Regimul disociat (2)
Raspunsuri - Pagina 12
angy11 spune:
Miro,o prietena de-a mea a slabit taare mult cu regimul asta,anul trecut,s-a apucat prin martie,nu mai mai intalnit decat in mai cand era sa nu o recunosc,l-a tinut strict3-3-3,apoi ca sa se mentina in cate-o saptamana pe luna tinea 1-1-1,sa sti ca doar la inceput sperie,dar nu e asa grav,eu azi am mancat cascaval si am baut sana,maime,sana si branza de vaci,si tot asa,la legume am mancat salata de rosii cu castraveti si ardei,am mancat si o zi intreaga doar fructe,citrice+o banana,in zilele de legume,imi faceam suc de grapefriut sau potrocale,sau amestecat,sa-mi tina si de foame si sa si pot fuma.La carne a fost mai rau ca nu sunt carnivora deloc.Da am lasat-o la sfarsit si ma autoimbarbatam,ca mai e putin si gata,de aceea am si facut o pauza de o zi,in care nu m-am spart in figuri,dar am mancat un pranz normal,cu supa si felul 2.
Veve la multi ani!Lasa ca n-o fi foc o zi,daca ai revenit e ok.
diana2004 spune:
Veve,la multi ani,oricum nu ai abuzat de mincare ,iami ,meniu japonez .Alina si Miro ,si eu ma cintaresc zilnic ,altfel nu reusesc sa ma mentin .Am terminat cu bine ziua de lapte ,miine sint la legume ,fac un spanac cu ceapa fiarta si cu bulion ,iar seara salata de telina cu mar ,plus ceva fructe .
DAdria spune:
Buna, fetelor
! Azi a fost prima mea zi de...imbarligatura
!Am
inceput la 11 cu carne, dar la 14 cand mi-a fost iar foame n-am mai putut sa mananc decat fructe! Oricum, cel putin am respectat diferenta de 3 ore intre masa proteica si masa de fructe- doar k gandul asta am reusit sa scap de sentimentul de vinovatie
! Ma bucur totusi k am reusit sa ma abtin de la dulciuri- marea mea problema!
Azi am facut si ceva miscare: cand am iesit k catelul la plimbare si am vazut cat poate sa fie de frig, am fugit... repede inapoi acasa
!A'propos de frig! Stiti k nu e bine sa va spalati k apa calda cand veniti de afara si sunteti inghetate? Nici macar pe maini! Ori asteptati pana va mai incalziti ori folositi apa un pic rece!
Ralnied felicitari
pentru ideea lansarii acestui regim. Stiu de mult k poate face minuni, dar n-am reusit niciodata sa ma mobilizez!
Multumesc fetelor
ca-si fac timp sa noteze zilnic cate ceva! Asta ma ajuta foarte mult!
Mirona si eu tot cantar mecanic am, dar folosesc si un centimetru de croitorie, asa ca masura de siguranta
...pt talie, fund si coapse! Macar sa slabim noi si cantarul sa arate cat inainte, nu?
Veve felicitari pentru aniversare
! Eu am facut 5 ani de casatorie in oct
( pe data de 14, ca pe 17 am sarbatorit cei trei anisori ai fetitei mele
)!
Veve spune:
Multam!
Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
mama lia spune:
La multi ani Veve si la cat mai multi inainte!!!!
cintarul meu ala prost mi-a facut o surpriza placuta dimineata indicand doar 58 kg....pupa-l mama pe el de cintar mecanic!!!!
ENYA spune:
`neata !
Nu pot decat sa ma bucur cand va vad asa ambitioase, bravo fetelor!
Azi legumesc
am in menu o "fiertura" de mazare, morcov, telina si dovlecel.
Cantarul "zice" inca 1 kg dat jos, so, de cand am inceput regimul, in total sunt - 2 kg
...cam putin, dar avand in vedere ca nu am trecut deloc pe la aerobic, este explicabil. Poate saptamana asta imi fac timp, sa vedem ![]()
Amalia si Vladi (5 ani si 6 luni)
dana p. spune:
Buna dimineata !!
Eu am trecut peste zilele de legume fructe fara nici o miscare a acului de cantar
si am ajuns si la zilele de carne.
De aseara am inceput sa pedalez si la bicicleta de camera, poate asa s-o indura cantarul sa arate mai putin.
Mie tare mi-e frica ca raman intepenita la 63 kg oricat m-as stradui eu sa tin regim si sa fac miscare
.
Dana
Poze
giulia71 spune:
Tanti Nuti:
"Buna fetele, n-am fugit nacaieri, numai ca nu am avut noutati privind kilogramele in minus. Sunt la a treia tura de 3-3-3 fara nici-o abatere , dar acul cantarului imi arata cu 600gr mai putin ca data trecuta (aveam 103,6kg). Nu ma las!!!
Merg mai departe!
Bun venit la fetele noi si succes.
Frumoasa listuta noua, ma incurajeaza.
Acum sunt la lactate si imi e ok, dar cand voi aunge in tara , ma voi duce si la un nutritionist sa vad daca e de acord cu regimul asta ca eu am si un pui de diabet
Nu ma las, inca o data va spun si tot asa o sa tinem legatura prin fata mea.
Va pupa mama pe toate si spor la dat jos kg!"
Indra spune:
A doua mea zi de regim... cam aiurea numai carnurile astea, dar e stabilit un tel si trebuie atins! Deocamdata toate OK si cred ca o sa ma cintaresc dupa prima runda de 2-2-2 si kk... Cit imi doresc sa vad o mica schimbare... una mica... si dupa aia una MAREEEEEEEEEE!
Dana & Anisia 
floarea_soarelui spune:
Fetelor, va rog frumos spuneti-mi daca in zilele de lactate se pot pune in iaurt cerealele acelea intergale, simple?Mie mi-i aproape imposibil sa mananc iaurt ori smantana goala...si ash pune o lingurita de cereale, fara zahar, fara fructe uscate:). Asta-i una:D. A doua este apa...eu beau mult ceai verde pe post de apa...fara zahar...apa simpla nu-mi aluneca mai mult de un kg si ala in chinuri::))). Numai bine va dorim si multa, multa sanatate si kilogramele sa fie secerate ca spicele de grau la treierat:)
Dana si Ioana Amazoana (24.09.2003)
http://community.webshots
.com/user/floarea_soarelui