Miresele anului 2006 (39)
Raspunsuri - Pagina 18
a.cicel spune:
Multumim frumos pt urari. sanatos sper sa fie, nu ca mine, care mananc aproape un kg de mere si apoi le dau afara pe toate. Ca doar am pofte...
10+
POZE
Raza de soare spune:
Nu vreau sa va transmit starea mea, dar m-am abtinut sa nu plang acasa, sa nu ma vada puiu si acum la birou, pe furis.
M-a dezamagit tatal meu, care mi-a spus, cand i-am cerut si lui parerea, sa accept si asta, ca doar stiu cat mai e pana la nunta. Tocmai asta e, ca stiu ! Si-mi vine sa urlu !
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
Raza de soare spune:
Daca pana acum, studiam toate ofertele de preturi, pt a-l alege pe cel mai mic, acum ma gandesc ca maine voi proba rochite si in ideea ca poate cumpar. Sapt trecuta am gasit una frumoasa-frumoasa, era doar 3.500.000, dar era problema marimii bustului si cum ei nu lucreaza pe comanda... au zis ca oricum azi aduc altele, asa ca maine poate gasesc... eu pt rochita nu-mi permiteam sa dau mai mult de 6 mil, acum deja ma gandesc la si mai putin...
Raza de soare
Andita spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
Nu vreau sa va transmit starea mea, dar m-am abtinut sa nu plang acasa, sa nu ma vada puiu si acum la birou, pe furis.
M-a dezamagit tatal meu, care mi-a spus, cand i-am cerut si lui parerea, sa accept si asta, ca doar stiu cat mai e pana la nunta. Tocmai asta e, ca stiu ! Si-mi vine sa urlu !
Raza de soare
Eu nu stiu cum e prin alte parti, dar la noi in firma ca asistent director (nu secretara, ce-i drept) iei in mana aproape 12 milioane. Si pentru asta iti trebuie studii superioare si ceva engleza. Promit ca daca apare vreun post, ma gandesc la tine, si-ti fac o recomandare.
Au mai ramas...
Poze
Raza de soare spune:
quote:
Daca pana acum, studiam toate ofertele de preturi, pt a-l alege pe cel mai mic, acum ma gandesc ca maine voi proba rochite si in ideea ca poate cumpar. Sapt trecuta am gasit una frumoasa-frumoasa, era doar 3.500.000, dar era problema marimii bustului si cum ei nu lucreaza pe comanda... au zis ca oricum azi aduc altele, asa ca maine poate gasesc... eu pt rochita nu-mi permiteam sa dau mai mult de 6 mil, acum deja ma gandesc la si mai putin...
Si chit ca vand seminte la coltul strazii, eu nu renunt la nunta pt ca raman fara serviciu ! Nu renunt la nunta, ca asa isi doreste sefa mea.
Raza de soare
Raza de soare
a.cicel spune:
quote:
Of Of Of
E chiar nasoala situatia ... Nu mai plange, te ROG Pana la urma se va rezolva situatia asta. Si apoi tu esti prea desteapta ca sa ramai fara loc de munca, si sigur vei gasi ceva mai lejer si mai bine platit. Eu zic sa nu disperi inca.
10+
POZE
jesia spune:
oana la multi ani si de la mine...cam tarziu ce-i drept multa sanatate si tot ce-ti doresti
raza nu mai plange... nu te mai consuma atat si mai ales nu-ti pierde speranta ca maine va fi mai bine...trebui sa ai incredere in tine
a.cicel sa ai un bb sanatos si sa-l aibe Dumnezeu in paza sa
aaaa si am uitat ceva ..."neata" tuturor
ooana spune:
quote:
Originally posted by Raza de soarequote:
Originally posted by Carmen_Marieta
ma alatur si eu miresicilor din 2006. avem cununia civila si ce religioasa pe data de 17 iunie 2006..suntem inca la faza de cautare a restaurantului, speram sa-l gasim pana la sfarsitul lunii...CASA DE PIATRA!miresici 2006....
Bine ai venit si ai grija ca deja nu se mai gasesc restaurante ! Sorry ca-ti stric ziua...
ooana, stiam ca nu ma uiti, dar de, graba... si daca-mi zice sa plec, sa nu-i cer sa-mi dea scris motivul ? pur si simplu sa plec si s-o las sa-si lucreze mintea ? ma gandesc ca e posibil sa-mi dea preaviz, asa e normal.. dar stii ca astia nu lucreaza dupa cum e legal... si poate-si suna si avocatul si-o instruieste cum trebuie...
