Miresele anului 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by dyadya

Fetelor, in legatura cu site-ul acela dat de Freia, cu dansuri. Acolo ziceau ca pentru cei care vor sa invete valsul miresei sau altele pentru deschiderea nuntii se fac SEDINTE PARTICULARE. Eu n-am inteles cum vine asta, dar ma gandesc ca nu se formeaza grupe si atunci, anuntul acela cu "se mai fac grupe abia in aprilie" nu ne priveste pe noi.

Posibil sa nu priveasca particulerii... Am vb ieri cu puiu' si vrem si noi !

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Neatza fetele!Ma duc si eu sa incerc sa-mi schimb carnetul...Sper sa reusesc.

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Merci de urari miresicilor...

Raza....ieri am luat si eu pauza de la activitate...am citit mesajul tau dar nu pot sa iti spun multe pana nu stii ce exact ce motiv au ei...eventual dupa ce discuti cu ei scrie-mi...si atunci discutam...acum nu putem face supozitii despre cum pot sa te dea ei afara ca sunt o gramada de motive pe care le pot invoca!

Cel mai important: nu semna nimic pana nu discutam...orice ti-ar spune, orice propunere ti-ar face...spunele ca ai nevoie de timp de gandire pana maine...nu zi nimic doar asculta ce-ti zic ei! ...si noi 2 vorbim mai tarziu

Plici...drum bun desi e cam tarziu!

...si acu sa ma laud si eu...mi-a luat Marius un tortulet...si am primit o gramada de cadouri...am sarbatorit iar acu mor de somn...dar cel mai frumos cadou e tot de la Marius si de la mama un Samsung E530....mi-l doream atat de mult dar nu m-am indurat sa mi-l cumpar...am "intepenit" cand am desfacut pachetul si am vazut telefonul!
Va pup, azi noapte am chefuit pana la ora 2 asa ca sunt rupta de somn...dar ma cheama datoria asa ca...ma intorc la munca...!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

ma alatur si eu miresicilor din 2006. avem cununia civila si ce religioasa pe data de 17 iunie 2006..suntem inca la faza de cautare a restaurantului, speram sa-l gasim pana la sfarsitul lunii...CASA DE PIATRA!miresici 2006....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by Carmen_Marieta

ma alatur si eu miresicilor din 2006. avem cununia civila si ce religioasa pe data de 17 iunie 2006..suntem inca la faza de cautare a restaurantului, speram sa-l gasim pana la sfarsitul lunii...CASA DE PIATRA!miresici 2006....

Bine ai venit, Carmen
Sedere placuta!!! ...esti deja pe lsitutza!!
Sa ne tii la curent cu info, ok?

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:

Bine ai venit la

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Buna fetele!

Ce beti azi?Eu m-am oprit la o ciocolata calda.

Zambeste..maine poate fi mai rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rexanne spune:

Sal'tare fetili meli!Pleca omu in delegatie de luni pana miercuri, si tre' sa stea toata ziua ieri si in dimineata asta ca sa recupereze romanele fluviu...
Imi pare tare rau ca nu am putut sa ajung si eu la intalnire, da' m-au incurcat cei de la formatie, ca in loc de 10 dimineata au schimbat intalnirea la ora 3 dupa-amiaza...In alta ordine de idei, vi se pare mult 25 de milioane formatia din 5 oameni, cu doi solisti?
Asa...cu intarziere, Ooana LA MULTI ANI!, multa sanatate si o nunta ca in povesti!

Hai va pup dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rexanne spune:

quote:
Originally posted by suede

Buna fetele!

Ce beti azi?Eu m-am oprit la o ciocolata calda.

Zambeste..maine poate fi mai rau!

CAFEA FOR EVER!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:

Bine ai venit si ai grija ca deja nu se mai gasesc restaurante ! Sorry ca-ti stric ziua...
ooana, stiam ca nu ma uiti, dar de, graba... si daca-mi zice sa plec, sa nu-i cer sa-mi dea scris motivul ? pur si simplu sa plec si s-o las sa-si lucreze mintea ? ma gandesc ca e posibil sa-mi dea preaviz, asa e normal.. dar stii ca astia nu lucreaza dupa cum e legal... si poate-si suna si avocatul si-o instruieste cum trebuie...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput