groase.
hildi
stefan 2 luni jum.
http://community.webshots.com/user/hildegard122
Antoanela23 spune:
Buna dragutzelor,
Scriu pe fuga ca scartie cupilu'.
Oana si Ramona, multa sanatate la bebei, va uram insanatosire grabnica si nervi tari.
Nanadana, si pe mine ma doare la epiziotomie si drept sa-ti spun imi cam taie cheful sa mai incerc, dar sper sa treaca cu timpul. Probabil ca repetitia e cheia succesului.
revin dupa ce hranesc odorul, pupici,
Anto si bebe Victor (8 octombrie 2005)
jadi spune:
Simo cum arata putza dupa? La mine e roshie si parca si mai singereaza un pic... nu stiu ce sa zic sint asa de morcovita pina saptamina viitoare. Parca s-a si umflat un pic. I-am pus putin de baneocin crema dar de data asta parca nu s-a mai frecat asa de tare. Parca nici pipi nu avea dar totusi a facut unul cind il schimbam.
Mi s-a taiat cheful de orice si am atit de mult de lucru ca iaca iar se face 25 si nu am lucrat nimic pentru decembrie.
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005
codruta_grg spune:
Vai sarcile mamici de baietei!!! De fapt nici pentru noi nu va fi usor.....
Anto, exact....asta cheiat succesului, repetitia (la noi a functionat)...Dar repetitie deasa , nu la o luna
Mary, am vazut si eu ca nu ne mai poarta in fiecare luna pe la Primarii.
Hildi, eu stiu ca e normal asa des scaunul, doar daca e alaptat la san.
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski
Simo74 spune:
Jadi - e normal sa fie putin rosie la varf. Urmareste-l cand face pipi si daca nu schiteaza nici un gest inseamna ca nu-l mai ustura. Vezi ca putulina are o culoare de un rosu aprins, sa nu te sperii, asa e normal. Poate de aia ti se si pare ca singereaza. Stai linistita ca intr-o zi doua trece de tot. Si data viitoare facem fetite, da? ca eu nu mai rezist inca o data.
Simona si bebe Luca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/shalichias/my_photos
jadi spune:
A facut pipi exact cind ii schimbam pampersul si nu parea ca se schimonoseste. Acum daca era dat peste cap nu cred ca avea pofta de mincare ori el azi a mincat 140-160 la fiecare masa adica bine. Mersic de informatii.
Am sunat sa ma planific la dr.Calapod, ma aranja de minune simbata si mi-au zis ca pentru cei care nu au abonament nu primeste simbata si primeste cel mult 3 pacienti fara abonament pe saptamina, as fi putut sa mergem miercuri dar singura? ca sotul nu poate asa ca nu m-am programat. Cu alta ocazie. Voi aveti abonament?
Si acum ca am trecut la stari mai linistite si am citit si eu un pic din urma Ramona si Oana insanatosire grabnica si sa scapati de toate belelele.
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005
RalucaCostiurin spune:
Phiii, ce de necazuri!
Si pe mine ma intoarce pe dos cand citesc de bebei bolnaviori! sanatate multa si putere mamicilor, sa se mentina optimiste!
Am iesit si noi pe-afara vreo ora, mi-a fost lene sa iau carutul si l-am luat in marsupiu; acum sunt deselata.
Stiu ca vin si eu la spartul targului, ca greierasul din fabula, dar va rog frumos sa-mi mai ziceti si mie ce trebuie sa contina celebrul dosar CIC. Eu nici nu ma gandeam ca poate sotul sa-l pupe, noroc cu Codruta! Asa ca trebuie sa isi faca dosar! I-au zis de la contabilitate ca trebuie depus ceva la Amzei??
Si baiatul meu isi suge limba, o scoate si afara, ba ascutita, ba plata, cu o tona de balute, si mai si tocane, e atat de caraghios!!
Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze
deeapui spune:
Mama, m-ati speriat de tot cu decalotarea asta
In ceea ce priveste kk, eu de aia nu mi-am facut probleme in privinta numarului mare, fiindca el e alaptat numai la san. La dr ma duc abia luni..tre sa rezistam pana atunci, ca mi-e frica sa-i dau asa, de capul meu. Azi am inceput deja sa-mi fac lista de intrebari pt luni, ca de fiecare data am o multime de intrebari de pus, si ma iau cu altele si uit.
Jadi, ai dreptate..parca atunci cand a fost sa ne taie pe noi, nu ne-a pasat asa tare..da cand e vorba de brebeneii nostrii...
deea & bebe alex (27.10.05)
Poze
deeapui spune:
Am uitat sa va intreb..bebeii vostrii au avut cojite in cap? Alex a facut in spital, din cauza ca a stat saracu 2 saptamani fara baie..pfuuu..sau o fii fiindca ultima data l-am spalat cu johnson's in loc de nivea, cu ce-l spal eu de obicei? acum nu mai stiu cu ce sa-i dau...
Si inca ceva..i se ia pielea de pe degetzele..asa, ca atunci cand te-ai ars de la soare..parca ar naparli, ca sarpele..o fi normal?
deea & bebe alex (27.10.05)
Poze