Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (33)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Ioi fetelor,ce eram io speriata de decalotare,da ce m-a mai speriat Jadi.N-am indraznit sa prestez sportul asta inca si nu cred ca voi indrazni.

Alina bravo pt iesire.Eu inca mai rezist sa stau lipita de pruncutz,da prevad ca nu mult o sa mai rezist.Simt si eu nevoia sa ies fara copil,desi cred ca prea mult nu voi rezista departe de el.Iti inteleg bucuria iesirii si acum ,dar cred ca mai bine o sa te inteleg dupa ce-o comit si eu.Oricum,sa-ti fie de bine!

Noapte linistita si cu treziri rare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Nu stiu de ce dani_flor da mai avea si o obsesia sa ii dea la ore fixe, respectiv la 3 ore ba colac peszte pupaza imi tot repeta ca nu am lapte. Ma gandesc daca nu din cauza asta a luat asa putin in greutate. Dar am pus-o la punct si din fericire acum nu mai sta cu noi ca tare ma stresa. Bineinteles ca avea intentii nobile dar nu prea ne potrivim. Ca sa nu mai zic ca ii era frica ca se sufoca copilul. Eu nu m-am stresat de loc pe chestia asta. Daca ar fi fost prematur poate dar era sanatoasa si fara nici ol problema vizibila.

V-am spus ca doarme acum singura si nu a fost nici o problema. Azi insa a venit cineva in vizita. Tocmai o adormisem si stateam si eu linistita ca stiam ca nu se mai trezeste decat dupa 2 h. Si dupa un timp stand eu la bucatarie ma duc sa vad ce face pitica si saracuta plangea de mama focului. Am luat-o in brate s-a calmat dar dupa un timp iar a inceput si nu am calmat-o decat cu tatza in gura si plimbandu-ma cu ea in brate stilul leganat. Dupa 15 min sforaia ca un porcusor.

Sanatate bebicilor cu probleme

Vera, mama Iuliei Maria

POZE IULIA
http://community.webshots.com/user/godzila_sobolozaurul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Maddy, eu scot copilu' afara aproape zilnic, sunt f rare exceptiile. Mai fetelor, doarme NEMISCATA 2 ore dupa ce intra in casa.
In casa nu imi doarme nici mie! Rupe 5-10 minute si incepe plictisul. Eu trebuie sa o scot ca ma duc sa duc sau sa iau copilu' mare de la scoala.
Si la gym am fost tot cu ea. Doarme tun. Dar uite, acuma avem deja niste ore de cind suntem acasa si e si la noi miriita, ma intreaba sotzul ce are.

Pun si eu o intrebare: Stie cineva, scrie in cartea lui Cpraru sau pe undeva ca nu e bine sa scoti copilul sub 5 grade minus??

Daniela, mama Ioanei (24.10.1999) si a Mariei (17.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Codruta,Mihnea n-am gustat inca nici la figurat scaunul de masa,ce sa mai spunem de gustatul la propriu.Dar a prins gustul statului in fundic(l-am ridicat eu de cateva ori de degetele sa vad cum isi tine caputzul),iar acum de cate ori il prind de manutze cand sta pe spate vrea sa se ridice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Vera, si eu am luptat impotriva generatiei virstnice din familie. Te impui si basta. Ma rog, asa as face eu, din fericire acum, cum bine zicea cineva, sunt la 2000 km

Daniela, mama Ioanei (24.10.1999) si a Mariei (17.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Ma duc la culcare ca indata se trezeste Petra si sa apuc sa dorm si eu ..... somnul de frumusete macar Si....sa ma uit la "Trupul dorit" ... la TV (e serial, nu sotul...ma rog...si el)

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Ne-am linistit si noi de vreo jumatate de ora, am mincat impreuna cu sotul meu si acum privim la teve... cum se schimba posturile ca sotul asa priveste la teve, schimba posturile la 30 de secunde, la un moment dat ma ajunge oboseala de atitea posturi vizionate.

Fetelor, eu cred ca si exagerez un pic cu decalotarea asta, cred ca vad eu lucrurile deformate un pic si asta numai ca mi se rupe mie sufletul. La baita am umblat un pic si nu parea foarte deranjat, mai deranjat era cind i-am pus compresa cu rivanol. M-a sunat si asistenta si totusi vine miine sa se uite si m-a incurajat ca a mers destul de bine si ca a cedat repede doar ca mai e un pic de umblat. Una peste alta, sper sa fie bine mai ales ca mama imi spune acum ca la nepotul din canada se vedea gaurica de pipi asa mare cum se vede si la bb al meu dupa semidecalotarea asta. Si m-a intrebat daca cumva a plins copilul cind facea pipi, nici vorba de asa ceva!

Sper ca data viitoare sa fie fata si ca mini cunoscatoare de concepere asistata, deocamdata nu se poate stabili sexul copilului inainte de a ramine gravida. Stiu doar ca daca spermatozoizii ajung si oul e deja acolo, e baiat, daca ajung si nu gasesc nimic si oul apare mai tirziu e fata. Eu am facut o injectie cu pregnyl cu 36 de ore ca sa imi coboare oul si se pare ca era acolo cind au venit spermatozoizii de mi-a iesit baiat. Data viitoare comand o fata . Noi fata ne-am dorit, aveam eu conceptia ca fata e mai usor de crescut pentru ca are pasarica si stiu cum sa ma comport cu ea cind la pute asa mici nu am nici o experienta.

Mai scriu daca imi aduc aminte.

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Dani_flor eu cred ca Capraru de de mult depasit sincer a scris cartea aia in anii 70 nu mai e de actualitate si dupa el diversificarea se incepe de la 2 luni. Pediatrul meu zicea ca il scotea pe fi-su si la minus 15. Copiii aia de la Pol ce fac oare? Nu mai ies? Cred ca nu e bine sa-l scoti pe vant si umezela ca microbii "umbla" mai repede.

O seara linistita va ureaza

Vera, mama Iuliei Maria

POZE IULIA

Mergi la inceput

Jadi pacat ca natural nu se poate comanda sexul. Eu mi-as fi dorit intai un baiat si dupa aia o fata. Dar asta e cam visul tuturor,nu?

Vera, mama Iuliei Maria

POZE IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Inca nu am plecat!

Eu nu o scot pe Petra daca sunt sub -5 grade. La anu, cand e mai maricica si se misca o voi scoate.

Acum chiar plec, Noapte buna!

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput