Superpacientele visatoare si gravidute dr. Moisa
Raspunsuri - Pagina 6
utocatalina spune:
Fetelor am pus poze noi in album la "eu si Bia"...Va pup pe toate si va doresc zile fertile...Aileene pupici multi si succes in demersurile facute ca sa-i aduci lui Alexandre o surioara!Indy ce mai faci?De Amparo mai stie cineva ceva? Eu am vazut ca nu a scris nici la mamicile de noi-dec. 2005...sper ca sunt bine si ea si gemenii!
Cafeluta mamicuta
aileene spune:
Cata
fara cuvinte...pozele sunt SUPERBE , ca dealtfel toate pozele tale sunt exceptionale , dar cele de astazi , mai ales cea unde sunteti "strans lipite" una de alta este super frumoasa !!! Imaginea mama si puiutul ei mi-o place f mult ! Sa va ajute bunul D-zeu sa cresteti mari , sanatoase , mancacioase si sa va intelegeti bine toata viata ! Felicitari , ai o BIENCUTA frumusica fooooooc , ptiu pe ea ! Vroiam sa te felicit ptr alegerea nasicai lui Bia , care-mi pare o persoana fff buna si blanda , care va iubeste , mai ales pe printesuca ta cea dulce ! Se vede ca Bianca e cumintica , doarme bine noaptea si te lasa sa dormi , pari odihnita si meseria de mama , te-a facut splendida ...ma bucur !
Iti multumesc ptr urari , draga mea Cata , asa cum o vrea D-zeu , fratior sau surioara , numai sa fie ! Iar daca nu , voi accepta orice , chiar si varianta in care Alexandre nu va avea un alt fratior sau surioara ! Viata e destul de frumoasa si asa cum e pana-n prezent , as spune ca i-ar lipsi doar o "mica" nuanta de culoare-n plus , ca curcubeul sa fie complet , ca-n rest , minunea mea...e deja langa mine de mai mult de 6 ani si-mi umple viata de bucurii cu prezenta lui , iar daca bunul D-zeu crede ca meritam un alt sufletel in viata noastra , noi suntem gata sa-l primim cu toata dragostea !
Un pupic dulce tie si printesei tale dulci 
Amely draguta , ma bucur mult ca nu te mai dor sanii , cine stie ce-a fost ? Principalul e ca a trecut ! BAFTA LA EXAMENE si NO STRESS iubita , ca strica ! Si tie un week-end cat mai bun si sa dormi bine ca sa ai forte multe si idei cat cuprinde ptr examenele tale si ptr facut bb
ca nu se stie ?!...de unde sare surpriza !
Eu incep sa am dureri de burta ,colcaie si ma pisca peste tot , CM normal trebuia sa-mi vina , sunt ziua 29 stiu ca nu vor veni nesuferitii , doar peste vreo 1 luna si ma simt balonata si nicidecum in forma , dar asta e cu asta defilam ! Injectia in burta ma ustura f tare cand mi-l face infirmiera , Alexandre se uita si cand a terminat de impuns , ia vata cu alcoolul si-mi sterge "gaurica" facuta de acul infirmierei si se uita urat la ea ! E o figura mare , nu-i place sa vada ca sufar , dar stie ca e ptr un fratior sau surioara , i-am spus tot , ca e si f curios si eu nu-i ascund faptul ca a venit...cum a venit , prin trat...bine , mai pe "graiul" varstei lui , biensur
!
Chiar , de Amparo n-ati mai auzit
? Ce-o mai fi cu ea , ca demult trebuia sa fi nascut deja , mai ales cu gemeni , sarcina rareori se duce pana la "capat" (9 luni)... Sa speram ca e bine si ea si bebelusii ei !
UN WEEK-END PLACUT FETELOR
si sa ne auzim cu bine !
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa ti-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre 6 anisori (22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos
bety spune:
Fetele-dragele!
Mai intru...mai citesc...nu am noutati...astept noutati de la voi... va trimit toti
-icii posibili si imposibili din lume!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi
utocatalina spune:
Pupici multi Aileene si mercic pentru vorbele tale frumoase...cu adevarat Bia este lumina ochilor mei asa cum si Alexandre este pentru tine...Cit priveste faptul ca arat odihnita este doar o aparenta ca Bia are colici in special noaptea, lucru care ma termina efectiv...cind mai vine si o zi in care n-are mi se pare ca l-am prins pe Dumnezeu de picior
...de Amparo stiu ca a nascut in octombrie, parca fetita si baietel, dar nu a mai scris nimik si nimeni nu ne-a mai dat vesti despre ei...concluzionez ca sunt bine, dar nu are timp sau acces la net ca sa ne poate informa...Betica pupici si tie si sa aud de vesti bune!
Cafeluta mamicuta
aileene spune:
Cata , ce rau imi pare ca Bianca are colici , mama lor de colici . Si eu am trecut pe-acolo si stiu ce-nseamna . Alexandre confunda noaptea cu ziua , in plus , si trebuia sa-l culc in lumina (adica in fata unui geam luminat bine) ca sa nu doarma tot timpul , dar cand faceam asta se vaicarea de burtic , asa ca nicicum nu era bine , of of of bb-icii astia dragi , cat ne dorim sa vina si cand sunt aici ne "storc" energia
! Eu ii mai faceam si baita seara cu ceai de tei , iar peste zi ii dadeam sa beie ceai de anis (fff putin) , ajuta totusi un pic . Tu trebuie sa te odihnesti cand ea doarme , ca daca nu , risti sa nu ai nici lapte destul din cauza oboselii ! Bafta multa-ti doresc si un gand bun scumpa de tine , va
pe amandoua cu drag .
In legatura cu Amparo n-am fost pe faza c-a nascut , oricum ma bucur mult si ptr ea , a impuscat 2 iepuri dintr-o data
, fetita si baietel , ce pretentii sa mai ai
??? N-are treaba , adica are ea destula cu 2 bb-i , dar in privinta trat. si-a luat gandul , cel putin ! Daca da vreun ochi pe-aici , SINCERE FELICITARI si din partea mea si un pupic celor noi veniti , chiar daca au 3 luni , ei tot proaspeti sunt , sanatate si sa creasca maricei aducand numai bucurii parintilor ...!
Bettyca
numai eu mai ciripesc
pe-aici si din cand in cand Cata , ca deh...fetele-s ocupate SHHHHT ! Silence !!! Amely invata de zor ptr examene , iar celelalte petrec un week-end sub plapumioara ![]()
Pupici la toate si numai bine ! Plec si eu pe varful degetelor...ca am treaba muuuulta pe cap ! pa pa pa 
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa ti-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre 6 anisori (22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos
slavmih spune:
Buna fetellor,
am reusit sa ajung la net
Vineri am facut prima inseminare sper sa fie si ultima a fost bine, dar sambata am avut dureri mari la ovare de la pregnyl.
Dr mi-a scris scor cervical 12. Stie cineva ce inseamna?
De emotii am uitat sa o intreb ce dimensiune avea foliculul si acum imi pare tare tare rau
.
Tabitha,aileene Rami,bety, thea_m va pup 
.
Amelybafta la examen
Va pup
thea_m spune:
Buna fetele!
Aileene musc eu din viata cu nesat, mai ales anul acesta! Am sa-i las si urme daca nu imi da ce vreau
.
Amely bafta la examene! Dar o veste buna, ceva, acolo, de alta natura, nu ne dai?
Liana care mai este viata ta? Vad ca te ascunzi...
Mihaela sa fie prima si ultima inseminare pentru tine. Scor cervical 12 este foarte bun, cel mai bun, se refera la calitatea mucoasei cervicale ( sper ca nu spun prostii, eu asa am inteles din ce am citit). Cati
ati avut?
Cata arati foarte bine, esti o mamica tare frumoasa, chiar mai frumoasa decat aspiranta. Mai ai putin si o sa-i treaca Biei si colicile, vei vedea ce repede creste...
Bety incepi, incet, incet sa te indrepti catre FIV, faci cercetari. Pana atunci iti doresc distractie placuta cu marinarul tau drag.
Tabitha tinem pumnii stransi la laparoscopie miercuri. Iti spun azi pentru ca am inteles ca diseara vii in Bucuresti. Sa ne auzim cu bine si cu vestile bune!
Carmencitaaaa! Esti suparata? Nu ne mai spui nimic?
toate moisicile dragi.
Teodora
Poze
rami 73 spune:
Mihaela, scorul cervical se refera la aspectul glerei, modul cum se dilata colul (daca e mai flexibil, mai rigid)etc. Daca ai avut scor cervical 12 e perfect, e punctajul maxim pe care il puteai obtine !
De asemenea, daca ai avut dureri in dreptul ovarelor sambata, inseamna ca ovulatia s-a declansat imediat dupa inseminare, ceea ce iarasi e numai bine !
Tie probabil iti e mai greu, ca nu esti din Bucuresti, dar eu intotdeauna m-am monitorizat si dupa inseminari, sa vad daca s-a spart foliculul si la ce dimensiune. Ideal e sa faci inseminarea cu cateva ore inainte de ovulatie, nu prea multe, ca sa nu se piarda
. Sotul tau cum sta ?
Te
si iti tin pumnii !!!
rami