Gradinita Little One
Raspunsuri - Pagina 13
Ela76 spune:
Hehe, profesore, o
si de la noi! Cristina mea era cea care a incercat sa-si bage samponul in ochi
. Ieri mi-a bocit in masina ca de ce nu a mai venit profesorul si ieri si nu avrut sa accepte ca vine abia saptamana viitoare - "eu veau sa vina toata ziuaaaaaa!!!" si da-i plansete!
Vanessa, in sfarsit l-am vazut si eu pe Cata ieri - mi se parea tare cumintel, isi cauta de joaca pe acolo. Sper ca nu a mai incasat nicio muscatura sau lovitura de la vreun copil. 
Gabi - Stefan a scos limba la noi ieri! (hihihi) Plus ca era sa ma calce cu masina - e periculos tare ![]()
Ela si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
cgaby spune:
ela - mda...
din cand in cand mai are astfel de obiceiuri. dar promit sa-l dezvat! l-am dezvatat de scuipat, o sa-l dezvat si de scos limba!
scuzeee....
azi l-au dus ai mei....n-a scos nici un sunet. e un mare magar. cu noi face un circ dimineata.....
aurelia1278 spune:
Alexandra nu mai plange deloc, nici la ducere nici la plecare. In schimb, acasa nu se mai dezlipeste de mine, nici la baie nu mai pot sa ma duc fara insotitor si se trezeste cu noaptea in cap (6:30
), nu cumva sa plec la serviciu si sa nu ma mai prinda.
Azi se duce la vaccin. ![]()
Despre Van der Graaf nu am reusit sa aflu mai nimic, mi-a aratat ea ceva la par, dar nu era prea sigura, cred ca de data asta nu a inteles mare lucru. E prea mititica.
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic
Ela76 spune:
'Neata!
Aurelia - mie mi-a povestit Mihaela ca o fetita mai mare a pus mana pe sfera aparatului si tot parul i s-a zbarlit, electrizat, cred ca de aceea iti arata micuta la par.
Gabi - si eu sunt de parere ca piticii astia sunt taaare smecheri! ![]()
Azi am ajuns pe la 8:25 la gradi si era o mare veselie pe acolo, cred ca se jucau, nu i-am vazut, ca ma grabeam.
Vanessa - cred ca ieri ne-am intersectat cand ai plecat cu pustii de la gradi. Ce simpatic e si Andu.
Va doresc weekend placut!
Ela si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
buggy spune:
Buna,Ma bucur tare mult sa aud ca Profesorul nostru este iubit de micuti.Asta este foarte important. Raducu este o persoana foarte blanda, calda si buna. Reuseste sa se apropie foarte usor de copii din acest motiv. Personajul pe care l-a construit e haios si trasnit.El stie multe dar e neindemanatic, fara ajutorul copiilor nu s-ar putea descurca la nici un experiment. Copiii se simt superiori fata de el si pt prima data un adult -profesor are o cu totul alta atitudine decat cea obisnuita. Parerea mea personala este ca Profesorul Trasnit va fi cel mai iubit profesor din copilarie si chiar si din adolescenta.De ex in Spania, unde Fun Science exista de 15 ani, au ajuns clienti cei care acum 15 ani erau doar copiii ( sa zicem 13 ani)ce beneficiau de activitatile Profesorului Trasnit, iar acum unii dintre ei au copii si la randul lor acestia se intalnesc cu Profesorul Trasnit. Imi doresc tare mult sa ajungem si noi asa.
"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
"http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=1
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro
aurelia1278 spune:
Ce mai faceti, ce mai ziceti? 
Noi se pare ca am trecut relativ usor peste vaccin, Alexandra a fost nitel mai alintata zilele astea, a mers mai putin (o durea piciorusul) si a cerut des in brate, dar ieri dupa-amiaza deja nu mai avea nimic si azi a plecat vesela la gradinita.
Ah, si ne impuiat capul cu poezioara de la gradinita "Cutzu-Cutzu saracutzul..."
.
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75037" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85226" target="_blank"> un baietel diabetic
aurelia1278 spune:
Mai, mai ce mandra era Alexandra mea de marul pe care i l-a desenat doamna doctor pe manuta!
Mereu uit ce lucruri marunte ii distreaza pe astia micii. Uf, uneori simt ca sunt prea batrana pentru a ma cobori la nivelul ei.
Ei si acum, n-o sa vrea sa-si deseneze pe manuta cand/ce/cu ce vrea ea? 
cgaby spune:
hehehe. si lui stefan i-a desenat dr un soare.
mereu ii deseneaza cate ceva. uneori pe manutza, alteori pe burtica.
pupici.