Endometru,ovulatie,temperaturi-101
Raspunsuri - Pagina 13
Cristinna spune:
Buna dimineata fetele,
Azi am fost la dr pt monitorizare, ziua 8 a cm ,dupa stimulare cu closty 1pastila/zi zilele 2-6. Am 4 foliculi, 2 pe OS de 14 si 15mm,2 pe OD de 14 si 15 mm,endometrul e inca micutel de doar 5mm, dar creste el pana voi face cele 2 ISA
. Maine in ziua 9 mi-a zis sa fac totusi o fiola de menogon intramuscular ca sa ajutam endometrul.
Cam asa stau eu.
Cattyscumpa te rog eu nu te mai necaji atata si incearca sa ramai optimista
Cristinna
ingeras26a spune:
Neata fetele!
Multumesc celor e mi-au raspuns...
Am avut avort menstrual confirmat medical :( asta este, inseamna ce ceva nu ar fi fost in regula cu bb si corpul meu a respins sarcina, nu? Nu stau sa plang acum, pt ca am luat-o de la capat! Este o noua luna si sunt convinsa ca se poate!
Inca mai elimin multe cheaguri, dar ieri a fost nasol...
Pupicei, Ingeras
catty spune:
INGERAS26A imi pare rau scumpo. Ieri eram atat de suparata de situatia mea incat am citit printre randuri.
Ai dreptate. Daca organismul tau a respins sarcina inseamna ca ceva era in neregula. Macar ai vazut ca se poate. Acum trebuie sa mergem mai departe si sa privim partea buna a lucrurilor si partea plina a paharului. 

ca sa treaca.
catalina
felicia_ spune:
Buna diminata, fetelor!
Eu acum m-am trezit
si am dat fuga la calculator sa vad ce mai faceti! E clar, am devenit dependenta...
Catty, ma bucur ca ti-ai mai revenit!
Ai grija de masea, ca nu se stie ce complicatii mai pot aparea daca ramane netratata!
Ingeras, sa inteleg ca a fost ceva mic acolo la tine in burtica? 
Cristinna spune:
Ingeras26imi pare tare rau scumpa sa aud ca ai avut avort menstrual![]()
![]()
. Incearca sa nu te gandesti prea mult la asta si sa crezi ca luna in care vei avea bb in burtica e foarte aproape
Cristinna
felicia_ spune:
Adela, nici o veste? In ce zi esti? 

Hai cu vesti bune!
Eu ma pregatesc sufleste de invazie....raportez z 27, temp 37, sanii nu ma mai dor... deci in we voi avea musafiri!
Adriana mica spune:
Buna fetelor,
Ingeras, imi pare rau ca ai trecut printr-un avort menstrual. Sper sa nu iti pierzi optimismul, si sa lupti cu aceeasi ardoare ca pana acum. Doctorul tau ce zice? Este necesar sa mai faci ceva investigatii?
Catty, toate lucrurile au un sens: daca nu ai ramas gravi luna asta, poate ca este mai bine asa, data fiind infectia cumplita de la masea. Cel mai bine este sa incerci sa rezolvi una cate una aceste probleme.
Felicia si Amely, va tin pumnii. O sarcina incipienta nu inseamna neaparat durere de sani, si oricum nu se manifesta la fel de fiecare data sau la toate femeile. Spre exemplu, eu cand am ramas insarcinata anul trecut, primul semn a fost cresterea poftei de mancare. Iar sanii erau foarte usor sensibili, dar asa erau uneori si inainte de CM, asa incat nu am dat prea mare atentie. Bafta!
Adela, facem galerie!
Eu sunt in ziua 21 a CM, nu stiu daca am avut sau nu ovulatie, sau la cate zile urmeaza sa imi vina, asa incat "numar orbeste", in speranta ca poate-poate. Iar semne mai aparte nu am. Oricum, speranta moare ultima!
Adriana
Pozici
andicu spune:
Salut si eu fetele optimsiste.
Ingeras, imi pare tare rau ca ai avut avort menstrual!
zic si eu , incearca sa nu te gandesti la asta, probabil era ceva in neregula cu embrionul si corpul tau l-a respins din prima. Important e ca ceva-ceva tot a fost, si nu ramane decat sa fii optimista in continuare, asa cum te stiu eu, si sa continui sa incerci. Data viitoare o sa fie bine!
Adela, iti tinem pumnii sa aflam vesti bune
de la tine!
Cristinna, iti tin pumnii ptr cele 2 ISA! sa dea Domnul sa reusesti!
Mai, Catty, mai, pai ce cauti iar in butoi?!!
pai, n-am zis noi ca l-am facut praf de mult?! sa stii ca psihicul tau influenteaza foarte mult sansele de sarcina! incearca sa nu te mai gandesti asa mult si sa nu te mai stresezi asa tare, ptr ca o sa se intample tot cand n-o sa te astepti! asa a fost la toate! si mie mi s-a intamplat sa-mi intarzie cateva zile de la halul de stres in care eram si disperarea cu care imi doream sa iasa testul ala amarat cu II! dar n-a facut decat sa ma innebuneasca si mai tare, ca nu-mi veneau uratii si testele tot I liniuta aratau! hai, fii fata cuminte,dragaleste-ti sotul si incercati sa nu uitati ca nu asta e lucrul cel mai important ptr voi, ci faptul ca va aveti unul pe altul, ca sunteti tineri si va iubiti, si ca o viata avem cu totii, pe care e pacat s-o irosim plangand dupa nereusite!si o sa vezi, ca o sa se intample minunea exact cand o sa fiti mai impacati cu voi insiva si mai relaxati!

