Gradinita Little One
Raspunsuri - Pagina 16
aurelia1278 spune:
Si eu am primit, multumesc!
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic
buggy spune:
Cu multa placere. Sunt tare curioasa sa vad ce se intampla"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
"http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=1
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro
Ela76 spune:
Buggy - La mine nu a ajuns mail, sper ca ti-am dat corect adresa de e-mail. ![]()
Uf, ce vreme urâtă afară
...
Ați văzut că puștii deja au început ceva lecții de origami? Noi am avut o rochie sau mă rog, bluză și fustă - frumos!
Ela si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
aurelia1278 spune:
Si noi avem o rochita, tot asa, o bluza si o fusta lipite in talie. 
Si aseara (am avut si niste musafiri) ne-a "facut" la toti bluze din servetele si ni le-a dat sa le purtam. 
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic
buggy spune:
Ela, mai trimit mailul inca o data. Sper sa primesti."Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
"http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=1
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro
cgaby spune:
am vazut ce-au facut la origami. stef a avut o camasa si un pantalon.pantalonii erau roz...si cand l-am intrebat de ce i-a facut roz...a zis senin:"ca sa poti sa-i porti si tu mami...nu numai tata"![]()

cgaby spune:
buna.
am vb cu stef....a venit acasa cu un balon verde.cica i l-a dat fus fus!
mi-a zis ca au vb despre atomi si electroni. ca cei crunti si cei veseli se atrag si se resping...nu prea a stiut sa-mi explice mai bine.
oricum...eu ma consider multumita de raspuns.