Superpacientele visatoare si gravidute dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Neata, moisicute dragi! Ieri am fost absenta, dar motivata, ca am avut un audit greu si am stat ca pe arcuri toata ziua...seara am ajuns franta acasa si a trebuit sa o iau de la capat cu invatatul pt. examene... Doamne, abia astept sa se sfarseasca sesiunea si sa plecam si noi macar 2 zile la munte, ca simt cum o iau razna!

Bety, te inteleg perfect, o iesire undeva, afara din nebunia cotidiana, chiar si cateva zile, e de aur! Cred ca abia astepti sa vina

Tin pumnii inseminatelor, Oana, sa ne aduci o veste buna peste 2 saptamani, cand vei tine in mana testul ++

Teo, cum zicea Tabitha, poate asa e cel mai bine sa faci tratamentul cu AC si sa poti face linistita si vaccinul, in plus nu strica nici ovarelor un mic repaus, findca dupa aia vor ovula mai cu spor, asa cum se intampla intotdeauna dupa AC. Acum ai un plan de bataie, ceea ce e minunat, mai ai ceva timp pana in toamna ca sa-ti pui toate in ordine, mai ai cateva luni de incercari = SANSE pana sa ajungi la FIV, si in caz de D-ne fereste ai ghinion si nu se intampla pana atunci nimic, ai timp sa te pregatesti mai bine atat psihologic cat si material pt. FIV. Iar noi suntem aici si te sustinem orice ar fi!

Liliana, iti tin pumnii stransi pentru analize, si sa scapi cat mai repede de problemele de la servici!

Rami, pana in ziua 15 este timp berechet sa creasca niste mandrete de foliculi si endo, ai vazut la mine cat au crescut in 36 de ore...nu-mi venea sa cred. Bafta la eco, sa ne zici ce ai facut!

La mine in schimb, alta belea... Ma confrunt cu cele mai crancene dureri de sani pe care le-am avut vreodata. Noptile astea cu greu am reusit sa dorm din cauza lor. Sunt umflati ca niste cimpoaie dureroase, parca nici n-ar mai fi ai mei... (Daca nu m-ar durea asa de crunt, in mod normal as fi incantata) Gravideala nu e sigur fiindca e mult prea devreme, sunt abia ziua 21. In plus, nu asa se manifesta la mine gravideala
Cel mai frica mi-e de o mastoza chistica, pana acum n-am avut asa ceva, dar v-am tot auzit pe voi ca doare rau.

Dar gata, ajunge cu vaicareala...la munca!
Va pup cu drag pe toate, si arunc cu flori dupa voi!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Dragele mele , buna dimineata ...
Betty , mai e putin si cine va fi cea mai fericita ? TU ! Ma bucur ca nu mai e mult si vei pleca-n concediu , care sper sa-ti reincarce bateriile cum trebuie si s-aduca o data bb-ul asta mic pe care-l asteptati atat , cine stie de unde sare iepurele...pe unde veti umbla prin concediu , asa ca fii pe faza ! Te draga mea !
Amely sa stii ca nu toate sarcinile se manifesta in acelasi fel..., hm... , eu zic ca e cea buna !!! Nu te gandi la prostii , sunt sigura ca e bine ! Numa-ncet cu stress-ul ! te scumpa mica !
Liliana eu care asteptam alte vesti !!! Succes in contiunuare si fruntea sus , draguta ! Ca curajoasa esti tu , destul !
Thea , Tabitha , Mihaela , Rami , si toate , toate o si un

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa ti-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre 6 anisori (22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Buna, fetelor !

Am fost dimineata la Giulesti, dar vestile nu sunt grozave, in sensul ca ovulasem deja (cel mai probabil aseara, ca am avut si ceva dureri), foliculul avand cam 19 mm la momentul respectiv (asa mi-a zis Moisica), iar endometrul 11 mm. Mai nasol e ca nici nu am prestat, in ideea ca vom face inseminare maine, asa ca... asta e, data viitoare ! Oricum la dimensiunea aia, ovulul nu cred ca a fost suficient de matur, cred ca dupa 6 luni de ovulatie si un chist luna trecuta a obosit saracul ovar...

Mihaela, imi pare rau ca nu ne-am intalnit; eu am ajuns la 9.45, a fost un trafic infernal, m-am uitat dupa tine dar nu te-am vazut, probabil plecasei... Sper ca la tine macar a fost situatia mai buna, anunta-ne si pe noi ce ai facut !

Bety, Amely, MRL-Liliana

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

rami: imi pare rau ca ai ratat luna asta. Incercati totusi sa prestati azi, cine stie??? Daca nu, luna viitoare stii, ca sa mergi mai devreme cu o zi. Te pup si mergem mai departe.

Mergi la inceput

Rami, nu dispera...cand ati prestat ultima data? poate mai sunt sanse. Folicul de 19mm nu e tocmai ceea ce visasei, dar ar fi fost suficient... Endometrul era super... Dar daca nu e sa fie luna asta, sigur va fi luna viitoare, cand vei avea foliculi mai mari, si vei fi mai pe faza ca sa prinzi exact momentul!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Aileene, fata dulce, o sa incerc sa o las mai moale cu stresul, orice ar fi!

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Buna fetele!
Rami imi pare rau ca nu ai facut inseminare luna aceasta, dar cine stie? Poate asa a fost sa fie, oricum nu e tarziu sa faceti si azi o incercare, poate peste un timp ne anunti ca ai baietel . Parca asa s-a intamplat si la Indy, daca imi aduc bine aminte.
Bety chiar mi-era dor de tine, dar ma gandeam eu ca esti foarte ocupata. Iti doresc un concediu placut alaturi de marinarul tau drag si sa te intorci cu forte proaspete!
Liliana deci ai inceput...Iti urez sa mearga totul struna si sa nu intampini nici o piedica pana iti vei tine copilasul in brate.
Amely nu te mai gandi la prostii! Inteleg ca esti stresata acum cu examene, audituri, dar uite de la mine.
Slavmih cum a fost la eco? Ai facut inseminarea?
Tabitha saptamana viitoare pe timpul acesta ai deja o trompa reabilitata si maine-poimaine vine bb.
Carmencita nu ne mai spui nimic? Pe cand un rezultat bun?
Va multumesc tuturor de incurajari, dupa prima clipa in care am fost bulversata sa aflu ca am chisturi, sunt din nou optimista, stiu ca se va rezolva, voi reincepe si trat. homeopat si merg cu Domnul inainte.
Liana, Aileene, Oana, Florina si toate fetele dragi

Teodora

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

thea_m: sa dea Domnul sa ai gura aurita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Teo, Amely, Tabitha, Aileene

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

Tabi tinem pumnii pt laparo!
Amely daca nu e ceva trecator fa-ti o ecografie de sani sa t linistesti.
Inseminatelor,sa se produca minunea!
la toate!

Mergi la inceput