Gradinita Little One
Raspunsuri - Pagina 27
vanessa ionescu spune:
da, Gabi, dar nu e sanatos... Eu nu ii pup pe nici unul. si Andu nu e nici el pupacios. Catalin este pupacios rau.... Si la gradi se duce sa ii pupe pe toti...
ati vazut ce frumos era azi in clasa cu bradul facut?
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
buggy spune:
Buna,Am intrat sa va spun cate ceva despre programul de maine care se numeste : "Familii de substante". Copiii vor reusii sa "detecteze" cu ajutorul sucului de varza rosie din ce familii fac parte unele substante cum ar fi: otetul, detergentul de toaleta, innalbitorul de rufe, sapunul de vase etc. Vor afla ca la fel ca si in viata oamenilor si in chimie substantele au familii. Mai exact 3 mari familii: Baze, Acizi si Substante neutre.
Insanatosire grabnica pentru micuti si mi-ar placea daca puteti sa imi aratati si mie poze de la serbare
Va pup
"Craciun de vis pentru batranii nostrii"http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87212
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro
cgaby spune:
neatza.
serbarea va fi pe 20. sigur vom pune poze.![]()
azi merg la gradi asa ca voi vedea bradul.
Ela76 spune:
Buna!
Imi pare rau ca micutii sunt bolnaviori, sper sa le treaca repede
Sper, de asemenea, sa nu fie Cristina sursa de infectie. Nu prea ar avea cum, caci de la gradi noi mergem direct acasa, pe afara nici nu mai avem cand sa iesim. Din pacate asta-i colectivitatea si sincer, suntem si noi destul de ingrijorati de atatea boli.
Noi i-am facut exudat faringian si nazal si i-a iesit Branhamella catarrhalis (eu nu auzisem niciodata de asta), asa ca a fost infectie bacteriana, nu viroza si ne-am tratat cu antibiotic. A iesit sensibila la amoxicilina+acid clavulanic (Amoxiclav) si la inca o gramada de alte chestii (dar nu si ma ampicilina sau amoxicilina simpla).
Am vazut si eu bradutul frumos si am inteles ca il asteapta mai intai pe Mos Nicolae ![]()
Gabi - multumesc pentru urari
Suntem in crestere, asa e. Sper ca Stef e ok si ati scapat de toate.
Vanessa - nu sunt de acord cu pupatul pe gura (Gabi, nu dau cu rosii
), mai ales de catre persoane straine. Pe Cristina am invatat-o sa dea obrazul cand vrea sa o pupe cineva. Eu le-as spune direct la gradi si fara apropouri ca vreau mai multa atentie la periute si sa nu mai pupe pe gura, nu mi se par pretentii exagerate.
Buggy - abia astept sa vad ce a priceput fii-mea din lectia de chimie ![]()
Ela
14+ si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
cgaby spune:
ela - stiu si eu ca nu e sanatos, dar e copilul meu...asa am voie sa-l pup unde vreau!![]()
stai linistita...eu am zis ca stef a luat de la cristina asa...de chestie...nu aveam de cine sa ma iau...si erai prin zona!
si stiam ca n-o sa te superi.
sa fiti sanatosi toti si multi pupici.
n-am vazut bradul.
era usa inchisa jos si n-am intrat. dar am timp sa-l vad pana la craciun.![]()
pupici tuturor si sunt curioasa daca au fost cuminti si primesc ceva de la mos nicolae.![]()
aurelia1278 spune:
Dupa ce Duminica parea sa-i fie din ce in ce mai bine, fara mucisori, fara tuse, fara alt episod de febra in afara de 38-ul de dimineata, dupa ce Luni la telefon mi s-a spus toata ziua ca e bine, aseara am gasit-o iar plina de muci si tusea de mama focului.
Nu mai stiu ce sa mai fac, ma apuca disperarea. Si mai e si tataie super-racit de vreo saptamana si nu se fereste deloc.
Pai in conditiile astea e mai in siguranta la gradinita decat acasa.
Aseara a tusit de la 21:30 pana la 23. Azi noapte a avut nasul infundat si a marait din ora in ora. Azi cica iar a tusit rau de tot. Si chiar nu vreau sa ajungem la antibiotice. 

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic
vanessa ionescu spune:
Ela, nu-ti fa probleme legate de sursa de infectie... Am experienta cu Andu cand in primul an de gradi a facut toate bolile care erau in aceea perioada inclusiv varsat de vant DE CRACIUN!!! In anii urmatori s-a imunizat. Nu se pot imuniza altfel decat imbolnavindu-se. siropurile pe care le tot dam noi sunt frectii. Nu poti sa ti copilul in comunitate si sa nu-l ai bolnav mai ales ca ai nostrii sunt mici rau. Plus ca, spatiile sunt foarte mici pentru cati copii sunt iar ei alearga incontinuu. Si Cata era aseara cand m-am dus dupa el fleasca de transpirat. Era ud pe spate. Se fac ei mari..
Aurelia, Catalin a scapat de tuse cu tusin (era tuse seaca). Dr de la gradi a zis sa-i dam altceva, dar dr nostru a zis tusin asa ca tusin i-am dat.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
aurelia1278 spune:
Noi combatem cu Prospan. Si ea tot tuse uscata are, deocamdata.
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic
cgaby spune:
initial si stef a avut tuse uscata si i-am dat stodal. dupa ce a inceput sa "rupa" i-am dat eurespal.si nu i-am dat antibiotic.
pupici si multa sanatate.

aurelia1278 spune:
Eurespal? Uite asta e o idee. Ia sa o intreb pe pediatra. Am luat eu de curand Eurespal si-mi facea un soooooooomn... Noroc ca aveam concediu medical. Taaare bine m-am mai odihnit. ![]()