Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (33)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Am venit de la vaccin de trei luni si sint tare mandra de Antoine ca a fost tare cuminte puiut mic

deci avem si noi la 3 luni 6.110kg si 64cm ,va rog cine se ocupa de listuta sa ne treaca si pe noi

Oana sa sti ca sint dureri de fata mare cel putin asa le_am simtit eu .eu ii doresc sanatate lui puiutul tau si un pupic de la Antoin

Marlen,Codruta ,Anto mersi de raspuns si mult curaj

Ramona multa sanatate tie si la Mariuta ta

poze
DanaAntoine

Mergi la inceput

Eu azi am intrebat_o pe dr pt diversificare si mi_a zis ca este prea devreme pt Antoine , sa mai astept pina pe la 4 luni jumate

Codruta ai o scumpete de fetita

Deea acuma nu stiu ce sa-ti spun pt ca si eu l_am spalat pe Antoine cu gel de la nivea si avea numai cojite in cap si pe corp la fel se cojea pielea si am schimbat nivea cu produse de la mustela de care sint tare multumita

poze
DanaAntoine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Deci eu nu supun baiatul la asa ceva decat daca are probleme, adica nu face pipi cum trebuie, cu bolta. Am zis ... m-ati ingrozit deja cand am citit. Si l-am si anuntat pe sot sa se concentreze cum trebuie data viitoare ca musai sa facem fetita

La mine numai primele 2 dati a fost cu durere la alea alea, dar nu as putea spune ca e ca atunci cand esti fata mare ca zau ca nu-mi aduc aminte. Fara sangerare, oricum, dar a cam fost nasol. Repetitia e de baza. Si cum a zis Codruta, conteaza si frecventa.

ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Biumil si noi ne molfaim limba si chiar vrem s-o prindem cu degetele .

Multa sanatate bbeilor bolnavi Andrew si Maria!

Nicole nu e putin ..asa cum a zis si Codruta eu stiu ca trebuie sa ia 500 gr minim /luna in urm. 4 luni...de acum bbii isi incetinesc ritmul de crestere.
Daca ii dai totusi cereale sa -mi zici cum a fost.

Aseara nu i-am mai pus nika in bibe decat lapte si s-a culcat la 22.00 si a dormit continuu pana la 6 dimineata cand a papat si a dormit pana la 9.30.

Antonela si la mine a fost cu durere chiar mai mare decat ca la fata mare si inca mai e mai ales la inceput.

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Am mai scris astazi 3 mesaje dar cand dadeam "trimite" nu mai avema net.
Acum am si uitat de mai vroiam sa scriu ....

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Buna seara fetele dragalashe,

Dorim si noi multa-multa sanatate Mariutzei Ramonei si lui Andrew (Oana), sa se faca bine cit mai repede.

jadi, imi pare rau ca treci prin asta, acum e mai greu, dar lasa ca o sa fie bine si tie o sa iti faca placere mai tirziu sa iti depeni amintirile, sa povestesti cum ai trecut prin una si alta cu bebelinul si cum le-ai biruit pe toate.

deeapui, poate sunt cojitele alea normale care se fac in cap pe la 2-3 luni, sunt diferite de la bebel la bebel, unii fac mai putine, altii mai multe, fac adevarate coji.
Fetelor, bebeii vostri au facut? Ca a mea mai are si acuma. Voi cu ce le curatati? Cu ulei?

Mariutza mea nu isi mesteca limba, dar pe linga degetzele pe care le plescaie de zor a inceput intens sa isi mestece buza de jos. Si asta tot cu multa plescaiala. . E teribil de caraghioasa.

Astazi la mine este ziua de gimnastica de refacere, fetelor este super, pentru cele care ati facut cezariana nu cred ca este necesara, dar pentru cele care ati nascut normal e excelenta pentru refacerea perineului, muschilor vaginali... , ma rog, toata musculatura de pe acolo, ca sa nu suferim la batrinete de incontinenta urinara, etc.

Fetele care se pling ca deranjeaza epiziotomia, si pe mine ma mai deranjeaza, (chiar si cind nu ), dar dupa prima nastere a fost un moment dat, cam la vreun an cred ... cind mi-am dat seama ca nu m-a mai deranjat de mult si dupa aia deloc. Deci... cindva va trece, dar o sa ne dam seama dupa.

Si nu in ultimul rind LA MULTI ANI!! , bebeilor care astazi fac un numar rotund de lunisoare: Stefan-Calin (Flavia Hurducas) si Matei (bonaparte)!

Vreau sa pun si eu o intrebare celor care nu au ramas insarcinate pe cale naturala nu stiu exact cum se cheama (in vitro?? ). In fine, ... se poate alege sexul la viitorul bebel?

va ,

Daniela, mama Ioanei (24.10.1999) si a Mariei (17.10.2005)

Mergi la inceput

La multi ani pt bebelusi Stefan (Flavia) si Matei (Bonaparte)care azi isi fac lunita

Mai fetelor eu de cind am nascut am devenit o uituca uit de la mana pina la gura ,cite odata vreau sa caut ceva si nu mai stiu ce ,grav cu mine

poze
DanaAntoine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

nanadana, e normal, o sa iti revii, nu te stresa.
Hormonii astia ne aduc numai "bucurii". Eu abia de acum am inceput sa imi mai revin si nu am alaptat aproape de loc...

Daniela, mama Ioanei (24.10.1999) si a Mariei (17.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

he he ... si eu uit de la mana pana la gura...tin minte strict ce este legat de bb...

codruta, si mie imi place de fetita ta! e cea mai mare din grup, nu?

Roxi se pare ca nu e nici o problema daca isi molfaie limba...doar ca o zi intreaga a facut numai asta, nu l- interesat nici o jucarie...si m-am ingrijoat putin (nu mai citisem/auzisem )dar daca mai fac si altii cred ca e ok

pupik

Bianca si bb Milan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Tare imi place radiul. Acum povesteste o fetita asa dragalasa, ascult povesti.....super!!!!
BiuMil, e a doua..:)))
Multumim de aprecieri!

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput