Superpacientele visatoare si gravidute dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Cata, sunteti doua fete minunate ! Pozele sunt de revista, ar trebui publicate. Se vede cum iti radiaza fericirea pe chip, iar dulceata mica cum sta lipita de burtica ta... mi-au dat lacrimile... Sa-ti traiasca si sa creasca mare si frumoasa !
Pe cand un... baietel roscatel ?

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor mercic fain pentru cuvintele voastre frumoase...azi am facut si noi 3 sapt...am pus poze la "Bia la 3 sapt."...daca am scapa si de colicii astia chiar ca am fi cele mai tari....pina atunci fac planton noaptea ca ziua e cuminte...va pup pe toate si va doresc o sapt. fertila...tare as vrea sa aud de o ISA reusita de la Moisa sau de una din voi ca a-ti ramas si fara ISA...doar monitorizare si prestat, ca la mine...apropo Rami, Bia nu e roscatica, desi as fi vrut sa semene cu mine...este un saten deschis, seamana cu tati..iar despre baietel, Dan ma bate la cap sa ne apucam in curind si de planul asta, dar eu nu cred ca prea curind ma apuc, oricum nu anul asta, desi daca as avea o a2-a sarcina si nastere ca prima, as face si o suta de copii, daca as putea!

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Fetele-dragele!
Eu mai misun pe la FIV, ca deh...adun date.
Pusule - da' stai la un colt si nu zici nimicuta?! Cum asa?
Eu...Penelopa...trebuia sa vina pe 26, acum vine pe 28...ce mi-s 2 zile in plus? Da' la linistea de la cap, conteaza, va spun eu, ca mai am putin si o iau p-alaturi, daca nu intru in CO cat mai repede.
Apropo...iau niste chestii cu Aloe Vera si au un gust...ma abtin de fiecare data sa nu !
Da' cica ma curat...nu de tot...prin interior doar...adica mi se detoxifica organismul!

pe toate-toate!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Va pup fetelor, ca mi-a fost tare dor de voi... Eu am avut ieri primul examen...ufff, a fost cumplit, dar s-a terminat cu bine, mai urmeaza inca 6. Slavmih si fetele, va multumesc din suflet ca ma sustineti, sa stiti am o perioada tare grea... si la servici la fel, desi a trebuit sa-mi iau cateva zile de concediu, ca altfel nu fac fata examenelor...

Cata, superbe poze, sunteti frumusele foc, iar trasaturile Biei sunt din ce in ce mai clare, e un ingeras, ce mai!

Teo, nici eu nu stiu ce vesti sa va mai dau, ca sunt innebunita si nici macar la bebe nu pot sa ma concentrez... Incepand din ziua 22 am dureri de ciclu, azi sunt ziua 26 si au incetat durerile. Nu am nici un fel de sangerare, nici macar bej sau roz. Sanii stau sa plesneasca, ff durerosi si destul de sensibili, nu prea i-am mai avut de mult asa...si tari fetelor de m-am speriat. Dar s-ar putea sa fie efectul Gynex-ului... Aseara am avut la un moment dat convingerea ca as putea fi , simteam ca o iau razna... Dar azi nu mai stiu, nu mai dau nici un semn. Ma abtin deocamdata de la test fiindca nu vreau sa plang, vreau sa-mi dau examenele si sa scap de ele. Cam asta e, va mai tin la curent...

Betica, sper sa treaca zilele cat mai usor pana pe 28 cand vine

Pupici si frantuzoaicei mele dragi, Aileene, care stie intotdeauna sa puna o vorba de suflet pentru fiecare

Rami, tu mereu vii cu sfaturi si informatii atat de bine documentate... off, cum ne invata nevoia asta, imi amintesc ce nestiutoare eram eu acum un an intr-ale fertilitatii...iar acum dau lectii la prietenele "incepatoare"

Carmencita, mi-e dor de tine, pe unde umbli, fata draga? nu mai ai nici o veste? sau ai? nu ne mai fierbe, please!

M-am rugat aseara si m-am gandit la voi toate. In special la Tabitha, care maine va fi operata si ii tin pumnii stransi de tot

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Aa, sa nu uit: Olteanco, te-ai mai gandit cu laparoscopia, o faci in martie? ca eu se pare ca in martie o s-o fac, daca nu se intampla nimic notabil pana atunci... Macar sa nu fim singure

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna fete dragi!
Amely grele mai sunt ultimele zile de asteptare...nu poti sa nu speri de fiecare data cand se apropie ziua Z ca nu va mai veni. Acum important este sa iti pastrezi mintea limpede pentru examene si sa speri in continuare.
Bety te urmaresc pas cu pas, si pe tine si pe Liliana, sa vad ce mai faceti si in ce stadiu esti. Sa te bucuri de concediu cand il vei lua.
pentru voi

Teodora

Poze

Mergi la inceput

Asa e Teo, sunt foarte grele...incerc mai ales sa ma intaresc pentru un eventual esec. Dar nu am voie sa ma las doborata, trebuie sa imi canalizez toata energia pentru luna februarie

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Amely , asa e, nevoia te invata... as prefera sa fiu complet nestiutoare, dar ! Moisica mi-a zis ca de-aia nu raman , ca stiu prea multe. De cate ori ma intalnesc cu ea ne impartasim din ultimele cercetari in domeniu... Mi-a zis, de exemplu, ca a citit niste rapoarte medicale (americane, parca) in care se spunea ca perioada optima de ar fi totusi 48 ore. Dar depinde, evident, si de situatia ...
Dar pana una-alta, astept sa ne anunti... vestea cea buna !

Aileene

Tabitha , ne gandim toate la tine , asteptam sa te intorci acasa si sa ne spui ca trompita e ok si te poti apuca de treaba !

Teo , ce mai faci ? Te-ai apucat de auto-vaccin ? Cate doze trebuie sa faci ? Eu cand le-am facut (tot la Cantacuzino, pentru stafilococ in gat, care devenise rezistent la antibiotice), a durat parca vreo 3 saptamani, si le faceam de 3 ori pe saptamana.

Oana , nici un semn, nimic ? Sau ne faci surpriza si ne anunti direct ca esti ? TIN PUMNII !!!

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Rami inca nu stiu cate doze voi face. Cand mi-a recoltat exudatul mi-a spus ca 20, dar pe 26-27 ianuarie trebuie sa sun la Institut sa vad cadn este gata. Cu cat dureaza mai putin cu atat mai repede ma pot reapuca de inseminari, iar daca dureaza mai mult am rabdare, numai sa fie eficient.

Teodora

Poze

Mergi la inceput

Teo, cred ca si eu am facut tot atatea, imi amintesc ca au fost multe, oricum. La mine vaccinul asta a fost foarte eficient, dupa ce l-am facut practic nu am mai avut nici o problema. Inainte, si daca mancam un fruct mai rece, de la frigider, mi se umflau amigdalele ! O sa scapi sigur de "ganganie" dupa tratament !

rami

Mergi la inceput