Superpacientele visatoare si gravidute dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slavmih spune:

Buna fetelor,

bety: Multumesc pentru incurajari. Iti doresc concediu placut si sa te intorci cu forte proaspete!
Eu azi am fost la Giulesti la ora 9 cum mi-a spus dr si nu am stat mult, foliculul de pe partea stanga a crescut la 18.5 si endometrul la 9.5. Am facut pregnyl la ora 20 iar maine la 13 fac prima inseminare. Sper sa nu se sparga foliculul pana maine, eu de obicei am ovulatia mai tarzie.
Ramiimi pare rau ca ai ratat luna asta, speram ca maine sa ne vedem la inseminare.

Tabitha Iti tinem pumnii ca sa fie bine si sa ai curand un bebe mic si scump.
Va pup fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Pupici, pupici, pupici pentru toate fetele!
Nu mai am mult (cateva ore) si trebuie sa merg sa fac restul de analize. Sper ca rezultatele ce vor veni sa fie bune. Luni ma voi duce sa ridic analizele din secretie. In rest sunt obosita rau de tot, imi pica ochii nu alta. Dar trag tare acum ca atunci cand voi intra in linie dreapta sa pot sa stau acasa fara probleme. Abia astept.
Acum va las ca mai am treaba si as vrea sa apuc si eu cateva ore de somnic.
Va pup dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

slavmih: tinem toate pumnii pentru inseminare, sa fie cu folos si sa se prinda bebele.
rami: speram ca ai prestat aseara, ca nu se stie niciodata.
mari-lu, thea_m, bety, MRL, rami 73, slavmih, amely, aileene, si celorlalte fete: cate un si o . Va multumesc ca sunteti alaturi de mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Mari Lou, multumesc mult de sfat. Dar am o intrebare, eco de sani e altceva decat mamografie, nu? sau e tot aia? Sa nu radeti de mine fetelor dar la capitolul am mai putina experienta, eu sunt mai bine pregatita in celalalt domeniu, care se afla undeva mai la sud dar omul cat traieste invata...

Slavmih, multa bafta la ISA, sa fie cea cu noroc!

Tabi, mai ai putin si... vii cu vestea ca ti-a rezolvat trompa si ai toate sansele sa ramai Eu iti tin pumnii sa fie bun rezultatul, ca stiu ca altfel esti o curajoasa!

Carmencita, nici o veste iubita? nu ne mai tine pe jar, vino aici la o tacla, asa ca intre moisici!

Teo, ai dreptate, o sa terminm cu prostioarele si nu ma mai gandesc decat la lucruri bune nici chiar asa!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slavmih spune:

Buna fetelor, mersi pentru incurajari.
Acum plec spre cabinet. Nu stiu daca o sa am timp sa va mai scriu pana luni deoarece acasa nu am net.
Sa-mi tineti pumnii la ora 13 sa fie totul ok.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Buna dimineata !
Liliana mult succes cu analizele ! Si mai multa odihna nu ti-ar strica deloc asa ca...la nani cu tine !
Amely asa e bine "no stress" , chiar ca o mamografie ar fi binevenita ptr linistea ta , dar eu sunt sigura ca e o veste buna ! Apropo's , astazi cum te simti , tot asa te dor sanii sau mai putin ? Un cu mult drag...
Tabitha mai e un pic si ziua "z" va sosi !
Rami, trage tare astazi ca cine stie , totul nu e pierdut , poate ca foliculasul tau n-a facut inca "poc" asa ca , cine stie , o fi cea buna (asta in cazul in care-l poti avea la dispozitie pe d-nul cu rezerva de , biensur) ! ... Oricum eu iti doresc sa fie asa ...Si eu te si-ti tin pumnii !
Mihaela sper ca ora 13h00 sa-ti aduca noroc sa se prinda minunea ! Un gand bun si un
Thea asa te vreau mereu , cum stii tu sa fii , increzatoare si mereu cu fruntea sus , gata sa ataci si sa musti din viata ! o fata CURAJOASA...JOS PALARIA
Fetelor va doresc o zi extraordinara si plina de lucruri frumoase ca si voi ! si la toate si la cele pe care nu le-am "vazut" demult

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa ti-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre 6 anisori (22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

Aileene, ma mai dor, dar nu chiar asa de tare...am uitat sa va zic ca de ieri (inclusiv) am intrerupt Gynexul, si astazi deja sanii mei sunt mai "blegi", si total insensibili. Deci nu poate fi sarcina. De mamografie...nu cred ca mai e cazul...
Que sera, sera!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

Amely voiam sa spun ca nu era cazul sa t nelinistesti , iar mamografia Nu s face inainte d 35 d ani decat daca apar modificari la ecografie-care nu e invaziva si care o fac cei care au competenta ginecologi, endocrinologi si radiologi.si crede-ma ,sunt medic rezident d radiologie.
ca tot veni vorba cele care faceti radiografii dentare cereti sa vi s puna sort protector d plumb chiar daca pare exagerat.

Mergi la inceput

Mari Lou, . Apropo, ce inseamna sort de plumb? adica un fel de shortz, care te protejeaza de radiatii, sau cum?
Multumim pentru informatiile utile

Fetelor, week-end placut, pe mine ma asteapta niste examene f grele incepand de luni, asa ca nu prea o sa-l simt... dar macar dorm si eu maine mai mult...

Voi insa sa petreceti cat mai frumos, eventual doar in doi

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

Ai ghicit.mai mic sau mai mare, e purtat pt protectie atunci cand nu trebuie vazuta radiologic zona d sub el.cele mai sensibile la radiatii sunt ovulul, maduva osoasa,tiroida,deci acestea trebuie protejate.logic ca nu pote fi folosit la HSG.cereti sortul persoanelor care fac radiografiile si veti primi.

Mergi la inceput