Endometru,ovulatie,temperaturi-101

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

catty: plang si eu alaturi de tine (ca pe mine nu ma vede nimeni - da-mi mie si lacrimile tale ca sa le exteriorizez). Nu e drept, dar asta e. Luna viitoare va fi mai bine. Trebuie sa credem acest lucru. Te si-ti doresc sa treci cat mai repede peste starea asta. Incerci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Ingeras, imi pare rau ca au venit rusii, dar ma bucur sa vad o asemenea gandire pozitiva... sigur bebe e pe aproape! Cu gynexul merci din suflet, tu esti mereu pe faza si eu ma gandeam la fel... Tu cat timp l-ai luat? eu deja am luat 1 luna (exact dupa indicatii) si de abia am consumat 1/3 din sticluta...
As lua si Mastodynon, ca sa tin sub control prolactina, dar mi-e frica sa nu interactioneze rau cu Gynexul.

Mai am o saptamana de numaratoare, dar nici eu nu am timp sa ma gandesc prea mult la asta... Mi-a placut mult gandirea Oanei: Doamne, faca-se voia TA.

Va pup fetelor!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Catty, imi pare rau scumpo...nu am cuvinte. Dar nu au venit un pic cam devreme? ce zi esti? te rog mult sa iti revii, pentru ca lupta trebuie sa continue, nu avem voie sa cedam, da?

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Ingeras26, imi pare rau ca au venit uratii, dar sunt tare bucuroasa ca nu ai picat in butoi si esti din nou optmista.Vine si vremea noastra
Catty scumpa incearca sa nu fi atat de necajita . |Vine o noua luna, deci o noua sansa. Stiu prin ce treci pt ca fiecare din noi trece aproape in fiecare luna prin asta, dar pana la urma avem datoria de a ne ridica si continua lupta. Cel putin eu asa simt.

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Catty, sunt alaturi de tine .... Nu stiu ca as putea sa iti zic sa te consolez, incearca sa gasesti puterea sa treci peste... a inceput o noua luna, o luam de la capat... asta este. Iti trimit pe mail ceva care sper sa te linisteasca un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Buna fetelor !

Am fost dimineata la Giulesti la monitorizare (z.14), dar vestile nu sunt grozave, in sensul ca ovulasem deja (probabil aseara, ca am avut si ceva dureri in locul cu pricina), foliculul avand in momentul in care a eclatat numai 19 mm, iar endometrul 11 mm.
Mai nasol e ca nici nu am prestat, in ideea ca vom face inseminare maine... Asta e, data viitoare ! Oricum ovulul nu cred ca a fost suficient de matur la dimensiunea aia. Cred ca bietul ovar drept a obosit dupa 6 luni de ovulatie si un chist luna trecuta...

Catty, Ingeras , imi pare tare rau... dar incercati sa vedeti partea buna a lucrurilor : orice sfarsit inseamna un nou inceput, eu, cel putin, asa gandesc.

Oana, Teo, Tabitha, Amely, Melutzica, Cristinna, Adriana mica, Stuart, Motzunica

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

caty capul sus,trebuie sa fii tare,vine o noua luna,o noua sansa
un de la mine,nu mai fi trista

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Catty imi pare rau iubita, dar sa sti ca pastrez sampania pt. luna viitoare. Capul sus iubita, ca o sa vina si randul tau.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Adela,nici o veste? Inca numeri? Hai cel putin tu cu o veste buna, ca avem nevoie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Rami foliculul de 19 era bun iar endometrul de 11 super bun! Asa ca fa bine si presteaza azi!

Mergi la inceput