Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (33)
Raspunsuri - Pagina 7
dani_flor spune:
daaaaa... si eu am admirat-o pe Petra si mi-a trecut asa prin cap ca e deja domnisoara mare, face de toate, sta in fundic, papa cu linguritza .... iar noi astia mai de la coditza listei cind ajungem si noi sa facem una si alta deja s-a fumat, veteranii au deja alte realizari
Daniela, mama Ioanei (24.10.1999) si a Mariei (17.10.2005)
moki spune:
Codruta,si eu sunt fan Petra,tare dulcica e!! mi-am adus aminte de ortopedul tau,de ce crezi ca nu mai e permis sa tinem bebeii in premergator,ca doar au fost cateva generatii bune care nu s-au plans de nimik..
Moki & bebe Mario (27 sept 2005)
poze
mary ilie spune:
salutari la fete!
in primul rand dorim si noi multa sanatate bebelusilor bolnaviori Maria si Andrew! insanatosire grabnica!
jadi, nasol moment! am cautat si eu pe net chestii despre decalotare si m-am ingrozit, mai ales ca si pe mine ma tot bate dr. la cap sa-l decalotez, dar eu nu am de gand decat daca , doamne fereste, o fi absolut necesar. eu ma incurajez, ca uite soacra-mea a crescut 4 baieti si zice ca n-a facut asa ceva la nici unul si sunt toti bine sanatosi, fara probleme, la fel si mama cu frate-miu, nu a facut nici o decalotare si a fost totul ok...
Mary si bebe Andrei(29.09.2005)
moki spune:
Jadi,am uitat sa te felicit..eu de cate ori te citesc,ma apuca brusc buna dispozitie!!cand ne mai vedem sa-mi tii si mie un loc langa tine..Chiar..cand ne mai vedem?..
Moki & bebe Mario (27 sept 2005)
poze
dani_flor spune:
din experieintza mea cu ioana si premergatorul: (scuuuze, daca tot refer asta, dar o sa vedeti, si voi veti face la fel...)
Deci noi am folosit la Ioana si rezultatul a fost urmatorul: copilul a luat-o din loc devreme, la 10 luni alerga cu el, aprox la 1 an si 1 luna alerga fara el, dar de mers a invatat mult mai tirziu, noi eram mereu cu hamul dupa ea, de fapt mamaile ...
Aici la controlul prescolar de la 5 ani ne-au spus ca are pozitie proasta cind sta in picioare, ca se va corecta, dar cu mult sport. Nu stiu daca se trage de la cum a invatat ea sa stea in picioare (respectiv sa mearga), dar eu la Maria nu voi mai folosi premergator.
Voi ce ati mai citit / stiti despre asta??
mary ilie spune:
chiar fetelor, cand putem sa-i punem in premergator?
moki, gand la gand cu bucurie....
Mary si bebe Andrei(29.09.2005)
alinam spune:
seara buna! chiar foarte buna pentru mine si sa va zic de ce :azi am iesit fara bb pentru prima data, adika l-am somat pe tati sa vina mult mai devreme de la munca si eu am iesit in oras cu fetele la restaurant, oau ce bine m-am simtit, parca sunt alt om, aveam nevoie de asta , fetele care inca alapteaza exclusiv stiu ce vreau sa spun ....da l-am indopat inainte de a pleka si nici cand m-am intors nu ii era foame, ciudat, si eu care stau toata ziua cu tzitzi in gura copilulu si zic la toata lumea ca suge din ora in ora.
cu decalotataul am reusit si noi odata la baita si fiindca s-a inrosit ne-am speriat si ne-am lasat de sportul asat (eram mici si fraieri nu stiam ce s-a intamplat, adika aveam o banuiala, da nu stiam ca asa se inrtoseste lokul faptei dupa).
bb akl meu inca mai are cojite da nu ma stresez, cu ulei inainte de baie (daca imi aduk aminte) si eu cred ca conteaza si samponul, la inceput am folosit dalin, nasol, a faku cojite, dupa am luat klorane, super mishto ....
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
dani_flor spune:
mary, dupa ce sta bine de tot in fundic, cred ca dupa 8-9 luni
dani_flor spune:
si eu am senzatzia ca depinde si de sampon.
eram convinsa pina acum ca e natural sa aibe, ca scrie in carti ca au. La Maria incepusera sa treaca si am vazut acum ca i-au mai aparut din nou, si taman am schimbat samponul.
dani_flor spune:
alinam , si alta data .
stiu cum este, parca ai iesit din inchisoare. Eu am iesit in schimb pe la inceput (cind mai era mama la noi ca nu am alaptat) acuma nu mai pup fara bb. Dar noroc ca papa 5 ori/zi si macar am liniste de biberon.