Regimul disociat (2)
Raspunsuri - Pagina 11
baicualina spune:
fetelor
nu va lasati!pana cand se face primavara sa ne dam la fustite scurte devenim
frumusele!!!
Indra eu am facut o tura de 3-3-3 si la sfarsitul celor 3 zile de lactate am facut kilo-kick-ul si in total am dat jos numai 1,6 kg!
insa am continuat cu 2-2-2 si deja acum acul cantarului se duce in jos!(nu pot sa nu ma cantaresc...
desi stiu ca nu e prea bine pe mine ma stimuleaza psihic!)
iar dupa cele 2 zile de carne deja mai dadusem 400 de grame...deci sant sub pragul de 59....trebuie doar sa continui!oricum nu e bine sa slabesti dintr-o data brusc !!!asaca incet si sigur!![]()
![]()

oricum nu e voie des!o data pe saptamana,deci numai bine dupa zilele de lactate,dupa care continui dieta normal!eu asa fac!
Alina
mamica de
Diana 4luni
ralnied1 spune:
Va salut pe toate! Pe scurt si eu, ca sunt la munca. Modificarile le fac diseara sau maine dimineata! Nu intrati in panica!
Tomecica: mi cer scuze ca iti raspund asa de tarziu... Desigur ca o primim si pe mama ta, de ce nu??? Imi pare rau ca ai cam luat teapa cu centura aia...
DAdria: te trec in listuta cand ma duc acolo!
Veve, si ce daca te-ai suparat? Iti trece, nu-i asa?
Allain: bine ai revenit si te ateptam cum ai promis!
Stinu: Ok, vino cu datele si se rezolva. Eu consum legume congelate. Carne de vita gratar sau fiarta merge, dar nu in exces... Eu mai mananc graham, dar f putin si f rar... Am vazut ca fetele au zis nu... Si... la ce fructe te referi???
Mirona si calina73: bun venit! Va trec pe lista si pe voi!
baicualina: pai cred ca deja m-am obisnuit de rezist... Am 2 sapt si nu m-am cantarit niciodata pana acum. Dar la pantaloni se vede bine de tot... Trecem in lista cand am timp...
Mama Lia: ok!
Anky, scuze, dar daca te rog, spui la cat esti acum ca sa trec??? Nu imi expic greseala... Poate am fost mai zapacita...
Indra: multa bafta!
Diana2004 si alipiticot: salutari si voua, dragele mele!
Tanti Nuti: pe unde umblati??? Ce mai faceti???
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
Anky, eu m-am uitat la lista de pe prima pagina si acolo esti cu 65kg... Ai mai dat alta modificare???
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
ENYA spune:
quote:
Originally posted by ENYAquote:
Originally posted by Stinu
Am si eu cateva intrebari .Am o prietena care a incercat mai multe diete dar fara nici un rezultat assa ca se baga la voi ,la disociat ,eu am tinuat acum trei ani si am slabit de la 71 de kg la 55 ,m-am oprit aici si tot atat am si acum si s-a hotarat sa incerce si ea .Din pacate nu are net asa ca eu voi fi intermediarul .
Si acum intrebarile :
Se poate manca fasole verde congelata fiarta sau orice legume congelate ?
2 )cum ramane cu painea ,ea mananca graham .
3 )La fructe ,fructele de sezon ,in speta iarna sunt bune ?
4)Dar carne de vita fiarte sau la gratar ?
Multumesc mult si astept raspunsuri !
Iustina
Iustina, la ce fel de regim disociat s-a hotarat prietena ta ? Aici se tin mai multe diete disociate pe zile : de ex. "carne" , "legume- fructe", "lactate", in varianta 1-1-1, 2-2-2, sau 3-3-3; mai exista si cel de 5 zile (1 zi lactate, 1 zi legume, 1 zi carne, 1 zi orez, 1 zi fructe)...adica de luni pana vineri, dupa care urmeaza 2 zile (in we) de oarecare "relache" fara excese, si de luni se reia dieta pana se ajunge la greutatea dorita...la regimul asta sunt abonata io
Acuma, daca e sa ma intrebi pe mine, raspunsurile la intrebari ar fi cam asa :
-da, se poate manca fasole verde congelata (fiarta), iarna eu chiar folosesc in ziua de legume, o "fiertura" din fasole verde, morcov, telina, conopida, sau mazare...fara cartofi si porumb
-painea este exclusa din regim (chiar daca este graham)
-carnea de vita fiarta sau la gratar este super ok in ziua de carne...de fapt orice carne slaba (pui, sunca) este recomandata, carnea de porc NU.
Amalia si Vladi (5 ani si 6 luni)
Iustina, am uitat sa raspund la pct. 3) orice fruct, mai putin banane si struguri.
O saptamana cu rezultate bune va doresc !
Bun - venit fetelor noi, si multumesc ptr listuta cu noul ei format

Veve, felicitari - 2 kg in 2 zile ?

