Miresele anului 2006 (39)
Raspunsuri - Pagina 14
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by balkina
Am plecat imediatce am vazut ca n-o sa mai mearga firma...
Astora le merge bine. E una dintre cele mai mari firme de agricultura si desi agricultura romaneasca e la pamant, ei nu se sinchisesc, dimpotriva.
Maine poate (mai) pot sa intru, daca nu, incep sa bat net-cefeurile. Oricum, mi-a ajuns si am un "filing" ca gata... dar nu de asa ceva aveam nevoie acum, cand mai sunt 4 luni pana la nunta si am nevoie disperata de bani..
ooana, cred ca esti ocupata, dar totusi: ai primit pm de la mine ?
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
Raza de soare spune:
Fetelor, tineti-mi pumnii maine ! Nu stiu cum va iesi...
Raza de soare
Giova spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
Fetelor, tineti-mi pumnii maine ! Nu stiu cum va iesi...
Raza de soare
Doamne ajuta sa fie totul bine. Tin pumnii!!!!
Multa bafta!!!
Gio si Marco (6 ian. 2006)
Marco
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
krelia spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
Astora le merge bine. E una dintre cele mai mari firme de agricultura si desi agricultura romaneasca e la pamant, ei nu se sinchisesc, dimpotriva.
taaaaare curioasa sunt cum se numesc...poate imi poti spune numele in privat..nu de alta, dar fata lucraza cam in acelasi domeniu.....
si fruntea sus!!!
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
plici plici spune:
ok, am strans totu, ma duc sa fac bagaje :)
va pup
spor la pregatiri si la rochite si decizii
ciciep spune:
LA MULTIA ANI OOANA!!!!!!!!!! Sa fii fericita, iubita si sa ai o nunta de poveste!!
Raza, iti tinem pumnii!
Cecilia
BlueEyes spune:
La multzi ani Oana shi de la mine!!! Sa fii fericita... si sa ai o nunta asha cum itzi doreshti !!!
Vai fetelor....nici nu stitzi cat de dor mie- sa stau de pove cu voi Inca tot la munca...de la 7 de dimi....shi ieri tot asha....shi alaltaieri tot asha....shi probabil shi maine... Nu mai am timp sa fac nimica Miss u !!!
Nunta noastra
Marturii
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
ralu_trancu spune:
mai stiu eu pe una care lucra tot asa, de fapt mai rau. si a luat-o pe campiile pannonice....
quote:
Originally posted by BlueEyes
La multzi ani Oana shi de la mine!!! Sa fii fericita... si sa ai o nunta asha cum itzi doreshti !!!
Vai fetelor....nici nu stitzi cat de dor mie- sa stau de pove cu voi Inca tot la munca...de la 7 de dimi....shi ieri tot asha....shi alaltaieri tot asha....shi probabil shi maine... Nu mai am timp sa fac nimica Miss u !!!
Nunta noastra
Marturii
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
http://community.webshots.com/user/trenurelu
SunSmile spune:
Buna fetili,
Raza..fruntea sus si iti tin pumnii! Si o intrebare..adresa de mail e cu spatiu sau cu _? Te pup
Ralu...shi faci brex? Miss u
Blue...stii cat de tare te inteleg...14 ore ca popa!
Pliciule te pup si-ti urez drum bun! Te asteptam sa revii cu bateriile incarcate printre noi!
Oana..te-am lasat la sfarsit in mod "special". Scuze ca deja e tarziu..dar La Multi Ani! Sa fii sanatoasa, implinita si fericita! DD sa-ti dea puterea sa crezi si sa speri in lucruri bune si constante! Te pup