Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (33)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

cum a scris si Marlena e tare ger la Galati azi, dar vestea "bina" e ca de luni vom avea pana joi temperaturi de -25C

Alina si bb Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Ioana, am facut poze, album nou pe YM. Dar sunt facute cu mobilul - camera e la tati care e plecat - si dupa ce ca sunt strambe nici culorile nu-s bune. Dar pentru design zic ca sunt ok, cu lupa poti sa intelegi ceva Sunt pe link-ul meu de poze. Eu insa am vazut la Mobexpert o mobila pentru fetite care mi-a placut foarte mult, alb cu bej-roz, gen iatac . Deci e posibil sa avem alte gusturi .

Fetele care ma intrebau cum am invatzat cupilu sa doarma singurel - parca Tonia si Bianca - eu am procedat asa: In prima zi, cum dadea semne de somn ( al meu se freaca la ochisori sau devine marait; daca am dubii ii dau suzeta ca nu o accepta decat cand ii e somn ) il puneam in patutz, pe burtica. Asa dormim noi. Asa am facut toata ziua. Il mangaiam pe cap 10 decunde si plecam. Incepea sa urle. Il lasam 5 minute, dupa care ma duceam iar sa-l mangai si tot asa. Prima data mi-a adormit dupa 20 de min de urlete. A doua oara dupa 15 minute, apoi dupa vreo 10 si apoi dupa 5. A doua zi nu am mai apucat sa ma duc sa-l linistesc pt ca a adormit, deci sub 5 min de plans. Acum adoarme dupa 1-2 minute de maraiala, dar nu mai urla. Ideea e ca tre' sa fii tare, sa nu cedezi si sa te sustina si persoanele care mai sunt in casa: eu a trebuit sa-mi conving bona mai intai, ca ea nu voia sa-l lasam sa planga . In aceeasi zi am refuzat sa-l iau si in brate. Si pentru mutat dintr-o camera in alta foloseam caruciorul. Cum vedeam ca maraie ii schimbam locul sau indeletnicirea: in carucior sugand la jucarii, in bouncer chiorandu-se la noi cand faceam treaba, in patutz jucandu-ma cu el etc. A doua zi deja nu mi-a mai marait de luat in brate. Dar va spun sincer ca in prima zi a plans aproape din 10 in 10 minute . Trebuie sa te montezi bine inainte ca sa rezisti!

Acum va pup ca fug la sala! Vorbim

Vai, uitam sa zic LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei si un pupic special baietzelului meu dulce care azi implineste 5 luni, are 64 cm si 7210 g!

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Daniela multumesc! (e mai mare ca Maria cu aproape 2 luni, probabil de aceea iti pare asa mare)

Sa va zic azi nopate... S-a trezit bb la 1.30 dupa suzi (ca reusisem sa-l culc fara ea) si l-am auzit ca prin vis maraind. Stau, stau... maraie din nou, la care eu hop direct in fund si intreb "Eu ce trebuie sa fac acum?!?!". Maraitul ameninta ca devine plans asa ca m-am dezmeticit si m-am dus la el. Sotul cred ca nici nu m-a auzit ca nu a comentat nimic....

Eu am premergator primit cadou. O sa vad la vremea respectiva ce si cum, acum e in cutie dupa sifoner.

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Cand sta cu suzeta in gura, asa tare deschide gurita ca prinde partea de jos a suzetei. Oare o jeneaza gingia?! Sau trebuie sa ii cumpar suzete mai mari?!
Simodina, foarte bine ca ai reusit cu somnul. Tare ma bate gandul sa fac si eu asa, dar ieri atata a plans fara aer, ca mi-a stat inima in loc si apoi urlete....phuu nu cred ca pot sa o las nici 1 minut. dar o sa incerc

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
Poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60154" target="_blank">Povestea nasterii & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Varsta lui Petra

www.euroski.go.ro" target="_blank">Scoala de Ski

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Premergatorul ingreuneaza mersul, asa mi-au zis 2 dr: si cel clasic si cel homeopat.
Si o stiu si de la Victor, eu n-am vrut sa ii iau lui Victor si a mers ptr prima data in picioare pe 1 dec si pe 7 ian facea 1 an.
Si copii din parc mai mari ca el care foloseau premergator au mers mult mai greu.

Si promit sa nu il folosesc nici la Ancuta, desi avem unul primit cadou. Tentatia va fi mare, ca in premergator copilu' sta incantat, pe cand in tarc/patut rage cand il lasi singur.
Ma gandesc chiar sa insor premergatorul ca sa nu ma ispiteasca.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Am terminat cu facturile si pina ma bag in declaratiile de salarii hop si eu ca vazui ca se discuta una alta.

Si noi am primit premergator cadou la botez dar pentru ca doctorita ne-a interzis asa ceva (cica strica mersul copilului si decit sa stau prin doctori sa corectez mai bine nu) l-am dus la braila ca sa nu ne tenteze. In Canada cica sint interzise, odata pentru ca nu sint bune la sanatate si pentru ca au avut nenumarate cazuri in care copii au cazut pe scari cu premergatoru (asa zice mama). Ei folosesc doar hamuri iar nepotul meu nu prea se agita sa mearga nici acum si are un an si 2 luni dar are fundul gras. Asa ca un NU hotarit inarmarii, pardon, premergatorului.

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Daniela, multumim de urari.

Carmi

Foto bebe Fabiano

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Hildi,si fata mea doarme pe piept cu gura deschisa
Am iesit afara,am stat 20 min,a dormit si apoi am pus-o in balcon cu geamul deschis si a mai dormit o ora,acum am inchis geamul si doarme de vreo jum ora,deci in total 2 ore!!!parca as mai lasao ,dar mi-e sa nu-i fie frig..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

5 minute sa schimb capitolul!

Jadi & bb Vlad 28 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ma bagati in sperieti... Ma gandesc unde sa marit premergatorul ala...

Bb e fericit. sta in scaun si arunca jucariile pe jos. Rade cand i le dau si o ia de la capat...

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput