Gradinita Little One
Raspunsuri - Pagina 15
buggy spune:
Dupa cum spuneam, faptul ca sunteti aproape de noi ne ajuta foarte mult sa ne dam seama despre ceea ce se intampla dincolo de desfasurarea unui atelier. Nu pot decat sa va multumesc foarte mult si sa ma simt norocoasa de comunicarea dintre noi.
Criticile sunt foarte importante in evolutia unei activitati.Este foarte buna ideea de a afisa programul saptamanal inainte de fiecare ora Fun Science si clar o punem in aplicare.Legat de atomi, ideea nu este ca ei sa invete ceva ci sa experimenteze, sa se joace astfel incat atunci cand ajung la scoala si incep lectiile teoretice sa faca legatura cu ceea ce s-au jucat. Nu mai zic de faptul ca primul contact cu o anumita activitate inseamna enorm. Si daca primul contact este la nivel teoretic si nu experimental ( cum din pacate inca se practica in scoala romaneasca) atunci reactia va fi de reticenta. Pt ca una este sa vorbesti pur teoretic de "starile de agregare" si sa inveti definitii si alta e sa experimentezi, sa te joci. Despre asta este vorba. Noi ne jucam de-a atomii, ne jucam de-a savantii, ne jucam cu tot ceea ce in scoala va devenii ceva serios.
Le starnim curiozitatea si construim cu ajutorul ei.Intr-adevar notiunile sunt aride. Dar de fapt asta e o prejudecata. Dincolo de acest lucru, pt noi nu sunt decat niste teme de joc. ( la fel ca si baba oarba si altele) Majoritatea copiilor devin fascinati si vor sa devina savanti in aceste conditii. Din acest motiv cand vor ajunge in scoala, vor privii cu alti ochii aceste domenii fundamentale ale stiintei. pt ca au avut parte si de o latura experimentala, distractiva si frumoasa.O sa afisez la acest subiect programa saptamanala . Totusi, m-ar ajuta daca mi-ati da pe privat niste adrese de mail unde sa va pot scrie mai pe larg, anumite informatii.Va multumesc mult si inca o data va spun ca informatiile pe care ni le dati sunt nepretuite.
"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
"http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=1
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro
Ela76 spune:
Buna ziua tuturor!
Buggy - Am incercat și eu să o descos pe Cristina despre ce au făcut marți, dar nu am obținut decât că ea nu a primit pahar (bănuiesc că e vorba de paharul cu apă și gheață) - eu: de ce? - ea: păi, nu mai erau și e nu am avut, nu mi-a dat. N-am reușit să aflu altceva despre ce a văzut atunci, deși s-ar putea să-mi povestească ea singură peste câteva zile.
Cum spunea și Aurelia, e interesant să știm din timp ce urmează să facă, în felul acesta știm cum să-i 'provocăm'.
Azi parcă a fost oră de dans la grădi. Abia aștept să aflu ce au făcut.
pt toată lumea!
Ela si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
buggy spune:
Categoric voi face afisarea programului. Imi pare tare rau ca nu a fost aceasta idee a mea
Va rog inca o data sa imi scrieti si mie pe pm adresele de mail. Aici pe net voi face afisajul, insa pe mail pot trimite mai multe detalii, poze, schite etc.Va multumesc mult
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro
aurelia1278 spune:
Buggy, ti-am trimis pe e-mail adresa mea, nu ti-am gasit PM-ul. ![]()
Da, ai dreptate. Cand a aparut ideea Profesorului Traznit, prima data si eu am gandit ca e mai putin important daca intelege sau nu ce se intampla acolo, importanta este distractia, sa aiba inca o activitate atractiva, interesanta.
Pe parcurs am cam uitat si m-a deranjat ca ultima data nu am gasit nicio cale de a vorbi cu ea despre acea ora de Fun Science.
Ok, mergem inainte! 
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic
cgaby spune:
buna.
ela - azi au avut ora de dans..si eu sunt curioasa cum a fost.![]()
buggy - ti-am trimis adresa de mail..
pupici
aurelia1278 spune:
Azi? Alexandra a avut ieri ora de dans. Stiu sigur, pentru ca nu terminasera inca atunci cand a ajuns bona noastra, profesoara vroia sa o mai tina un pic si ea a inceput sa bazaie ca vrea acasa.
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic
cgaby spune:
aurelia - probabil ca fiind multi copii doamna profesoara face separat si vine miercurea la grupa voasta si joia la grupa noastra.
nu stiu exact...dau si eu cu presupusul...![]()
buggy spune:
Buna,Am primit mailurile. Mai putin pe lui CGaby. Cat de curand trimit si desfasuratorul. Draga Aurelia eu imi doresc ca nici un parinte si nici un client de-al nostru sa nu fie deranjat de nimic, oricat de mica ar fi o problema, din punctul nostru de vedere, clientul merita toata atentia si tot efortul nostru.
Va dati seama ca am facut imediat sedinta dupa discutiile de pe forum
Am discutat cu cat mai multi dintre oamenii nostri inclusiv problema cu paharele ( Ela76). In legatura cu asta am aflat ca micutii au fost impartiti pe perechi si paharele au fost date unul la o pereche. Intr-adevar asa scrie si in scenariu. Perechile se fac pt o mai buna socializare intre copii, pt a lega o comunicare mai buna intre ei. Noi punem foarte mult suflet in ceea ce facem si este important sa stim exact ce se intampla pt a putea imbunatatii permanent lucrul cu copiii iar parerea voastra ne intereseaza pt ca ea este barometrul activitatilor noastre.
www.funscience.ro
cgaby spune:
buna.
am trimis acum un mail...sper ca l-ai primit.
ieri a fost bine la dans...mi-a zis si stefan ca i-a placut.
pupici si sa auzim de bine.
buggy spune:
Buna,Am trimis mailurile. Sper sa le primiti
www.funscience.ro