Endometru,ovulatie,temperaturi-101

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

catty: nu-ti fa inima rea, o sa-i spui si el va fi alaturi de tine, o sa vezi. Nu e vina ta, nu e nici vina lui. Amandoi trebuie sa intelegeti asta. Si trebuie sa va iubiti in continuare, sa nu fiti stresati si bebele va veni. Hai, te rog sterbe-ti lacrimile si priveste la ziua de maine cu optimism. Vrei sa-ti dau eu un pic de la mine? Gata, ti-am trimis. Sper ca a ajuns cu bine si ca nu au fost scurgeri pe parcurs. Noi te intelegem si te sprijinim atat cat putem. Si la fel va face si sotul tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

Catty stim si noi cum e...dar vine si randul nostru SIGUR!!!
spune-i sotiorului ca il mai asteapta o luna fierbinte si optimismul p care nu-l ai acum dar il mimezi pt el t va cuprinde si poate face minuni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Catty nu e vina ta ca nu ai ramas.Nu are rost sa te invinovatesti ca nu e cazul pentru ca minunea vine cand vrea Doamne-doamne nu cand vrem noi.M-a distrat ca vrei sa fii balenuta .E cred ca vrei sa fii nu .
Cu siguranta sotul tau va fii alturi de tine si impreuna cu el iti vei imparti amarul.
Eu sunt alaturi de tine.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

Catty scumpa, asa cum au spus si celelalte fete ziua 1 a fiecarui CM este de fapt inceputul unei noi sperante!
Plangi, racoreste-te si de maine capul sus si urmeaza exemplul d-nei diriginte : incearca sa faci de data aceasta ceea ce crezi ca n-ai facut pana acum dar ar fi fost bine sa faci (de ex., sex la 3 zile si nu la 2)!

Te rog sa iesi cat mai repede afara din butoi ca Liana si madana stau la panda !

Uite si sa treaca supararea!

Madana, sa traiti am inteles! Cu prima ocazie cand vin in Romania dau prajitura!

Amely ,nu vreau sa ma dau grozava dar eu la ambele sarcini am avut dureri de sani asa cum zici tu din ziua 19-20 si la a-2-a sarcina mi-a iesit testul pozitiv in ziua a-25-a (ma manca rau pe vremea aceea si n-am mai avut rabdare..., n-am tinut cont nici ca era intr-o zi de marti, 13...). Asa ca, asteptam vesti bune!

Mult succes fetelor care sunt sau urmeaza sa intre in sesiune si o seara cat mai placuta in continuare!

Stu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna seara prietene dragi

Am intrat sa va spun ca m-am vazut cu Picaflor astazi! Este o dulceatza de fata si mi-a zis sa va pe toate din partea ei. De-abia asteapta sa se intoarca acasa, ca sa poata fi din nou alaturi de noi!!!

pupici la toata lumea!!!

Simonettu, care va iubeste mult!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Iaca am mai aparut si eu pe aicea!
MamiFlori numaram impreuna, casi si eu am facut ISA tot duminica si tot prima. Si eu am avut o mica sangerare dupa si niste "forfoteli" pe la ovare, dar nu prea deranjante. Numai ca acum tot balonata ma simt, poate o fi efectul Ova-mitului. Desi sunt azi ziua 16 (mi-a facut ISA in ziua 12, caci aveam supervalori - asa zic fetele pe aici...)tot mai simt oarece intepaturi pe la ovare sau paote mi se pare, ca prea sunt atenta la toote detaliile ca si tine...
Fetelorcate luni la rand se poate face stimulare ovariana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Kitta: eu, din cate stiam, se poate face stimulare 2 luni la rand, a treia e bine sa iei pauza. Dar poate ca nu vei mai avea nevoie de inca o luna de stimulare, poate este deja ceva la tine in burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Stuart, esti o scumpa... nu stiu ce sa zic, la prima mea sarcina sanii nu erau atat durerosi, cat extrem de sensibili, cu sfarcuri ridicate si dureroase...ma-ntelegi... Acum nici urma de sensibilitate, sunt doar durerosi si atat. De aia nu-mi fac iluzii, ca nu vreau sa cad prea de sus. Dar iti multumesc mult pentru incurajari...in fond...nu se stie niciodata!

Kitta, Tabi eu citisem undeva ca fetele faceau cate 3 luni de stimulare la rand, si pe urma pauza vreo sase, daca nu ma insel... dar depinde si ce zice medicul...

Simo, daca mai vorbesti cu Picca, spune-i ca o pup dulce si mi-e dor de ea! Si asta e pt tine!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Stuart asha te vreau, si ... accept prajiturica .

Catty o noua zi la orizont, hai sa incercam sa o luam ca atare, ok? Sterge-ti lacrimile si ia-o de la inceput. Uite eu te tin de manutza sa iesi din butoiash (ai vrut sa-i arati lui Stuart exact unde se gaseste butoiul nu-i asha?) fata dulce si inimoasa, ca sa treaca tristetea .

Adela hai Adela

olteancooooo cei cu tine, imi lipsesti

FELICITAAAAAAARI noilor gravidutze de la FIV si aspirante. Sper sa fie niste frumoase si cu cel putin 10-12 kg. in plus, iar cand vor venii si sa fie niste nazdravani sanatosi si frumoshi.

Eu sunt cum nu se poate mai .... intepenita de spate, cred ca m-a tras curentul. Asta e, dar ma vedeti? Ma vedeti cum ma tin de spate si . Dar de ce rad si sunt asha de bine dispusa ma intrebati? Azi e VINERIIIIIII si maine stau acasa si pana la 12. URAAAA.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna dimineata dragele mele,
Mi-am luat inima in dinti si i-am spus aseara sotului meu ca mi-au venit rushii. A facut o fata tare ciudata cand a aflat. Frumos este ca la un monent dat l-am intrebat ce vrea sa manance si s-a rastit la mine si mi-a spus sa ii dau ce vreau eu. M-am enervat si i-am replicat ca sunt constienta ca mi-a venit ciclul si ca nu este cazul sa fie nesimtit. Apoi am incetat sa ma mai enervez.
Alta veste proasta este aceea ca nu mi-a cedat infectia la masea cu tot tratamentul facut si trebuie astazi sa imi fac programare ca sa o taiem si sa scoatem infectia. Acum stau si ma gandesc ca poate a fost mai bine ca au venit rushii, pt ca astfel riscam sa stau cu infectia in gura mult si bine. Oricum Dumnezeu le aranjeaza pe toate cum crede ca este mai bine. Asa ca nu imi ramane decat sa astept.
Va multumesc tuturor ca sunteti alaturi de mine.
Va pe toate.

catalina

Mergi la inceput