Gradinita Little One
Raspunsuri - Pagina 12
Fus_Fus spune:
Multumesc mult pentru pupici si urare! 
Stefan e ascultator si atent . Asa ca ,pana la vara , sigur ajunge un mic om de stiinta. ![]()
Partea draguta e ca el stia dinainte ca sapunul nu e de mancare!![]()
Acum, dupa ce le-am repetat, sigur si ceilalti copii au invatat ca sapunul nu se baga in gura( in timpul prepararii samponului, o fetita a avut o tentativa sa pape fulgi de sapun !
) si nici in ochi!
Va sarut cu drag ,sa aveti zile frumoase de toamna , 

si... fara raceli!!!
Multa sanatate tuturor!!
vanessa ionescu spune:
off, ce ma fac cu Ioana? Am aflat ca cea care l-a impins era Rebecca (de la o grupa mai mare). Asa ca, nu era Ioana... de data aceea. Dar ieri cand m-am dus sa-l iau statea in leagan si avea un obrajor rosu rau si putin umflat. Mi s-a spus ca i-a tras ioana o palma, dar parca ar fi avut si o jucarie in palma dupa cum era de umflat....
Cand i-am facut seara dus si l-am dezbracat avea o ditamai vanataia deasupra pieptului, in forma de gurita (muscatura). Mi-a zis ca l-a muscat Ioana. Dar este vanat bine. acum nu stiu daca era de ieri sau de alaltaieri deoarece alaltaieri seara l-a culcat soacra-mea (eu fiind cu Andu l aconcert la Edvin Marton). Dupa vanataie se pare ca era ori de joi ori de vineri dimineata. Ma necajeste treaba asta cu muscatul. Si chisar si cu palma peste fata. si fetele de la gradi mi-au zis ca nu stiu ce sa se mai faca cu ea ca a devenit cam rautacioasa cel putin.
hai ca m-am descarcat si eu....
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
cgaby spune:
vanesa - nasol moment...o stiu pe rebeca! e la grupa mare, are 5 ani.nu stiam ca e violenta!
ioana, intradevar e mai "voluntara", dar nu stiu cand au timp sa se ciondaneasca....ca ioana e in grupa cu stefan, asa ca nu prea se vad decat dupa somn. nu stiu daca chiar era ioana, pentru ca si stef cand nu-i place ceva la gradi si cand mai venea lovit sau zgariat sau muscat zicea ca filip i-a facut...ceea ce ma indoiesc....s-ar putea ca o data ioana sa-l fi deranjat si atunci de fiecare data sa dea vina pe ea....nici nu mai stii ce sa crezi!ideea e ca ar trebui sa vb cu educatoarea sa-l supravegheze mai atent, sa nu se mai intample asemenea incidente.
pupici multi.
vanessa ionescu spune:
Gabi, Ioana era sigur. Ca am vorbit cu ea. adica una din fete o punea sa-i zica "iarta-ma" lui Cata iar Cata zicea "ea trebuie sa ma ierte".
Se intalnesc dimineata pana se separa pe grupe si dupa somn. Vineri incidentul s-a petrecut afara.
Deocamdata nu mai zic nimic ca deabia am tot zis saptamana trecuta cand am avut chiar o problema mai delicata legata de periuta de dinti.
buggy spune:
Profesore Fus Fus o
de la mine"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
"http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=1
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro
vanessa ionescu spune:
gabi, ideea era ca nu vreau sa par paracioasa si sa o ia fetele la fuga dimineata cand ma vad. Mai ales ca, nu sunt ele de vina pentru comportamentul Ioanei (defapt, nimeni nu e de vina ca asa ii apuca pe ei cand sunt mici). Si Cata mai avea faze deastea cu muscatul dar cred ca i-au trecut. sper sa nu-l apuce iar. Iar palmuta peste obraz parca m-a durut pe mine.
A trecut cu bine prima luna iar Catalin s-a acomodat. si asta seara la culcare cand i-am zis ca maine merge la gradi nu a comentat nimic. ceea ce e semn bun.
cgaby spune:
buna.
vanesa - nu e vorba de parat...e normal daca te deranjeaza ceva sa spui! mai ales ca dai bani, nu? e normal sa ai si pretentii! eu asa zic.....
pupici si sa speram ca probleme au trecut!
buggy spune:
Buna,Tocmai am vorbit la telefon cu Fus Fus
si suntem foarte curiosi sa aflam cum au perceput micutii Van der Graaf-ul. De asemenea va invit sa discutam despre atelierele Fun Science si despre Profesorul nostru, la subiectul de mai sus " Profesorul Trasnit de la Fun Science". Sunt foarte multe lucruri de dezabatut.Va astept cu drag
"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
"http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=1
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

ce problema cu periuta de dinti???