Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (33)
Raspunsuri - Pagina 12
Ioana75 spune:
Buna dimineata la amiaza!
nicole, calciu se gaseste la farmacia aflata vis-a-vis de biserica aflata vis-a-vis de hotel Bucuresti (de pe calea Victoriei) (clar, nu
?). Adica e pe o straduta perpendiculara pe Victoriei, in diagonala fata de hotel Bucuresti. Noi am cumparat acu o saptamina, sper sa mai gasesti.
godzila, Capraru zice ca pe stil nou la bb-ii alimentati natural se incepe diversificarea la 6 luni, iar la cei alimentati artificial dupa 4 luni (v. pag. 142 din editia 2004
).
irina, cind mai iesi la impins carutul, da un mesaj pe YM
.
nadina, cum e mobila
?
Eu miine trebuie sa merg la un botez, si nu imi vin decit niste treininguri TCM
. Asa ca ma duc sa vizitez Mall-ul, poate din greasela se gasesc si haine de la 48 in sus.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
godzila spune:
Irina mi-a placut mult e-amilul tau cu exemplificari. Ai un baiat f. frumos. Ce marca de scaun de masa ai, ca e foarte fain?
Jadi ai dreptate am o carte veche scrisa f. comunist. Nu stiam ca au mai scos o carte cu acelasi subiect. Poate ca e mai buna.
maddy77 si pitica mea mai face uneori asta asa ca dupa ce o pun in patut eu mai tin mainile pe burtica ei strans catva timp pana vad ca adoarme la loc si daca e foarte agitata inainte de a adormi o veghez un pic si cum vad ca tresare iar pun mana pe ea. La mine a functionat.
Vera, mama Iuliei Maria
POZE IULIA
http://community.webshots.com/user/godzila_sobolozaurul
marinela79 spune:
Servus la toata lumea.
Si noi am ras azi in hohote pt prima data si dupa ce am terminat am inceput un plans, cred ca s-o fi speriat de ce sunete a scos.Acum doarme cu geamul deschis, am iesit vreo 10-15min, pana a adormit si sper sa se pacaleasca macar o ora.
mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/marinelaciurea/my_photos
godzila spune:
Ioana merci nu am cum sa te verific ca nu am acea carte
. Chiar daca sunt in varsta ma bucur sa aud ca si-au schimbat optiunile.
Vera, mama Iuliei Maria
POZE IULIA
http://community.webshots.com/user/godzila_sobolozaurul
pharmacris2002 spune:
Buna fetelor!
Am facut si noi vaccinul la 4 luni.A tipat de imi venea sa pling si eu dar dupa ce am luat-o in brate s-a linistit.Nu mi-a facut febra dar nu prea mai maninca.Ieri am incercat sa-i dau 2 lingurite de morcov si l-a scos afara pe tot.Astazi voi mai incerca .Sper sa se obisnuiasca cu gustul si sa-l accepte.
Si noi adormim numai in brate sau leganate cu carutul.Noaptea se trezeste de 2 ori sa manince si doarme pina dim la 7-8.
Ioana-Te rog spune-mi cum arata secretia fetitei tale si cum ii dai picaturile ca si ochiul fetitei mele lacrimeaza si dr m-a streseaza cu serul fiziologic dar de 4 luni o tot sterg si nimic.
La 4 luni avem 6500gsi 62 cm
BiuMil spune:
simodina, spune-ne si noua cum ai reusit? care e metoda? noi inca suntem departe...
Bianca si bb Milan
jadi spune:
Buna ziua fetelor!
Eu azi am de lucru si taman nu am chef. Dimineata m-am enervat la culme ca m-am trezit si nu era nimeni acasa, mama a dat iama in coafor si m-a lasat singurica, ca atare abia am apucat sa alaptez copilul ca a venit mama si la 5 minute asistenta, nu apucasem sa fac nimic in casa si nici spalata pe ochi nu eram... un dezastru imens, noroc ca era curat in sufra si a controlat copilul acolo si mi-a zis ca e ok asa cum este si daca nu il jeneaza sa nu ma sperii. Si ca va definitiva doctorita saptamina viitoare. Mama plecase cu cheile de acasa daca venea asistenta cind eram singura nici nu aveam cu ce sa ii deschid iar bona taman azi a intirziat... se mai intimpla.
Copilul meu are un puseu de crestere, m-a trezit la 1.30 azi noapte a mincat 180, la 7 alte 120, la 10.30 alte 150 si acum urla iar de foame... sa ma tina pe mine titile cit o vrea el sa manince
.
Aaaaaa si pentru ca aveam de lucru acasa, m-am apucat sa fac un chec si cum nu mai am tavi de cozonaci, l-am facut in tava mare de placinta, sa vedem ce o sa iasa... asta ca sa vedeti ce chef nebun am de munca. Plus ca iar s-au spart tevile pe coloana de tevi si imi curge pe ziduri de la mine in jos pina la parter, e a doua oara de cind am varuit inainte de a naste
.
Asa ca avem apa cu tiriita si taman acum m-a apucat si cheful de spalat vase si asa cu incetinitorul, le-am rezolvat, da de munca tot nu am chef... ma taie sotul de la subventii daca nu prestez munca azi
Jadi & bb Vlad 28 sept 2005
Hildegard spune:
mady 77
si noi azi noapte ne-am foit asa.am disperat de oboseala care e adunata bineinteles

credeam ca numai eu am bebeu asa.![]()
noi adormim cam asa..maraie deja de somn, baga degetelul mare in gurita, mami il ia in brate si adoarme pe piept.
a mai adormit si singur in patut impreuna cu degetelul. ca suzeta nu ne place.
pe piept adoarme cateodata cu gurita deschisa. e normal?
hildi
stefi 2 luni jum.
http://community.webshots.com/user/hildegard122
gabiarama spune:
tuturor sarbatoritilor zilei !
Ieri am facut si noi bilantul de la 4 luni : 6 900 g , 66 cm .Sunt putin suparata ca in 2 luni a luat doar 1 300 g , in timp ce inainte lua atita intr-o singura luna
. Dr de familie mi-a spus sa ii dau completare la masa de seara cereale pt 4 luni de la Nestle . Acum nici nu stiu ce sa fac .El se inscrie in grafic , dar totusi mi se pare ca a luat prea putin .
In rest ,Tudor e bine ,vesel , jucaus si face abdomene la greu .
Gabi
Poze
codruta_grg spune:
Gabi, eu zic ca a luat bine in greutate.
Clar la noi puseul de crestere dureaza deja de 2 saptamani
. Ne culcam la 7, apoi papam la 11.30 apoi la 4 apoi la 6 si apoi la 9-10.
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra
www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski