Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (33)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Rectific, am vrut sa zic radioul nu radiul...:)))

Moki, nu l-am intrebat, dar banuiesc ca sunt sanse ca la o miscare gresita sa ii iasa capul femurului din loc.......

Mai fetelor nu ne mai laudati ... ca ne unflam in pene prea mult. Noi, fiind mai mari poate se contureaza mai mult fata de om...:))) Dar de fapt toti bebeii sunt frumosi, mai ales pana la 1-2 ani.

Cu cojitele... si noi am avut. Si acum vad, dar numai putin, in varful capului ca are asa ceva ca matreata, dar maroniu.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Cand o pun pe Petra in scaunul de masa, sta ce sta si apoi se trage de masa si vrea sa o manance..:)) Nu fac asa bebeii vostri?

Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Mary cica pe vremuri baieteii erau toti decalotati in maternitate de primul doctor care ii vedea. Acu pe vremurile dinainte de materniate nu stiu cum era . Eu incerc incet incet la baita, mai ales ca de curand o verisoara de-a sotului si-a operat baietelul de 3 ani (ei au avut ghinion, nu a mers de la sine).

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Salutare tuturor!
Mai fratilor si surorilor din Bucuresti si imprejurimi, vreau sa lansez o intrebare. Fata mea e maricica acum, si mult spatiu din casa imi este ocupat de patut, scaunelul cu masuta si carut. Carutul am gasit cui sa-l dau.
Scaunelul cu masuta este FUTURA CAM, fi-mea n-a prea stat il el. Se poate vedea aici: http://www.lastentarvike.fi/default.asp?docId=11971&paatuoteid=61&valikoimaid=8
Patutul este de lemn, nemtesc, cu salteluta (din aia din ierburi de mare sau ce-or fi ele), se regleaza pe vreo 3 sau 4 nivele de inaltime, e cam 140 * 90, n-are insa sertare. Vedeti poza aici:
http://community.webshots.com/photo/262795864/1262797537065109494UykxRr
Va rog daca stiti pe cineva interesat, m-ati ajuta mult sa imi rezolv problema asta a spatiului. Multam.

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mica, Eliza mijlocie, Eliza mai mare

Mergi la inceput

La tot baietii trebuie facuta treaba asta? Daca nu merge de la sine, se recurge musai la doctor?

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

dani_flor cred ca premergatorul e responsabil de mai multe accidente dar nu cred ca deformeaza statul in picioare sau mersul.

Mai fetelor voi ce credeti daca o linistesc pe asta mica cu tatza e bine? Ca maica-mea imi repeta intr-una ce greseala fac si ca o invat rau.

Vera, mama Iuliei Maria

POZE IULIA
http://community.webshots.com/user/godzila_sobolozaurul

Mergi la inceput

Godzila .... bine ca poti sa o linistesti cu sanul. Si la mine e in top. Eu cateodata nu prea reusesc .. . si da din maini si picioare..pphuuu
O vara de a mea l-a pus pe fiul sau in premergator si a inceput sa mearga mai repede si singur. I-a dat o siguranta ca a folosit premergatorul inainte, ca putea sa se miste singur prin casa. Bine, nu cred ca e o regula. (si nu are nimik).

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Codrutza, cum ziceam, bebelaca mea e abia la stadiul se molusca. Poate gasesti un bebel mai precoce

Vera, se poate as fie, nu stiu de la ce s-o fi deformat... Ziceam si io' ca nu mai am chef sa ii iau si Mariutzei. De chestia cu accidentele sunt absolut convinsa, stateau mamaile cu ochii pe ea ca pe butelie! Cred ca de aia nu am avut probleme.
Eu stiu ca laptele de mama precum si laptele praf de tip PRE se poate da la cerere. Pai vorba lui moki, generatii intregi au fost linistite cu tzitza si nu s-a mai plins nimeni... Dar ce o deranjeaza pe mama ta? Dimpotriva, m-as fi gindit ca exact ea sa fie pentru.

Daniela, mama Ioanei (24.10.1999) si a Mariei (17.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Ma refeream de trasu si papatul din tabla mesei, Codrutza! Fetelor, citeodata imi citesc mesajele, nu inteleg nici eu ce am vrut sa zic.

Daniela, mama Ioanei (24.10.1999) si a Mariei (17.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Buna seara,
sunt super franta,fata mea azi a mancat putin,cate 100 la fiecare masa si n-a dormit deloc...asa ca in consecinta copil foarte marait,a vrut numai in brate si a plans f tare de oboseala dar nici sa doarma nu vroia,cum o puneam in patut se trezea ..a venit socrela si acum e cu ea poate o adoarme ca mie mi-a rupt mainile..
Asa ca n-am avut nici timp sa mananc..o fi din cauza ca n-am mai scoso afara,maine o scot si eu un pic ca nu ma mai inteleg cu ea.

Mamici de baieti,imi pare rau ca va confruntati cu asemenea probleme..

Raluca C,mie mi-a zis dr ca D.A nu dispare definitiv si ca vom avea copii cu piele sensibila si ca va trebui sa-i tratam toata viata..mie mi-a zis doar s-o creia o pauzasc...

Am fost acum sa vad ce face copilul, bineinteles ca dormea si socrela o legana de zor..iam zis de atatea ori sa n-o mai legene asa!!!

Mergi la inceput