Gradinita Little One
Raspunsuri - Pagina 25
buggy spune:
Cu placere. Abia astept sa imi povestiti maine cum a fost."Craciun de vis pentru batranii nostrii"http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87212
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro
aurelia1278 spune:
Am capatat un telefon (asa-i zice Alexandra) confectionat din 2 pahare legate cu un elastic si pe care fie-mea nu vroia sa-l ia acasa! L-a luat Cati (bona), ca sa-l vada si mama (adica eu).
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic
Ela76 spune:
Noi azi am ratat vibratiile, caci ne chinuie o tuse seaca. Azi am oprit-o acasa, sa o si pot urmari mai bine. Febra vad ca nu face, lucru care tare ma bucura, doar ca noaptea are mai multe reprize de tuse. Maine dupa-amiaza asteptam si un rezultat de la exudatul nazal si faringian, sa vedem daca e ceva pe acolo.
Aurelia - nici eu nu am habar care e melodia de la cantecelul de iarna, a incercat fii-mea sa mi-l cante, dar recunosc ca nu-mi sna cunoscut
. Cum a fost azi, a vrut sa cante?
Ela
12+ si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
aurelia1278 spune:
Nu am primit inca niciun raport cu privire la cantat. Cred ca nici nu o sa o mai intreb. Aseara i-am zis foarte clar sa faca ce vrea, ea o sa se faca de ras daca nu o sa stie cantecelul. Cu asta intentionez sa pun punct acestui subiect de fata cu ea, poate daca nu-i mai zice nimeni o sa cante. Si daca tot nu, asta e, m-am resemnat.
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic
cgaby spune:
ela - imi vine sa te bat!!!! fi-miu a facut traheo-bronsita...a luat tusea de la cristina!![]()

glumeam...nu stiu de unde a luat-o, dar asta e! sapt asta stam acasa.as ca am ratat intalnirea cu prof.
pupici.
betilina spune:
Salutare mamici cu pitici! 
Am mai trecut si eu pe aici sa vad ce faceti... si vad ca nu va laudati cu lucruri bune!
Noi ne-am retras azi oficial de la gradi
, dar speram sa ne punem pe picioare si in primavara sau cel tarziu in vara sa putem reveni in forta. Daca suntem bine si ne revenim, poate ne vedem la serbarea de craciun. Am vb azi cu Cristina si a ramas sa venim si noi macar in vizita atunci, daca nu ne-am putut pregati cu ceva.
Acum ne ocupam de gasit bona
, sper sa rezolvam cu bine problema asta. Desi nu am vrut sa adoptam asa solutie, se pare ce nu avem de ales!
Sper sa va faceti bine cat mai curand si sa ne prezentati un program pe cinste de craciun!
Va
si 
Beatrice Gabriela si Maria (27.02.2005)
PS Am sa va mai vizitez din cand in cand!
cgaby spune:
buna.
ela - cum se mai simte cristina????multa sanatate!
de la un admirator secret!![]()
stef e mai bine. traiasca leacurile babesti! i-am pus sosete cu otet...si i-a scazut febra! de o ora n-a mai tusit deloc. sper sa fie pe vindecate...
pupici tuturor.
aurelia1278 spune:
Sunt furioaaasaaaaaaa! 

Azi a venit doctorita la gradinita. Alexandra a capatat un biletel "infectie acuta a cailor respiratorii superioare, hipertrofie amigdaliana, revine dupa tratament". Da' nu mai vreaaaaaaaauuuuuu!
Nici nu-mi trecea prin cap ca iar o sa o gaseasca racita si nu oricum, ci cu amigdalele marite ?!!!!! 

Ciudat copil mai am, e bolnav si eu nici nu-mi dau seama. Cum o fi supravietuit pana acum fara sa o vada un medic in fiecare saptamana care sa-mi spuna cand e bolnava?
Eh, asta e, dupa-amiaza se duce la doctorita de familie, nu pot sa las copilu' asa.