Regimul disociat (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Dragele mele, nu stiu daca mai are sens, dar eu imi mai cer o data scuze de la voi... Nu am reusit nici azi sa fac modificarile promise...
Am avut o groaza de motive. Nu ca v-ar interesa, dar va zic. In primul rand, gerul ingrozitor! -25 de grade la Iasi... Si la munca un frig... Nu va mai zic cat de imbracata am fost azi... si tot am inghetat... Acasa nu a mers netul pana in seara asta, probabil tot de la frig...
La munca, firma noastra a angajat o firma specializata in calculatoare, sa ne asigure service-ul. Si azi au venit 2 dobitoci, care nu au facut decat sa imi strice calculatorul. Am fost nevoita sa lucrez pe altul si ala s-a blocat cand m-am chinuit sa intru pe DC. Nu stiu cauza.
Acum cateva minute am ajuns de la munca si am intrat imediat sa va salut... Si sa va zic ca de aseara nu am gaz deloc!!!

Veve: Casa de piatra in continuare, multa fericire si numai bucurii impreuna!!!

Adria: nu e meritul meu! Eu doar am preluat de la Calinescu Lucia, care nu mai facea fata si am schimbat denumirea si lista veche... Cu acordul fetelor, desigur... Deci, eu numai am vrut sa o ajut, sa nu ramana subiectul al nimanui, mai ales ca in zilele alea ma apucam si eu de 1-1-1...

Inca o data, va salut pe toate si pastram legatura!!!
Noapte buna!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mirona

ralnied1 merci ca ma treci si pe mine pe lista. Cand ai timp ... nu e urgenta, urgenta a fost sa ma apuc odata de cura.

Cu placere, s-a rezolvat, sper sa fie in regula... Orice inceput e dificil. Dupa aceea, cred ca totul vine de la sine...

azi a fost prima zi - am inceput cu lactate, nu e rau - problema e ca mi-e foame intr-una. Deci am mancat aproape din ora in ora. Sper sa ma obisnuiesc in cateva zile. Mi-am facut si un fel de tabel in care imi notez ziua/meniul/kg/%dieta respectata.

Poate te stimuleaza faptul ca iti notezi... E de bine... Iar cu foamea permanenta, eu cred ca in timp vei scapa de senzatia asta...

DAR: vad ca voi nu va cantariti zilnic. De ce? Care-i shmenul? ... ca eu nu ma prind.

Eu nu vreau, pur si simplu... Ca daca nu am slabit, ma tem sa nu ma demoralizez si sa renunt, ca asa e firea mea...

E si maine o zi!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by angy11
ralnied,eu sambata am terminat prima tura,duminica am facut pauza si azi m-am apucat iar de lactate,greutatea e aceeasi de pe lista,eu sunt multumita,deocamdata.

nici o problema... ma anunti tu cand vrei modificare...

Veve, misto faza, parca te si vad cu branza in fata, iar sotul numai cu bunatati...

Indra, cum ziceam si mai sus, orice inceput e dificil... apoi devine obisnuinta...

danap: nu te da batuta acum, te rog eu!!! Poate nu ramane totusi asa! Poate e doar o chestie de moment!

Tanti Nuti: pana la urma, modific ceva sau nu?

floarea-soarelui: bun venit! Poate te ajuta fetele care le au cu lactatele, ca eu sunt in afara la capitolul asta!

diana2004: salutari si tie!

Enya: mai scad unul???

mama Lia: prost, prost cantarul, dar vezi ca e smecher???

Am facut modificarile de ieri, sper sa nu fi uitat pe nimeni!!!

Delia: la mine in lista esti cu 72.5. Lista este cea de pe prima pagina... Aia data de Veve, e model... Nu se pune!!!

E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

ralnied1 multumesc ca ti-ai facut timp pentru a ma pune si pe mine pe lista.

dupa cum va spuneam - azi sunt in cea de-a doua zi - deci de CARNE.

8 crenvursti, 2 bucatele de carne de vita si trei aripioare de pui. Impartite de la ora 9 la ora 21. Cam asta ar fi ce am mancat eu astazi. Azi am reusit si cei 2 litri de apa -> ceea ce e o mare realizare pt mine.

Problema: am avut ceva probleme cu tensiunea: 113/73 deci am dat si cu ceai de maghiran, acuma seara am mai bagat si un vin rosu ... dar tot nu mi-a trecut ... si VAI! ce-mi tziuie urechea stanga ....
mai bine ma duc la culcarica. Maine trec pe legume / fructe.

Numai bine si spor la slabit.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Sa va povestesc ce am patit eu azi,m-am trezit dimineata si am dat cu 660 ml. de apa plata icalzita la microunde,mi-am facut obiceiul asta de cand am inceput cura,asaa,am baut cafeaua si am plecat la drum,gradi scoala unde parchez si eu oadata cu baiatul meu ca acolo lucrez,fara strop de potol la mine.Doar o lamaie si apa minerala,la scoala am mai bagat o cafea si pe la 11 ma suna sotul sa ma intrebe daca sunt de acord sa mergem dupamasa in Mall,cum sa nu fiu de acord,zis si facut,intre timp eu am ajuns cu daniel acasa teme i-am facut pranzul,am avut un memoriu de activitate de scris,care mi-a mancat tot timpul si lihnita de foame,am mancat vreo 200 gr. de branza de vaci si Sana,m-am balonat,plecam la mall si sotul,vrea sa mancam acolo,mi-am zis ca iau un cascaval pane,ceea ce am si facut,dar cand gust din el mi s-a parut asa sarat incat l-am lasat acolo,sunt taaare fericita ca am reusit sa refuz si mancarea care o aveam pe regim azi.Maine vad cum ma trezesc,daca nu mai am chef de lactate fac 2-2-2 si trec la altceva,inca nu m-am cantarit,va anunt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

ralnied, puiule, stai linistita!!! faci modificarile cind poti!!!

