Regimul disociat (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baicualina spune:

ralnied1

as fi vrut sa am puterea ta si sa nu mai urc pe cantar macar pana la sfarsitul lunii dar nu pot!!!
asa ca nu tin neaparat sa schimbi in listuta(stiu ca nu ai timp!) dar sa stii ca am ajuns la 59kg!!!2 kg in 10 zile e ok!

insa nu ma las!urmez 2-2-2 pentru ca am zis ca 1-1-1 e pre putin!asa ca ma lupt! vreau sa ajung la 55 sau 54kg!

bun venit fetelor!nu va lasati!si da-ti-ne si noua din avantul vostru...ca eu cateodata....mai am ganduri sa ma las...noroc ca imi revin repede!
azi sunt la prima zi de legume-fructe din tura 2....
hai ca mai incepe o saptamana de dieta!

Alina
mamica de Diana 4luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

buna dimineata!!!

io va anunt ca de azi tin un regim disociat dar ceva la genul asta:

1. Dimineata:
- fructe (oricat si orice in afara de banane)

2. Pranz:
- o supa / salata de legume
- pui / peste / vita la discretie

3. Cina:
- peste cu legume

Intre mese nimic, baut 2 l apa (minim) pe zi.

Cunosc doua persoane care au slabit una 4 si alta 6 kg in doua saptamini, tinind aceasta dieta!!!

va sarut si spor la slabit!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

Veve, dar la mine ai trecut gresit!!!

de la 60 nu am slabit 3,8kg....ajunsesem la 57,8 asta inseamna doar 2,2kg date jos.....

dar dimineata cintarul meu arata iar 59 ......nu mai inteleg nimic......

so, trece doar 1kg dat jos si tinta 55!!! multumesc frumos!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Ralnied,pai la mine nu ai modificat nimic.

Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ENYA spune:

quote:
Originally posted by Stinu

Am si eu cateva intrebari .Am o prietena care a incercat mai multe diete dar fara nici un rezultat assa ca se baga la voi ,la disociat ,eu am tinuat acum trei ani si am slabit de la 71 de kg la 55 ,m-am oprit aici si tot atat am si acum si s-a hotarat sa incerce si ea .Din pacate nu are net asa ca eu voi fi intermediarul .
Si acum intrebarile :
Se poate manca fasole verde congelata fiarta sau orice legume congelate ?
2 )cum ramane cu painea ,ea mananca graham .
3 )La fructe ,fructele de sezon ,in speta iarna sunt bune ?
4)Dar carne de vita fiarte sau la gratar ?

Multumesc mult si astept raspunsuri !

Iustina

Iustina, la ce fel de regim disociat s-a hotarat prietena ta ? Aici se tin mai multe diete disociate pe zile : de ex. "carne" , "legume- fructe", "lactate", in varianta 1-1-1, 2-2-2, sau 3-3-3 ; mai exista si cel de 5 zile (1 zi lactate, 1 zi legume, 1 zi carne, 1 zi orez, 1 zi fructe)...adica de luni pana vineri, dupa care urmeaza 2 zile (in we) de oarecare "relache" fara excese, si de luni se reia dieta pana se ajunge la greutatea dorita...la regimul asta sunt abonata io

Acuma, daca e sa ma intrebi pe mine , raspunsurile la intrebari ar fi cam asa :
-da, se poate manca fasole verde congelata (fiarta), iarna eu chiar folosesc in ziua de legume, o "fiertura" din fasole verde, morcov, telina, conopida, sau mazare...fara cartofi si porumb
-painea este exclusa din regim (chiar daca este graham)
-carnea de vita fiarta sau la gratar este super ok in ziua de carne...de fapt orice carne slaba (pui, sunca) este recomandata, carnea de porc NU.

Amalia si Vladi (5 ani si 6 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

Ea s-a hotarat pentru 3-3-3 ,eu am tinut ca si tine ,luni pana vineri si in we relache .Acum fiecare cum vrea si mai depinde si de organism ,stiu oameni care tin dieta cu unt sau cu mai stiu eu ce minuni si au dat roade asa ca..
Iusti

PS multumesc pentru raspunsuri .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Neata fetelor
Nu prea am timp asa ca spor la slabit si cat mai putine tentatii!
Iustina,carnea fiarta sau gratar,paine nu,fasole da.asa pe scurt.

Paula si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DAdria spune:

Draga Ralnied vreau si eu pe lista! Poate asa macar de rusine ma tin si eu de regim! Azi am inceput k prima zi de carne si e cam nasol, desi sunt mare carnareasa. Oricum, partea buna e k beau apa la greu- sa alunece mai usor!
Mirona multumesc pt pontul k ceai! Incerc imediat cum gasesc toate ingredientele!
Va pup, Adria!
Succes in continuare la slabit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Indra spune:

Dupa cum am zis... azi e luni si m-am apucat de regim 2-2-2. Cam scirtii la capitolul lichide, dar ma straduiesc!

Intrebare:

1.Supa la plic, instant, din aia cheala cheala nu crema... se poate?

2. KK (Doamne... sper sa aibe un gust decent, ca daca ne luam dupa denumire...) se poate ingurgita oricind? Sau numai in zilele cu lactate?

Dana & Anisia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Buna fetelor ,am inceput cu lactate ,pina acum a mers ,nu mi-e foame si nici pofta de una-alta .Spor la slabit !

Mergi la inceput