Madana, ura
pentru ca motivul tau de bucurie e si al meu
! si ai grija cu spatele,unge-te cu ceva si stai la caldurica!
Amely, asteptam vesti, bune...sper
!oricum ar fi, eu tot te
!
Aaa, si pupici si de la mine ptr Piccaflor!
Fetelor, eu ma pregatesc de zor ptr botez; am niste emotii...![]()
, mai ales ca grasanelul meu drag de nepotel are deja 5.400 kg si 60 cm la 2 luni
!am zis ca ma duc la sala sa ridic greutati zilele astea, sa-l pot tine in brate sambata viitoare.
In rest, analizele hormonale au iesit bine toate
, astept rezultatele la secretii si la alea de sange. Imi mai ramane progesteronul si marti mergem la Medsana sa faca sotul spermograma- da Doamne sa iasa bine si aia!
Va
din greu pe toate si fug la treaba
, s-o temrin repede ca incepe week-endul
!
Andreea.Pozele mele
rami 73 spune:
Hallo, fetele ! 
Catty
, la noi e invers; cand imi vin rushii eu sunt suparata
(pe el si pe toata lumea !), iar el incearca sa ma imbuneze, si evident ca in jumatate de ora imi trece supararea. Asta e, trebuie sa ajungeti la un compromis, ca altfel nu se poate. Daca unul e mai trist, celalalt trebuie sa fie alaturi de el, desi, stii cum e, de obicei te razbuni pe cel care iti e mai aproape... si nu e corect.
KITTA, referitor la stimulare, Dr. T spune ca nu se fac mai mult de 2 stimulari consecutive (deci 2 luni stimulare, apoi o luna pauza), dar am intalnit medici care au spus ca si 3 luni sunt in regula, mai depinde si de organismul tau (cum e endometrul etc.)
Adela
da-ne un semn de viata !
Felicia
iti tin pumnii, nu e obligatoriu sa te doara sanii ca sa fii insarcinata !
Tabitha
a mai ramas putin pana pe 25.01; dupa aceea te vei linisti si vei sti exact ce ai de facut !
Stuart
tu in ce stadiu esti in lupta pentru
?Povesteste-ne mai multe despre tine.
Amely, Ingeras, Asi, Cristinna 

rami
Amely spune:
Adriana, Andicu
pentru incurajari...
Andicu, sa-ti traiasca finutul, o sa fii o nasica superba cu un finut pe masura...sa pui poze!
Adriana mica, numaram impreuna, eu sunt ziua 22, deci pe aproape![]()
Ingeras, imi pare atat de rau... dar asta inseamna ca esti foarte aproape de a-ti vedea visul realizat, nu mai trebuie decat un pic de rabdare, ca optimism ai si-mi place, si vine si bebita! nu a fost acum, va fi luna viitoare!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi