Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (33)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

RalucaC m-am uitat pe site la gardinia si am fost incintata de rafturi. Eu la bucatarie nu o sa mai am masa asa ca m-ar interesa rafturi de lemn sau ceva asemanator. Daca se hotareste sotul, te calcam intr-o zi cind te vei intoarce la servici. Mi-a placut si ideea de storuri din materialul ala baka save dar nu cred ca materialele sint cu imprimeuri.

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Cred ca nu imi place Capraru de cand maica-mea imi recita cu voce tare din ea in stil moralizator

Si eu ma culc, pe maine

Vera, mama Iuliei Maria

POZE IULIA
http://community.webshots.com/user/godzila_sobolozaurul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

jadi, eu stiam (poate e fals, totusi) ca treaba cu oul care este sau nu acolo e valabila tot timpul. Ce stiam eu:

Ca sexul e in spermatozoid. Si spermatozoizii de baietzei sunt mai rapizi si aia de fetitze traiesc mai mult. Si de aia, primul ajunge unul de baietzel si daca intilneste oul care e deja coborit, iese baietzel, daca oul nu e acolo, vin din urma si cei de fetitze si daca ei traiesc mai mult pina apare oul la orizont, poate iesi fetitza.
Oricum sunt si nuantzele: ei pleaca mai departe pe trompa, etc.
Asta stiam eu, s-ar putea sa fie fals, sau numai teorii... De ce intrebam de sex, ma gindeam ca poate se poate deduce sexul spermatozoidului pe care il baga dr. Asa ma gindeam, nu datzi cu rosii daca aberez . daca iti mai amintesti ceva jadi din ce au zis dr... da de veste.

Noi ne topim dupa fetele noastre si ne gindeam ca ... 3 ar fi un numar si mai frumos daca nu as avea eu 36 de ani si nu as fi asa subreda. Dar ar fi frumos sa merg la sigur cu un baietzel. Orium, acuma face lumea copii si la 40, eu sa fiu sanatoasa.

Daniela, mama Ioanei (24.10.1999) si a Mariei (17.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Fetelor, eu stiam de la o prietena ca temperatura de -5 ar dauna sistemului lor respirator (din Capraru citire). Si m-am speriat pentru ca eu scot copilul aproape in fiecare zi ca e musai. Si nu m-am uitat mereu la temperatura.
M-am intrebat si eu cum traiesc copiii din reginuile reci si f reci.

va , o noapte odihnitoare va doresc,

Daniela, mama Ioanei (24.10.1999) si a Mariei (17.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

quote:
Originally posted by codruta_grg

Ati comandat careva hainite de la flickr? Sau le-ati vazut? Preturile sunt super ok, chiar si cu 15% in plus pentru en-detail. Numai ca nu le vazi, nu le poti pipai.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Codruta, eu sunt autoarea mailului. L-am primit la randul meu. Nu am comandat nimic pana acum, dar Alexia are niste hainute de provenienta Thailanda care-s frumusele si bune calitativ.

Mimsi si Alexia(10.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Seara buna mamici si bebici.

LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei.

Azi am fost si eu sa depun dosarul pentru CIC si din fericire mai era o singura mamica inaintea mea. Am terminat in juma' de ora ca nu prea intelegea domnisoara, de altfel foarte draguta, cum de am nascut pe 20 si am intrat in concediu de sarcina si lauzie din 29 august . Oricum, ma declar foarte multumita, iar personalul de acolo foarte amabil ( eu am fost pe Parintele Galeriu ca am domiciliul pe Stefan cel Mare.

Cred ca mai am o realizare: aproape am dezvatat copilul de tinut in brate si de adormit leganat.Mai plange cand il pun in patut la nani, dar in 2-3 minute adoarme. Slava Domnului, ca nu as fi rezistat mai mult...

Am vazut ca vorbeati de mestecatul limbii. Si noi o mestecam si de multe ori, cand ii scot bibe din gurita el isi suge limba in continuare, iar cand vreau sa i-l dau din nou nu vrea sa renunte la limbuta decat cu greu. De asemenea ne jucam la greu si cu saliva. Am descoperit ca se produc si zgomote si balonase si alternam ganguritul cu scuipatul in dreapta si in stanga.