Raza de soare
MOTIVUL....trebuie sa ti-l dea in scris OBLIGATORIU...respectiv preavizul pe care scrie de ce? si cum? se va inchide cartea de munca!
Eu zic sa nu te certi cu ei....stai sa vedem ce-ti zic si cum procedeaza! Sa vedem daca respecta procedura...deobicei aici gresesc si atunci tu vei avea dreptate, dar iti trebuie scris, ca ....vorba volant!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
dianette spune:
Raza draga, sincer, eu inteleg f. bine ce inseamna sa te duci cu sila la serviciu. Dar eu zic ca totusi exagerezi un pic. Nu vreau sa te supar dar uite, eu sunt "abonata" la Best Jobs si-mi vin in fiecare zi joburile noi la care am bifat eu ca ma intereseaza (si vin multe!). Las-o incolo de Romania Libera de luni, ca in afara de asta, mai sunt atatea site-uri in care gasesti mult mai multe decat intr-un singur ziar. Incearca bestjobs.ro, ejobs.ro, myjob.ro. Rabdare sa ai. Si stai linistita ca gasesti si salarii mai bune de 3-4 milioane (alea sunt pentru incepatori, iar tu ai deja experienta)!
Eu am salariu foarte mic, mai mic decat tot ce am citit pe aici, dar e un loc caldutz, nu ma streseaza absolut nimeni si in plus postez si eu daca vad un job interesant. Dar, ... si asta e motivul intemeiat ... eu vreau sa plec pe altceva, si asta e un pic mai greu (pt. ca o iau iar de la inceput), asa ca pana una alta mai stau pe-aici (am un interviu saptamana viitoare).
Curaj, si oricum, nu plange !!! Inca nu te-a dat afara nimeni, si cum zicea cineva, sa te dea afara nu e chiar asa de usor ! Esti legal acolo, le trebuie un motiv bun ! Linisteste-te si gandeste la rece. O sa fie bine!
quote:
Originally posted by Raza de soarequote:
Originally posted by Andita
Mai Razuco, ce-i cu tine? Ce-i cu atata pesimism? De unde si pana unde somaJ???? O fata desteapta si frumoasa asa cum esti tu isi gaseste imediat de lucru. E plina piata de posturi, mai bune si mai bine platite decat esti tu acum, trust me! Eu tocmai am refuzat post de secretara la Finansbank, dar daca tu zici ca esti disperata si trebuie sa pleci cu orice pret, gasesti, mami, usor. Trimite CV-uri la greu, fa-ti o scrisoare de intentie ca la carte, un CV european in engleza, ia Romania libera lunea, intra pe BestJobs si alte asemenea, si se rezolva.
Si ce-i cu ideea asta ca te da afara? Stai linistita, ca nu-i asa de simplu sa dai un om afara. Iti trebuie motiv serios, si daca vrei sa le faci zile negre, poti sa le faci tu lor, nu ei tie. Asa ca, gata, capul sus, si apuca-te de treaba! Sa ne raportezi cel putin 10 CV-uri trimise pe zi, da?
E, asta e, ca nu mereu gasesti usor... sa zicem ca gasesc usor un post de... vanzatoare, dar de secretara, mai greut. Si as vrea totusi sa am macar salariul de aici, pe CM: 8.500.000 (impozabili, adevarat... si nu mi-e rusine, am mai spus, decat cu persoanele pt care lucrez ), dar daca e mai mic, asta e. Am nevoie de bani. De asta si varianta cu somajul, ca poate nu gasesc asa repede... sau daca gasesc, poate e ceva pe termen scurt. Si acum, orice suma imi e necesara !
Stiu de Ro Libera de luni, e cea mai buna varianta, ma mai uit cateodata pe anunturi si mai mult de 3-4 mil pt secretariat nu ofera nimeni. Dar la nevoie, sunt buni si astia.
Asta e, fetelor, sper ca nu radeti de mine, ca si asa mi-e greu... sa stiu ca ramanem 2 omuleti cu facturi, cumparaturi, nunta, pe 8 mil... asta e, am spus-o ! si acum, spuneti voi, cum sa nu iau in calcul orice varianta care mi-ar permite sa dau avansul pt singurul lux la care visez: husele si baloanele ?
Raza de soare
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop
jesia spune:
quote:
. Sapt trecuta am gasit una frumoasa-frumoasa, era doar 3.500.000, dar era problema marimii bustului si cum ei nu lucreaza pe comanda... au zis ca oricum azi aduc altele, asa ca maine poate gasesc
Unde ai gasit rochita aia??????