frigul asta ma omoara si pe mine.....dar eu sunt o norocoasa ca acasa e bine, la fel si la job.....dar tu saraca......sa pup io la tine, sa te mai incalzesti putin !!!!

ma simt tare bine cu regimul asta adoptat, si se simte.....mi s-au reglat scaunele, eu care am probleme cu constipatia....

in privinta cintarului, hm......cred ca il marit dupa ce voi zugravi!!! in mai vreau sa fac o renovare acasa si o sa arunc multe vechituri, iar primul lucru pe care il voi achizitiona dupa - va fi un cintar electronic, care iti spune si procentul de grasime...ca sa ma bage in boala!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomecica spune:

'neata fetelor.

am descoperit de curind un fruct [ poate voi il cunoasteti , eu abia de 2 zile l-am remarcat], care e nemaipomenit.Ieri am mancat numai POMELO caci asa se numeste [este o combinatie intre grepf si ananas] si m-am simtit grozav.
azi nu stiu ce voi manca . deocamdata am doar o cafea la activ.

ralnied- am vazut la stiri ce temperaturi groaznice sunt in Iasi.Sa speram ca nu va tine mult gerul asta .....

veve- casa de piatra si mult noroc

vreau sa-mi iau si eu un cintar electronic dar nu stiu cam ce preturi sunt.ma puteti ajuta?

Va doresc o zi minunata si multa ambitie in respectarea dietei

luminita:mami de 2 scorpiute;ADRIANA-STEFANIA[7 ani] si ALEXIA-MARIA [1 an]

" ASA CUM APA NU POATE RAMANE IN VARFUL MUNTELUI , NICI SUPARAREA NU POATE RAMANE INTR-UN SUFLET MARE"
LAO TZE

fotografii si DESENELE ADRIANEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ENYA spune:

quote:
Originally posted by floarea_soarelui

Fetelor, va rog frumos spuneti-mi daca in zilele de lactate se pot pune in iaurt cerealele acelea intergale, simple?Mie mi-i aproape imposibil sa mananc iaurt ori smantana goala...si ash pune o lingurita de cereale, fara zahar, fara fructe uscate:). Asta-i una:D. A doua este apa...eu beau mult ceai verde pe post de apa...fara zahar...apa simpla nu-mi aluneca mai mult de un kg si ala in chinuri::))). Numai bine va dorim si multa, multa sanatate si kilogramele sa fie secerate ca spicele de grau la treierat:)

Dana si Ioana Amazoana (24.09.2003)

http://community.webshots
.com/user/floarea_soarelui

floarea soarelui, cereale NU, chiar daca sunt simple...ideea este tocmai de a nu amesteca alimentele in aceeasi zi. Ce mananci tu in ziua de lactate? Uite, de ex., eu nu ma inteleg deloc cu iaurtul clasic, dar "merge" bine iaurtul de baut, sana, kefir. Si in general le "pap" cu cascaval (cat mai dietetic), branza de vaci nu o suport.
Daca bei ceai fara zahar, e foarte bine...nu te mai stresa cu apa

ralnied, nici o problema...cand vei putea, da, mai trece la mine inca 1 kg in minus...adica : 71

Azi sunt la "lactate".

Succes fetelor !

Amalia si Vladi (5 ani si 6 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Neata fetelor.Ce ma mobilizez cu voi.Ieri am reusit sa merg la sala dupa 4 zile pauza si am fost f fericita de realizare.asa pateam mereu dupa un timp ma lua lenea si nu mai mergeam.De mi as face odata abonamentul de un an sa nu mi mai permit sa lipsesc.
Eu am slabit putin,nu mult dar pe total de cand am inceput regimul adica de pa 9 e bine,2 sau 3 kg in minus.Din pacate cele mai usor de dat.De bicei le dadeam in 4-5 zile,acum mi a luat 2 sapt.as vrea de luni sa incep dieta cea de 13 zile cu schimbarea metabolismului,stie cineva e buna,merge,s-a slabit bine cu ea?
Ralnied tu unde stai de nu ai gaze?la noi e f bine in casa f cald si nu a scazut presiunea la gaz...multa caldura!!
Veve casa de piatra si la cat mai multe aniversari!Noi inca nu ne am obisnuit sa sarbatorim data casatoriei.Poate anul acesta.....
Tomecica ,nici eu nu am macat pana acum pomelo.dar am sa mi iau.Cantare elecronice sunt peste tot,in jur de 1,5 mil cele mai ieftine.Aveau si in catalogul de la Quelle ceva,daca il ai cauta sau vezi pe net.Dar eu zic ca nu merita.
Floarea soarelui bine ai venit.Nu se pot pune cereale,nu conteza de care,pt ele contin glucide si asta e treaba disociatului sa separe glucide de lipide,care le au lactatele si de proteine(ex carne)De fapt regimul merge pe principiul ca ele se ajuta in absorbtie una pe alta.Eu de asta cred ca nu a avut efect mare la mine,parerea mea e ca daca nu dai tu din alimentatie un aliment organismul i-a din rezerve pt a-si face treaba si chiar daca eu nu am dat lipide sa zicem el a luat din rezerve,si astfel a asimilat glucidele mancate de mine si tot a produs energie,calorii pe care e depus-o iar.Scuze de explicatia ambigua....e dimineata inca.
Angy am vazut ca ai slabit mult,bravo.
Stie cineva se gaseste salata verde pe undeva...sau visez,ca regimul care vreau sa l incep e in fiecare zi cu salata.
Va pup si o zi buna,buna!

Paula si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

POMELO arata ca un grepfruit verde cumva???

Mergi la inceput