Gradinita Little One
Raspunsuri - Pagina 26
cgaby spune:
aurelia - multa sanatate micutei...bantuie o viroza prin bucuresti...
ela - acum am vazut la semnatura...
felicitari! sa fie intr-un ceas bun! si sa nu spui tu nimic...
anemona spune:
Aurelia, de ce nu mergi la inca un pediatru BUN pentru a vedea daca fetita este cu adevarat bolnava (adica are cu adevarat o pb acuta) sau a ramas cu o hipertrofie amigdaliana in urma unor infectii care au trecut. Hipertrofia asta nu se reduce asa peste noapte. Iar daca nu are semne acute de boala... asta e!
Eu as merge pentru o a doua opinie, pentru ca mai exista si pediatri care exagereaza.
Sanatate multa puiului mic.
aurelia1278 spune:
Multumesc Anemona. Am dus fetita chiar ieri dupa-amiaza la doctorita de familie, este intr-adevar rosie in gat, fara insa a avea amigdalele marite (parerea ei
). De aseara a inceput si sa tuseasca. 
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic
paula2003 spune:
Eu am fost anul trecul la acesta gradi. Este frumoasa....si avea si preturi rezonabile. Am vorbit cu dir. si avea un copil autist, a spus ca daca vreau sa o duc pe Alexa o primeste. Mi s-a parut OK.
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
vanessa ionescu spune:
hai ca si noi ne-am captusit destul de bine. pana acum Catalin a cam trecut peste viroze dar se pare ca pe asta nu a ratat-o. Tuseste de rupe (tuse seaca). ii dau de ieri tusin si parca nu mai tuseste asa rau. Dar fornaie si el a mai avut probleme de la fornaiala (i se duce in jos spre plamani). nu a facut febra si nu-i curge nasul. Sper sa-i treaca si sa nu se agraveze ca luni si marti am probleme cu mama (face citostaice si trebuie a o duc la spital) si nu am cu cine sa-l las acasa daca are vreo problema. Adevarul e ca i-am auzit pe toti cum tuseau dar nici nu e greu in conditiile in care sunt bot in bot toata ziua. Sunt necajita ca, Catalin e pupacios si se duce sa-i pupe pe toti, plus ca le-am mai vazut si pe ingrijitoare cum il pupau pe gura si m-am suparat rau dar ce sa le mai zici. bat eu apropouri dar degeaba. plus ca la baie periutele de dinti sunt la gramada. si noi am mai avut o problema mai la inceput cand l-am "prins" pe Cata ca se spala cu periuta altui copil ca ii incurcasera periutele. cine stie de cand .... ca eu am intrat cu el la pipi si asa am vazut. am zis eu ca mai bine renuntam la spalatul pe dinti de la pranz dar ele nu si nu... asa ca, acum sunt toti captusiti.
Imi aduc aminte de la cel mare ca si el in primul an de gradi a capatat toate bolile. dupa aceea s-a mai imunizat.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
cgaby spune:
vanessa - multa sanatate lui cata. bantuie viroza prin oras...of... noi suntem bine. luni mergem la gradi. sper sa n-o luam de la capat!
pupici multi.
aurelia1278 spune:
Raportam si noi: ![]()
Azi de dimineata 38.1, copil amarat (si ca urmare rasfatat de toti
).
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic
aurelia1278 spune:
quote:
Originally posted by vanessa ionescu
plus ca le-am mai vazut si pe ingrijitoare cum il pupau pe gura si m-am suparat rau dar ce sa le mai zici. bat eu apropouri dar degeaba. plus ca la baie periutele de dinti sunt la gramada. si noi am mai avut o problema mai la inceput cand l-am "prins" pe Cata ca se spala cu periuta altui copil ca ii incurcasera periutele. cine stie de cand .... ca eu am intrat cu el la pipi si asa am vazut.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
Uffff! Eu consider chiar inacceptabil sa-i pupe ingrijitoarele pe gura si sa se spele cu periuta altcuiva. Cum adica, eu ma feresc sa o pup pe gurita aia dulce si ele...

cgaby spune:
nu dati cu rosii!!!! eu il pup pe gura!
de fapt el ma pupa pe mine pe gura...ca altfel nu-i place.![]()
asa ca.....no comment!
pupici si multa sanatate.