Amalia si Vladi (5 ani si 6 luni)
Delia spune:
Sunt tare mutlumita de cum evoluez, mai ales ca m-am mobilizat fantastic si cand citesc cat de mult se persevereaza mai ales fetele ce scad mai putin in greutate mi se pare fantastic.
Ma simt alt om chiar daca sunt mai putin slabita dar am pierdut aproape 4 kilograme intr-o saptamana si ma simt fantastic
sper s-o tin tot asa.
Bun venit si spor la cura noilor fete care s-au inscris la listuta!
Ralnied poate ai ceva timp sa scrii si la minecat am slabit,
.
Va pup dulce!
Mirona spune:
buna seara viitoarelor slabutze. ![]()
multumesc pentru primire.
allain merci de explicatiuni. Numai 500-800g? Si merita? Ce gust are? Oricum ... o data il incerc si eu. Am inteles ca se face dupa lactate, nu?
DAdria cu placere maică, am urmat un tratement naturist (pt. bebe) si retineam apa la greu ... asa ca bagam si ceai la greu.
ralnied1 merci ca ma treci si pe mine pe lista. Cand ai timp ... nu e urgenta, urgenta a fost sa ma apuc odata de cura.
azi a fost prima zi - am inceput cu lactate, nu e rau - problema e ca mi-e foame intr-una. Deci am mancat aproape din ora in ora. Sper sa ma obisnuiesc in cateva zile. Mi-am facut si un fel de tabel in care imi notez ziua/meniul/kg/%dieta respectata.
DAR: vad ca voi nu va cantariti zilnic. De ce? Care-i shmenul? ... ca eu nu ma prind.
SPOR la slabit.
Miro
Veve spune:
quote:
Originally posted by mama lia
Veve, dar la mine ai trecut gresit!!!
Lista mea e doar de exemplu;lista corecta e pe prima pagina.
Irina,veve & croko

poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
angy11 spune:
Miro,eu nu prea ma cantaresc zilnic ca sa nu ma demoralizez,asa la 2 zile parca se misca acul cat de cat.
ralnied,eu sambata am terminat prima tura,duminica am facut pauza si azi m-am apucat iar de lactate,greutatea e aceeasi de pe lista,eu sunt multumita,deocamdata.
Azi n-am prea baut apa,am avut de lucru non stop si nu apucam sa umplu paharul cu apa.
Veve spune:
Revin cu detalii despre "progresele mele".La zilele de legume am mai luat inapoi ceva sutici de grame.Habar n-am de ce...o fi apa de vina?!
Ieri n-am prea mancat nimic dimineata iar seara am dat-o-n bara cu sushi si alte preparate japoneze+desert+sake si un cocktail.Am aniversat 6 ani de la casatorie,nu puteam sa ciocnesc lapte si sa-nfulec branza,nu?
Asea ca azi am doar -1,4....intr-o saptamana
Spor si nu faceti ca mine!![]()
Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
Mirona spune:
La multi ani impreuna! Veve ... preoteasa mica
... mormal ca nu facem ca popa ci doar ce zice popa .... dar la o asa aniversare .... merita.
Angy ... la 2 zile zici? Oricum am un cantar ... sa-mi traiasca - din ala vechi cu ac si pana se incumeta el sa se miste ... cred ca va mai trece apa pe Bega ... dar eu sunt credula si mai sper ... mai ales cand va vad pe voi ...
Voiam sa va intreb: eu fac dieta 1-1-1 si ma gandeam ca la fiecare finish de ciclu, adica tot la 3 zile sa fac o zi de disociat pe mese.
Nu credeti ca le prea imbârlig? O sa se vada ceva urmari dupa o asa amestecatura?
Miro

, raspunsurile la intrebari ar fi cam asa :