Gradinita Little One

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Buna,Ma bucur ca Zizi e placuta de copii. Sincer nu aveam nici o indoiala ...daca ati vedea-o ati intelege ce spun. Deocamdata nu am poze cu ea, dar cum o sa am va arat si voua."Craciun de vis pentru batranii nostrii"http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87212
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

buggy - stef o stie pe zizi!
am fost la dr...si...surpriza! stef n-are nimik! decat niste mucisori din cauza carora tuseste!ce-i drept ca peste zi n-a mai tusit, decat azi dimineata. se pare ca am fost eu prea panicoasa. asa ca de maine mergem la gradi!
pupici tuturor si insanatosire grabnica bolnaviorilor.

Mergi la inceput

nu mai zice nimeni nimik?
mie mi-a placut cum au facut omul de zapada si pesaj de iarna!
pupici.
o saptamana buna va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Eu azi am trimis-o pe Alexandra la gradinita, dupa o saptamana si ceva de "vacanta". Mai are mucisori si mai behaie din cand in cand (de 2-3 ori pe zi), dar sper sa mearga spre bine, sa nu o luam de la capat. Macar pana pe 22 sa reziste.

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic

Mergi la inceput

aurelia - eu zic sa reziste pana la anu...sa nu faca probleme de sarbatori....
pupici si sanatate.

Mergi la inceput

Azi mergem sa luam costumul de pitic.

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic

Mergi la inceput

super. eu trebuie sa-i confectionez sapca de postas.
pupici.

Mergi la inceput

Gataaaa! Avem un super costum de pitic!

Mergi la inceput

bravos....sa va vedem la serbare.
azi stef mi-a zis ca la profesoara trasnita s-au jucat de-a indienii si a inceput sa tipe prin casa.in rest..n-am scos nimik de la el...
pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

Buna,Am intrat intr-o saptamana f grea si abia mai reusesc sa intru la subiect. Azi au vorbit despre amestecuri de substante. Au facut reactii chimice, amestecuri simple, sau pur si simplu uneori substantele nu s-au amestecat intre ele. Cum spuneam, promit din ianuarie sa facem ceva pentru avizier. Am in sfarsit poze cu Zizi, dar trebuie sa le descarc in computer. Cum sunt gata vi le arat"Craciun de vis pentru batranii nostrii"http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=87212
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput