Endometru,ovulatie,temperaturi-101

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Fetelor, stiu ca trebuie ma merg mai departe, dar acum simt ca nu mai pot, Oricum voi incerca sa strang banii pt consultatie si sa ma duc la ginecolog luna asta. Pe de o parte ma bucur ca nu a fost pt ca am luat prea multe antibiotice si am facut si 2 radiografii la masea, dar pe de alta parte imi vine sa urlu. Voi vedea cum voi face sa ma calmez un pic, mai ales ca acasa nu am voie sa plang pt ca sotul meu se supara.
Va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine. Nu stiu ce as face fara voi.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

catty

Speranta moare ultima!

Cununia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Catty draga,ai uitat ce am spus????Orice s-ar intimpla mergem mai departe!!!!IMPREUNA!!!OK??Asta e scopul acestui forum:le bine si la greu impreuna!Asa ca hai,uite iti trimit si INAINTE!DOAMNE AJUTA!!!

Si la mine nu stiu ce se intimlpla,inca nu au venit...oricum va anunt!!!
Va PE toate
ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salutari de la malul marii.

Catty si Ingeras, imi pare rau ca n-a fost sa fie nici de data asta! dar nu fiti suparate! un nou CM, o noua incercare ! stiti vorba mea mai veche: Vine si randul nostru!
Eu sunt fericita azi, ca tocmai am aflat de la FIV-oase ca a mai ramas o fata prin FIV! ptr mine, vestile bune mai ales de-acolo imi ridica moralul la maxim!

Aaa, si Georox de la Aspirante e gravi!!

Eu am rezultatele la hormonale; par a fi ok; si azi ne-am chinuit cu restul analizelor; alea de secretie sunt cele mai naspa, mai ales la sotul meu, saracul ! marti, mergem la Bucuresti ptr spermograma. Doamne-ajuta sa iasa bine!

Cam am treaba la servici, asa ca va las pe mai tarziu. tuturor!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sunt aici va citesc ,va ascult si plang alaturi de voi..
atat..atat..

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Fetelor voi ce teste de ovulatie folositi?

Eu mi-am luat niste teste de ovulatie pe care scrie ca determinare de LH e mai precisa daca nu facem testul cu urina de dimineata. Perioada cea mai buna e intre orele 10-20.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Asi eu folosesc "dr sigur" si asa stiam si eu ca e bine sa le folosesti in intervalul 10-20.

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Lachi , o sa prestam, normal, dar stii ca sansele sa se realizeze "combinatia" dupa ce ovulul coboara prea mult in trompa scad... dar, vom vedea. Eu de obicei aveam foliculi de 25-27 mm, de asta cel de acum mi s-a parut cam mic...

Adela , in tine ne punem speranta pentru prima reusita din perioada asta ! Urmeaza Amely, Oana si cat mai multe fete !

Catty, inca o data te si sunt alaturi de tine !

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Catty scumpa,of ce rau imi pare....Dar uite anul abia a inceput ,iar fiecare luna e o noua speranta,eu asa ma gandesc de fiecare data si ma simt automat mai bine;ma gandesc ca,luna viiotare voi fi in mai mare forma,apuc sa lucrez mia mult timp,mai pun inca ceva banuti deopatre,la vara cand mergem in concediu nu voi fi cat o balenuta(desi imi doresc din tot sufletelu) si uite asa trece supararea.te pupicesc dulce si nu mai fi suparata da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Fetelor, va multumesc ca sunteti alaturi de mine. Luna trecuta eram sigura ca nu era nimic, dar luna asta aveam asa de multe sperante. Stiu ca anul de abia a inceput, dar vreau sa fiu balenuta cat mai repede. Cred ca deja incep sa imi pierd incet dar sigur optimismul. Ma simt destul de rau, si tensiunea s-a acumulat mai mult de aseara cand, la Metro fiind, sotul meu s-a oprit in fata unor saltelute pt patuturi de bebei si m-a intrebat: oare o fi vreuna buna pt patutul ala care ne-a placut?
Cum sa ma duc eu acum acasa si sa ii spun ca desi a fost cuminte si a prestat la 2 zile tot nu a iesit nimic? Spuneti-mi si voi ca eu innebunesc.
Va urez o seara buna si vorbim maine.
Va

catalina

Mergi la inceput