In ceea ce priveste temperatura sub -5 grade, prefer sa-l tin in casa cu geamul deschis. Dar daca o fi o saptamana asa, tot o sa-l scot macar la 3 zile un sfert de ora acolo. Dar cu sigurantza fara fular si in marsupiu, ca mi se pare cel mai bine protejat. Si cand am fost la munte la inceputul lunii l-am scos afara pe - 9 gr si n-a patit nika. Trebuie doar avut grija sa fie unsi cu crema protectoare pe fata ca se crapa putin pielea altfel si se usuca.

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)

Mergi la inceput

Vera ce editie ai tu din Capraru? Eu am editia 2005 si am citit de nenumarate ori in carte ca alaptarea naturala acopera nevoile copilului pina la 6 luni. De asemenea la sfirsitul cartii se indica inceperea diversificarii incepind cu luna a 5-a. Tot ca orientare, se specifica ca diversificarea se poate face mai repede pentru bbii alimentati artificial.
Poate ai o editie veche a cartii in care diversificarea incepe la 2 luni eu am tot citit cartea pe etape, acum sint in avans cu luna a 5-a pe care o incepem de simbata intr-o saptamina.

Dani este asa cum zici tu dar cam acelasi lucru am zic si eu, daca oul e deja acolo spermtozoizii baieti care sint rapizi ataca si iese baietel, daca oul nu e acolo si coboara mai tirziu, spermatozoizii baietii nu mai sint in viata si atunci ataca fetitele si iese fetita. Nu ma intreba cum este la gemeni bivitelini.
Nici un doctor nu iti garanteaza sexul, ba chiar citeam undeva ca in viitor va fi posibil numai in urma cercetarilor genetice ce se fac. Mie doar mi-au injectat continutul borcanashului si atit! Dar tot mi-as dor sa fac o fetita si daca sotul nu va fi in stare decit de baietei asta este, poate poate si asta numai daca bb2 va fi la fel de cuminte, o sa il fac si pe al 3 lea.

Nadina data viitoare te rog sa nu mai nasti in concediu medical sau cind esti la servici ca le bulversezi pe tantele alea de la primarie.

Mimsi tu esti cristina? Ca de la craciun incoace ma intreb cine e doamne cristina m. si nu rezolvasem cazul... ma stiti ca sint curioasa!

Aaaaaaaaaaa, mi-am adus aminte, citisem intr-o carte ca daca vreti fetite cica sa faceti sex in picioare, care nu stiu cum este, prefer ceva comod decit sa ma chinui pe ziduri. Doamne, cum omor eu pasiunea! Dar asa ma enervez eu pe filmele astea, cind ii vad pe unii facind sex si dupa aia ridicindu-se din pat ca si cum nici vorba de ceva substante curgatoare de ma gindeam eu la un moment dat ca sint defecta de curg chestii din mine si ca de aia nu ramin gravida. Sa va mai spun ca la 14 ani credeam ca daca fac sex in timpul menstruatiei ramin gravida? Uite asa ma supar eu pe subiectele tabu citeodata... vreau sa stiu chiar tot!

Mergi la inceput

Voi ati trecut pe tetine L (nuk)? Eu i-am dat in seara asta pt prima data (170 ml lapte si 2,5 lingurite cereale) si am fost amandoua foarte dezorientate. Biberonul s-a golit extrem de repede, ea nu stia sa inghita intr-un timp asa de scurt, am mai facut cateva pauze in care i-am dat suzeta ca sa aiba timp sa-si goleasca gurita. Se uita curios la mine. De inecat nu s-a inecat, pana la urma a fost OK. Repetam operatiunea la ziua. Sa speram ca voi avea succes.

Mergi la inceput

Acum chiar ca ma duc la culcare ca am aberat la greu!

Noapte buna copii!

Mergi la inceput

Da, eu sunt Cristina
Somn usor!

Mergi la inceput