Miresele anului 2006 (39)
Raspunsuri - Pagina 13
ralnied1 spune:
ooana, si tacusi, draguto, nu???
La multi ani sanatosi, fericiti, cu bucurii si impliniri!
O nunta ca in basme si o casnicie de piatra alaturi de iubi al tau!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
alishaa spune:
MULTI ANI OANA!!! Numai bine, sa ai parte de fericire, sanatate si multa, multa iubire!! Si sa ai o nunta ca in povesti!!!
aaa, si bun venit noilor miresici 2006 (si 2007, daca sunt)!!! Nici eu nu sunt de multa vreme pe aici, dar imi plaaaaceeeeeeeeee[coo]
Fetelor, da ce mai scrieti !!!!
Auziti, dar daca as vrea sa pun la restaurant servetele legate cu o fundita draguta si o floare mica, finuta si pe langa si aranjament floral cu lumanarica pe masa ??????? E prea incarcat ??????/ Ca eu baloane nu pui si nu pui, ca nu sa potriveste dom'le
elara spune:
LA MULTI ANI si din partea mea, Oana.
Sa fii sanatoasa, iubita, fericita si norocoasa.
Si sa ai parte de o nunta cum ti-o doresti, adica minunata!
Nunta noastra
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
krelia spune:
quote:
Originally posted by ooana
Va dau de baut.....fac cinste ... AZI E ZIUA MEA !!!!
La multi ani, capricoarno!!!!
Sa fii fericita, sanatoasa si tot binele din lume!!!
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
Raza de soare spune:
La multi ani, ooana ! Ai primit pm meu ? poti sa-mi raspunzi ?
Si sa-mi traiasca si mie sora, ca maine e ziua ei !.. ( ehe, daca am frati multi )
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
Giova spune:
Oana !!!
La multi ani cu sanatate, sa-ti dea Domnul tot ce-ti doresti....
Gio si Marco (6 ian. 2006)
Marco
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by ooana
Va dau de baut.....fac cinste ... AZI E ZIUA MEA !!!!
LA MULTI ANI!!!!! si sa ai o nunta ca in povesti.
9+
POZE
balkina spune:
Buna fetele,
Ooana "LA Multi Ani" sa traiesti ,sa ai parte de tot ce e mai bun in viata si fie ca toti cei dragi sa-ti stea alaturi la bine si la greu. Sa iti dea D-zeu sanatate si fericire si fie sa ai cea mai frumoasa nunta de aici. Cred ca zic in numele intregului forum
Raza....pleaca mai repede de acolo. Eu am patit tot la fel de curand, dar n-am lasat sa se ajunga asa departe. Am plecat imediatce am vazut ca n-o sa mai mearga firma...si acum le-a taiat prosopul si sapunul la baie ca nu mai au bani.
Pana la nunta noastra mai sunt....
http://daisyPath.com/days/060603/1/0/+10/1
dianette spune:
quote:
Originally posted by alishaa
Auziti, dar daca as vrea sa pun la restaurant servetele legate cu o fundita draguta si o floare mica, finuta si pe langa si aranjament floral cu lumanarica pe masa ??????? E prea incarcat ??????/ Ca eu baloane nu pui si nu pui, ca nu sa potriveste dom'le
Eu nu cred ca e prea incarcat, avand in vedere ca oricum servetele tot trebuie puse, nu? Mai depinde si de masa, cat de mica sa mare e, la fel si aranjamentul... dar oricum raman la ideea mea .
DIANE
cununie
nunta (pe curand si altele)
diverse chestii pentru nunta & cununie
Honey-Moon Albena
Photoshop