Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (33)
Raspunsuri - Pagina 13

b_irina_c spune:
Godzila multumim de aprecieri . Scaunul e campione de la CAM.
Ioana te anunt eu. Saptamana asta l-am dat pe balcon de 2 ori ( a doua zi a dormit 35 min , deci n-am rezolvat nimic) si in rest mi-a fost lene. Sper sa-mi treaca
.
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Ioana75 spune:
pharmacrs, nu-i dau picaturile pina nu mai vorbesc cu 1-2 doctori. O sa incerc sa ma uit pe prospectul picaturilor, dar la o farmacie aici linga bloc nu le-am gasit. In general, sint lacrimi, iar uneori mai apare asa, ca la oameni mari, secretie de aia solida. Dar doar la ochiul drept.
Irina, lenea asta si-a lasat un pui la mine. Eu am incercat faza cu balconul, nu adoarme copilul acolo (la cit e de urit balconul, cred si eu), dar doarme in casa ok. Iar aer curat ia in Cora si Metro
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

codruta_grg spune:
Ioana, in ce o duci prin metro? In scoica? ca la mine tare greu intra acum in scoica daca o imbrac mai gros.
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

mysweetest spune:
La noi a fost ger dimineata ..pe net citeam ceva de -13gr..nu stiu ca nu am verificat.. dar nu vom iesi afara deloc astazi .
Si alexandru s-a trezit iarasi asta noapte..s-a culcat la 22.3o si s-a trezit sa pape la 1.30, 5.30 si 8.30.
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*

Ioana75 spune:
codruta, eu o plimb cu caruciorul in Metro. Cu scoica bagata in sasiu. La mine incape in scoica, eu n-o imbrac decit cu salopeta TCM si inca 2 rinduri de haine subtiri pe dedesupt.

codruta_grg spune:
Asa am dus-o si noi in Selgros, cand i-am luat caruciorul. Am pus-o pe un raft si cineva a crezut ca e o papusa in scoica, pana a vazut ca se misca....Atata am ras
Si acum m-as mai duce la plimbari prin supermarketuri, dar sotul meu e tare prins cu organizarea Serbarilor Zapezii din Cluj (de pe partia Feleac) iar eu nu merg singura cu ea. De fapt nici masina nu e la mine...
Cum e salopeta TCM? Mai subtire...?
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

codruta_grg spune:
M-am uitat prin pozele lui Petra de cand era mai mica..Tare mica era...
Cand plange Petra, asa da din maini de parca ii tremura iar picioarele le freaca unul de altul sau le izbeste de pat. La voi?
Poze cu noi

jadi spune:
Ca sa vedeti e ca un facut, cind sa ma apuc de treaba a venit ora mesei la mine asa ca trebuie sa maninc ca nu mai am tita deloc, a supt fimiu pina m-a lasat lata (vorba vine, traiasca pompa).
Dar dupa mincare sigur ma apuc de facturile alea
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

dani_flor spune:
Buna ziua la mamicutze si bebelusi,
LA MULTI ANI! bebelinilor care se sarbatoresc astazi: Serban Andrei, Tudor Gabriel, Dennis Sven, Fabiano-Antonino si Milan. Sa fiti sanatosi, cumintei si sa cresteti mari.
jadi, daaaa... mi-am dat seama ca ai zis cam la fel, dar abia dupa postare. Am confundat procedura ta cu cea cu implantatul oului. Ma gindisem ca e vorba doar de un spermatozoid si ca se poate deduce sexul.
Oricum in directia respectiva nu am citit nika niciodata si de aia am aiureli in cap. E normal ca daca ti-a injectat o cantitate mai mare de dumnealor, nu ai de unde sti care e invingatorul
Oricum, iti tin pumnii ca bb2 sa iasa exact ce va doriti!!
Irina (b_irina_c), sunt , pozicile. Mai fetele, dar voi chiar aveti bebelini mari de tot.
maddy, eu zic ca va recupera in orele urmatoare. Nu este exclus sa o fi durut si burtica. Si a mea se mai crizeaza seara vreo juma' de ora (numai in marsupiu se linisteste) si in ultimele citeva zile s-a culcat de seara abia pe la 12, de unde mult timp se culca de pe la ora 9.30. Oricum, stai si observ-o si daca continua sa nu doarma, o duci la dr sa-i faca un control.
gabi, atita vreme cit e vesel si jucaus nu mi-as face probleme. Si oricum 1300 in 2 luni nu e rau de loc, mi se pare ca de pe la 6-700 lunar este considerat OK.
A! Cu somnul, eu am aplicat o vreme luatul in patul propriu. Stiu ca nu e indicat, dar au fost si la noi nopti in care dormea ca pe ace, isi arunca suzeta la fiecare 10 minute si urla dupa ea. Si eu faceam ture. Stiu senzatia, te bagi in pat pe la 11, si dupa vreo 4-5 ture constati ca s-a facut deja 12 si tu nu ai adormit . Si am luat-o in pat vreo 2-3 nopti si a dormit linistita, dupa aia am pus-o la loc la ea in patutz si a fost ok. Am avut vreo saptamina cind tresarea la orice zgomot si ridica minutzele. Acum i-a trecut. Ma gindesc ca poate au si ei perioade de stres.
Fetele, merci de comentariile voastre cu -5 grade, ca eram cam stresata pe tema asta.
Va , o zi super va doresc,
Daniela, mama Ioanei (24.10.1999) si a Mariei (17.10.2005)

Ioana75 spune:
Vorbeati de premergator - eu am citit in foarte multe locuri ca nu ajuta copilul sa mearga mai repede, ba din contra, in unele cazuri copilul invata mai greu sa mearga pe propriile picioare, asa ca nici nu ma gindesc sa-i cumpar premergator.
Fetelor din Bucuresti, va rog mult, spuneti-mi daca stiti un doctor la care se poate comanda infanrix.