Gradinita Little One

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

si ketof...am uitat sa zic.
eurespal e pt tuse productiva.
pupici si multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Buna dimineata!
Ei, cum e, ati fost cuminti, a venit Mos Nicolae?
Si la noi a functionat Tussinul si Ketoful, dupa 2 zile a devenit tuse productiva si i-am dat Ambroxol picaturi si vad ca au fost eficiente.
Gabi - bradul l-am vazut pe geam, seara. Cristina nu stia cum sa ne spuna ca e impodobit bradul, cica avea globulete si "dantela".
Da, Vanessa, si eu sunt oarecum resemnata ca nu scapa de toate bolile astea. De varsat de vant am vaccinat-o anul trecut, caci m-am gandit ca are toate sansele sa culeaga boala din colectivitate.
Aurelia, fii tare, ca trece repede tusea asta. Are un varf de vreo 2 zile si gata, descreste. Pe Cristina am vazut ca o adormea Ketof-ul, caci contine alcool etilic. Radeam de ea, ca statea in fund si i se inchideau ochii
Ia povestiti, cum si-au facut pustii ghetutele pentru Mos Nicolae?
Pupici si multa sanatate!

Ela 14+ si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Buggy - Cristina mi-a declarat ca ii place de 'plofesoala tlasnita'. Am intrebat-o ce a invatat si mi-a zic ca "nu trebuie sa punem mana pe chimicale, uf, arde". Apoi ca a amestecat ceva solutii, cu rosu si albastru, apoi si ceva galben si/sau verde.

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Fetele, am rugaminte sa-mi ziceti si mie care sunt conditiile de primire a copilului la gradi?
As vrea s-o dau din primavara, dar o sa aiba doar 2 ani jumatate.
Stau pe 1 Mai si aici as da-o si eu.

LA MULTI ANI, de Mos Nicolae!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Cristina - eu zic ca e cel mai bine sa vorbesti direct la gradi.

Albumele noastre

Mergi la inceput

Cu siguranta voi merge la gradinita si ma voi interesa, dar cum experienta e noua as fi vrut niste sfaturi, pareri, orice.

De exemplu, cu cat timp, inainte de-a o duce la gradi se face inscrierea, daca face sau nu la olitza, daca mananca singur, cat costa pe luna?
Chestii de inceput...

Mergi la inceput

buna.
stef a fost "cuminte" asa ca a venit mosul la el!
despre profesoara mi-a spus ca au facut ceva cu mai multe pahare....si "spalator de rufe alb" (banuiesc eu ca a vrut sa spuna inalbitor????)
cristina - la gradi sunt copii de la 1 an jumate, asa ca iti dai seama ca nu se pune problema de facut la olitza.
vb la gradi...ele sunt cele mai in masura sa-ti zica ce si cum...cu inscrierea.
pupici multi.

Mergi la inceput

Of, ce bine ca primesc si copii mai mici!
Imi era teama ca nu o vor primi si ce ma fac!
Am sa merg sa vorbesc cat de curand!
Multumesc mult!

Mergi la inceput

cristina - gradinitia e deschisa anul asta pana pe 22.apoi incep iar in ianuarie pe 8.
stef sta IAR acasa azi si maine. i s-a intors tusea.of! mergem la dr sa vedem ce ne spune.
pupici multi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Si Alexandra tuseste inca. Am trecut la Paxeladine, noua asta ni s-a recomandat. O sa o mai tin acasa pana Luni, cand sper sa o pot trimite si pe ea la "serviciu". Chestia e ca noua pediatra ne-a zis ca poate merge si asa la gradi, dar daca nu o primeste?

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic

Mergi la inceput