Miresele anului 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by Carmen_Marieta

ma alatur si eu miresicilor din 2006. avem cununia civila si ce religioasa pe data de 17 iunie 2006..suntem inca la faza de cautare a restaurantului, speram sa-l gasim pana la sfarsitul lunii...CASA DE PIATRA!miresici 2006....

Bine ai venit Carmen. Asteptam informatii...

10+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Azi BB are 10 saptamani

10+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

suede Posted
---------------------------------------------------------------------
Buna fetele!

Ce beti azi?Eu m-am oprit la o ciocolata calda.

Zambeste..maine poate fi mai rau!

Eu beau un moccacino

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

quote:
Originally posted by a.cicel

Azi BB are 10 saptamani

10+

POZE

La multi ani!!!

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

[ooana, stiam ca nu ma uiti, dar de, graba... si daca-mi zice sa plec, sa nu-i cer sa-mi dea scris motivul ? pur si simplu sa plec si s-o las sa-si lucreze mintea ? ma gandesc ca e posibil sa-mi dea preaviz, asa e normal.. dar stii ca astia nu lucreaza dupa cum e legal... si poate-si suna si avocatul si-o instruieste cum trebuie...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mai Razuco, ce-i cu tine? Ce-i cu atata pesimism? De unde si pana unde somaJ???? O fata desteapta si frumoasa asa cum esti tu isi gaseste imediat de lucru. E plina piata de posturi, mai bune si mai bine platite decat esti tu acum, trust me! Eu tocmai am refuzat post de secretara la Finansbank, dar daca tu zici ca esti disperata si trebuie sa pleci cu orice pret, gasesti, mami, usor. Trimite CV-uri la greu, fa-ti o scrisoare de intentie ca la carte, un CV european in engleza, ia Romania libera lunea, intra pe BestJobs si alte asemenea, si se rezolva.
Si ce-i cu ideea asta ca te da afara? Stai linistita, ca nu-i asa de simplu sa dai un om afara. Iti trebuie motiv serios, si daca vrei sa le faci zile negre, poti sa le faci tu lor, nu ei tie. Asa ca, gata, capul sus, si apuca-te de treaba! Sa ne raportezi cel putin 10 CV-uri trimise pe zi, da?

Au mai ramas...
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

fetele, m-am facut cu dj!!!nu am batut inca palma definitiv, pentru ca trebuie sa ma mai intalnesc cu unul, dar ce am vazut/auzit aseara mi-a placut mult.

cu fiecare zi mai aproape de bebe al meu!!!
http://daisyPath.com/days/060902/0/0/+1/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

quote:
Originally posted by Rexanne

quote:
Originally posted by suede

Buna fetele!

Ce beti azi?Eu m-am oprit la o ciocolata calda.

CAFEA FOR EVER!!!!

Cred ca o sa bea si eu una...mi-e un somn de mor!!!Vreau acasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

ALOOOOOOOOOOOOO,eu am ramas la 51 mesaje de 2 saptamani....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by Andita

Mai Razuco, ce-i cu tine? Ce-i cu atata pesimism? De unde si pana unde somaJ???? O fata desteapta si frumoasa asa cum esti tu isi gaseste imediat de lucru. E plina piata de posturi, mai bune si mai bine platite decat esti tu acum, trust me! Eu tocmai am refuzat post de secretara la Finansbank, dar daca tu zici ca esti disperata si trebuie sa pleci cu orice pret, gasesti, mami, usor. Trimite CV-uri la greu, fa-ti o scrisoare de intentie ca la carte, un CV european in engleza, ia Romania libera lunea, intra pe BestJobs si alte asemenea, si se rezolva.
Si ce-i cu ideea asta ca te da afara? Stai linistita, ca nu-i asa de simplu sa dai un om afara. Iti trebuie motiv serios, si daca vrei sa le faci zile negre, poti sa le faci tu lor, nu ei tie. Asa ca, gata, capul sus, si apuca-te de treaba! Sa ne raportezi cel putin 10 CV-uri trimise pe zi, da?

E, asta e, ca nu mereu gasesti usor... sa zicem ca gasesc usor un post de... vanzatoare, dar de secretara, mai greut. Si as vrea totusi sa am macar salariul de aici, pe CM: 8.500.000 (impozabili, adevarat... si nu mi-e rusine, am mai spus, decat cu persoanele pt care lucrez ), dar daca e mai mic, asta e. Am nevoie de bani. De asta si varianta cu somajul, ca poate nu gasesc asa repede... sau daca gasesc, poate e ceva pe termen scurt. Si acum, orice suma imi e necesara !
Stiu de Ro Libera de luni, e cea mai buna varianta, ma mai uit cateodata pe anunturi si mai mult de 3-4 mil pt secretariat nu ofera nimeni. Dar la nevoie, sunt buni si astia.

Asta e, fetelor, sper ca nu radeti de mine, ca si asa mi-e greu... sa stiu ca ramanem 2 omuleti cu facturi, cumparaturi, nunta, pe 8 mil... asta e, am spus-o ! si acum, spuneti voi, cum sa nu iau in calcul orice varianta care mi-ar permite sa dau avansul pt singurul lux la care visez: husele si baloanele ?

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by a.cicel

Azi BB are 10 saptamani

10+

Sa dea DD sa fie sanatos !

Raza de soare

Mergi la inceput