Miresele anului 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns niccostea spune:

In sfarsit reusesc sa tin (macar o zi) pasul cu voi
Oana, LA MULTI ANI! si de la mine, sa fii fericita si iubita si sa-ti vezi visurile devenite realitate la nunta!
Plici, drum bun si sa casti un ochi si pt noi pe acolo, sa ne povestesti dup-aia ce si cum (inteleg ca apari la targ?)
Ralu, stiu un medic homeopat f. bun. Iti trimit un pm, daca vrei. Oricum, nu va bazati doar pe un singur diagnostic (eu am fost tratata de rinichi, cand aveam inceput de reumatism...)!
Raza, tin pumnii si spor la trimis CV-uri!
Cat despre vise legate de nunta si alte alea... eu inca n-am inceput (deh, inca pot sa mai lenevesc, ca pana in septembrie mai e...), in schimb au inceput problemele cu maica-mea care ma bate la cap sa fac 2 petreceri: una in Bucuresti si una la ei (Slatina) chestie care mie mi se pare de-a'ndoaselea si cu care nu sunt de acord. Voi cum va intelegeti cu parintii/socrii care vor traditii sau chestii pe care voi nu le vreti la nunta?
la fete si noapte buna!

Optimistul e mai aproape de Adevar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Ooana, LA MULTI ANI si de la mine, cu intarziere, dar de, acum am intrat pe DC! Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte numai de lucruri bune in viata!
Fetelor, in legatura cu site-ul acela dat de Freia, cu dansuri. Acolo ziceau ca pentru cei care vor sa invete valsul miresei sau altele pentru deschiderea nuntii se fac SEDINTE PARTICULARE. Eu n-am inteles cum vine asta, dar ma gandesc ca nu se formeaza grupe si atunci, anuntul acela cu "se mai fac grupe abia in aprilie" nu ne priveste pe noi. Oricum, si noi vrem sa luam lectii de dans, macar pentru dansul de deschidere a nuntii, dar as prefera sa mergem undeva unde instructorul sa se ocupe numai de noi. Nu vreau sa merg intr-o grupa cu 20 de persoane, ca tot nimic nu invat si sfarsesc prin a ma balacari cu al meu, care pe care a calcat si asa mai departe. Una e sa fie toata atentia instructorului indreptata asupra ta, si alta e sa "baleteze" intre 10 cupluri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

La multi, multi ani, Oana! Fericirea sa se coboare asupra ta, sa ai noroc, sa fii sanatoasa, sa castigi bani cu carul dar, cel mai important, sa fii iubita! Succes si viata lunga! ...100 de ani
Dyadya, in privinta lectiilor de dans si eu m-am interesat deja pe cateva site-uri ale diverselor scoli si am inteles ca acele "lectii particulare" se tin in propria sufragerie; deci, nici vorba de grupa de nu-stiu-cate alte perechi. Vom lua si noi cateva lectii, dar mai aproape de nunta ca pana atunci uita al meu tot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

quote:
Originally posted by pepenash
Dyadya, in privinta lectiilor de dans si eu m-am interesat deja pe cateva site-uri ale diverselor scoli si am inteles ca acele "lectii particulare" se tin in propria sufragerie; deci, nici vorba de grupa de nu-stiu-cate alte perechi. Vom lua si noi cateva lectii, dar mai aproape de nunta ca pana atunci uita al meu tot

Pepenash over and out!

Pai atunci e de bine, dar as fi preferat totusi un spatiu mai larg, ca la restaurant te desfasori pe o bucata mai mare de ring decat propria sufragerie. Oricum sunt TOTAL de acord cu tine: acest lucru il vom face foaaaaarte aproape de nunta. Mie nu mi-e ca uita al meu, mi-e ca uit eu! Asa ca prin iunie incolo discutam de cursuri de dans. Bagam cateva sedinte la intensiv si om scoate-o la capat si cu valsul miresei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi_turbat spune:

MULTI ANI OANA
SA FII IUBITA si FERICITA!

Auziti, dar daca as vrea sa pun la restaurant servetele legate cu o fundita draguta si o floare mica, finuta si pe langa si aranjament floral cu lumanarica pe masa ??????? E prea incarcat ??????/

pARREA MEA... depinde de restaurant. daca se preteaza, atunci eu cred ca este o idee foarte frumoasa. Totusi, sa stii ca distractia va costa ceva , dar merita banii. Bravo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Ceau,fetelor!
Vreau sa va doresc din suflet ca anul acesta sa va aduca nu doar cele mai faine nunti,ci si toata fericirea din lume,alaturi de cei pe care-i iubiti!

Eu voi avea nunta in Timisoara,acum e pentru prima oara cand ma bag si eu in seama pe aici pe la voi.

ralu_trancu,eu ti-am trimis un mesaj,nu stiu daca l-ai primit.M-a impresionat tare mult problema de sanatate a mamei tale si as fi vrut sa iti trimit cateva articole despre posibile tratamente.Nu prea stiu insa cum sa fac,as avea nevoie de adresa ta de mail,ca sa ti le trimit ca attachments .Sa iti dea Dumnezeu putere si optimism ,iar mamei tale sanatate!

Va pup cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza fetelor
Sunt fericita in sfarsit. Pretentiosul mei iubit si-a gasit costum si palton. Camasa am ochit-o si azi mergem sa o luam, ca ieri nu am mai avut chef. Singura problema e ca nu am gasit vestad-aia de mire. Dar o rezolvam noi si pe asta. Asa ca suntem gata cu cumparaturile.
Va spuneam ca mi-am luat rochie de seara, pantofi albi si ciorapi albi. La acel magazin se intampla ce va ciudat. Cand au, cand nu au reduceri, iar eu am nimerit vanzatoarea care nu dadea reduceri. Mama s-a suparat si a mers a doua zi sa vada "de curiozitate" daca au reduceri. Si normal ca aveau la toate produsele. Si i-a explicat patroanei ca am facut cumparaturi de acolo de 3 milioane si nu mi-a dat nici un fel de reducere, asa ca mi-a cerut sa merg, cand am timp si sa imi aleg ce vreau in contul reducerii care trebuia sa o primesc initial. Asa cami-am mai luat o pereche de pantofi.

9+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

Raza..fruntea sus si iti tin pumnii! Si o intrebare..adresa de mail e cu spatiu sau cu _? Te pup

Pliciule te pup si-ti urez drum bun! Te asteptam sa revii cu bateriile incarcate printre noi!

E cu _ !!!
Plici, have a good time !

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

A.Cicel ...pana la urma tot raul spre bine, nu? Te-ai facut si cu pantofi.

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by a.cicel
asa ca mi-a cerut sa merg, cand am timp si sa imi aleg ce vreau in contul reducerii care trebuia sa o primesc initial. Asa cami-am mai luat o pereche de pantofi.[/navy][/font=Book Antiqua]

Foarte bine ai facut !
Bun venit, MadyG !
Multumesc, fetelor, ca sunteti alaturi de mine ! Asta e... desi ma doare sufletul si ieri mi-a fost rau, cand va aparea scorpia cu pretentii, nu o sa mai tac. Mi-a ajuns !
ooana, heeeeeeeeelp !

Pana vine Oana, cine stie cum e cu somaju' ?

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput